CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nejpravděpodobnější je to, že si víc nebo míň mohl přitáhnout spojku mezi hlavní a pažbou a tím jsi si změnil nástřel.
Re: CZ200S
ako zistim kolko to mam dotiahnut? 

Slavia_634, Delta Optical Entry 6x32AO
Suzuki_Bandit_1200 :P
Nijak. Prostě to po rozebrání znovu nastřel. Snad to nebudeš rozebírat každý den, ne?
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
len ja som klikal hornym kominom elevacie kriza
teraz mozem zase po metri robit nastrel
a cez week je sutaz 

Dobrý den,
Určitě to tu někde bude, tak mě prosím nasměrujte.
Puškohled na CZ 200 jsem nechal namontovat v obchodě kde jsem ji kupoval, ale při nastřelení na 20m jsem s klikáním na stranovém dorazu. Při změně vzdálenosti se nástřel pohybuje nejen výškově, ale i stranově. Předpokládám, že puškohled není rovnoběžně s hlavní. Jako možnosti vidím otočit jedno z ok montáže. Případně puškohled v montáži stranově podložit
. Opravdu nerad bych puškohled poškodil (při placení jsem se docela prohnul
), tak prosím o radu zkušenější.
Děkuji pilutek
Určitě to tu někde bude, tak mě prosím nasměrujte.
Puškohled na CZ 200 jsem nechal namontovat v obchodě kde jsem ji kupoval, ale při nastřelení na 20m jsem s klikáním na stranovém dorazu. Při změně vzdálenosti se nástřel pohybuje nejen výškově, ale i stranově. Předpokládám, že puškohled není rovnoběžně s hlavní. Jako možnosti vidím otočit jedno z ok montáže. Případně puškohled v montáži stranově podložit

Děkuji pilutek
co je to za montáž a kolik stála????popřípadě co je to za optiku???Zkoušel si na tu zbraň dát jinou montáž a nebo optiku???(z důvodu vyloučení vady)
Optika je HAWKE SIDEWINDER 8-32x56. Montáž je ocelová dvoudílná cena kolem 1500kč (možná Kozap - je na ní vyražen znak české zbrojovky). Už teď vím, že jsem asi moc utáhl oka montáže, když jsem posouval puškohled dopředu (krátká pažba-všichni víme). Měl by se v případě posouvání optiky (bylo postupně hýbáno jak s montáží v rybinách tak posouvání v okách - nikdy současně) použít pro ustavení montáží trn? Jinou optiku bohužel nemám dostupnou.
ja si myslim ze optika je dost kvalitna na to aby taketo nieco robila a ked hovoris ze montaze staly tiez cca 1500kc co je cca 50eur tak to by tiez mala byt kvalitnejsia montaz. podla mna je ta montaz vadna, kryva, mechanicky poskodena atd.
Tak už je vše v pořádku
. Nejprve jsem otočil jedno oko montáže, čímž došlo k menší změně k lepšímu a když už jsem byl v tom zkoušení, tak jsem otočil i druhé oko montáže. Nastřelil jsem na 20m. Zkusil odstřílet 20 - 45m a stranové odchýlení bylo pryč. Už se těším na příští střílení.
p.

p.
Zdravím ... po dvou letech pasivního čtení jsem nový majitel S200 (HUNTER 5,5mm)
Dlouho jsem váhal a studoval forum.
S volbou jsem hned po prvním výstřelu velmi spokojen.

Dlouho jsem váhal a studoval forum.
S volbou jsem hned po prvním výstřelu velmi spokojen.

S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
JSB EXACT RS @ 16J// Altaros: regulator+CHRONO // Josef1000:QF+kompenzator+zasobnik //
Alexxxus: 2l@300bar//pazba.cz: Leapers-TL-BP88// seben.com DKA-2// E-bay: CASIO ZR410//
Tak jsem dnes experimentoval a měřil.
podle CHAIRGUN mi vychází tovární nastavení 14,7-15,2J
S optikou LRX (nízká montáž a zero 30m)
na 21,6m to chodí 25mm nad
na 30m je to kouzelné - všechny chyby jsou jen rukama
zkoušel jsem 50m a to je příjemná oprava s LRX optikou
na 70 metrů se mi (bez klikání) podařilo z 5 ran poslední 2 do černého.
podle CHAIRGUN mi vychází tovární nastavení 14,7-15,2J
S optikou LRX (nízká montáž a zero 30m)
na 21,6m to chodí 25mm nad
na 30m je to kouzelné - všechny chyby jsou jen rukama
zkoušel jsem 50m a to je příjemná oprava s LRX optikou
na 70 metrů se mi (bez klikání) podařilo z 5 ran poslední 2 do černého.
S200 HUNTER 5,5mm // E-bay: VECTOR OPTICS (Capricorn) 4,5-14x44 FFP MP reticle//
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
No nikdo ještě nedal ty fotky krátkých
Tak je tady - nejvíce mne uchvátila pistole upravená z CZ200

Tak je tady - nejvíce mne uchvátila pistole upravená z CZ200

pomožte prosím, stále uchází quickfíl- zkoušel jsem už různá těsnění, původní se zdá taky ok, bez zjevného poškození. už mi trochu rudnou uši pač bomba už skoro prázdná ze stálího zkoušení a po naplnění kartuše vždy uteče.
zkoušel jsem vyleštit vnitřní kužel a taky nic. nějaký zlepšovák aby se to nes**lo? anebo správný rozměr těsnění? díky
zkoušel jsem vyleštit vnitřní kužel a taky nic. nějaký zlepšovák aby se to nes**lo? anebo správný rozměr těsnění? díky
Nejde!Prostě NNe
A jseš si jistej, že je to quickfilem? Já onehdá podezíral regulátor, v tý době quickfil nemaje, nakonec jsem strčil celou kartuš do vody a byl to povolenej manometr. Stačilo utáhnout a byl pokoj.
Jo jistej, on blbnul už dřív, ufouklo to vždy z 200 tak na 120-160, pak jsem to rozebral a od tý doby je to v riti úplně. A uchází to "naplno", takže vůbec nezavře.
He, teď jsem to oběvil, zevnitř těsnění je trhlina, potřeboval bych ale vědět správný rozměr, tenhle tam byl dost volný (7mm průměr 2mm tl.) a vypadá to jako by tam patřilo menší a silnější
He, teď jsem to oběvil, zevnitř těsnění je trhlina, potřeboval bych ale vědět správný rozměr, tenhle tam byl dost volný (7mm průměr 2mm tl.) a vypadá to jako by tam patřilo menší a silnější
Nejde!Prostě NNe