už som majiteľom lovky

a celkom spokojný
pôvodne som chcel niečo vkusné so zásobníkom, na výlety na kopec aby som nemusel ťahať pušku ale ta "presnosť a sila" ...
Premýšľal som nad pištolkou colt defender, krásny kúsok, fakt super ale len na guličky a sila ako airsoft, potom walter cp99 sport ale to bolo ešte slabšie aj ked presnejšie, potom gamo p80, aj ked bolo na diabolky ale presnosť medzi coltom a walterom ale bola najsilnejšia ale aj tak slabá.
Chcel som niečo s čím sa da trafiť smrekovú šišku nad 15m s tými sa to takmer nedalo :/ tak som začal uvažovať o niečom inom, o crosmanom 2240 a lov21 a naskytla sa mi výhodná kúpa lovky tak som neváhal a dobre som urobil

aj keď vzhľadovo je taka aká je ale konečne niečo fakt presne! a silnejšie ako tie pľuvatka

Zarazilo ma že na nabíjacej tyčke nie je tesnenie, lovka hneď bola rozobratá a tesnenie zo zapaľovača tam po úprave sadlo pekne

ešte som trochu zväčšil vnútorný priemer valčeka čo privádza cočko do hlavne a vyrobil na to tesnenie z hadičky...ešte trochu oleju a hneď je to lepšie

teraz mi po výstrele otvára cely záver, ale všimol som si že to dosť ovplyvňuje silu (čo je aj tak väčšia ako tie pľuvatka). ked podržím záver tak diabolka sa zblízka viditeľne hlbšie zaryje do smrekovej dosky, asi dva krát hlbšie

a konečne som aj našiel využitie pre puškohlad 4x20, na ten plast sadol v pohode

aj ked mi tam hruba smiešna muška vôbec nevadí, vlastne celkom dobre sa mi s nou mieri, ale s puškodladom je to v pohode aj na viac ako 10m

ale najideálnejší by tam bol laser rovno pod hlavnou
//ten závit ma predtým zaujímal že keby som sa nudil a dal to na vzduch..