Jen o vzduchovkach

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Werunka
HELP

Příspěvek od Werunka » 09 črc 2006 13:43

ahoj, poradil byste mi nekdo dobrou vzduchovku, ktera by se vesla do 4.000,-, maximum 5.000,-, s kterou by se dalo strilet na vetsi vzdalenosti a na kterou by se dalal namontovat optika. dekuju moc

troj

Re: HELP

Příspěvek od troj » 09 črc 2006 14:44

Werunka píše:ahoj, poradil byste mi nekdo dobrou vzduchovku, ktera by se vesla do 4.000,-, maximum 5.000,-, s kterou by se dalo strilet na vetsi vzdalenosti a na kterou by se dalal namontovat optika. dekuju moc
stokrat probrane tema..staci se trosku zacist :wink:
jinak teda v tejhle cene volis na nasem "presycenym" trhu mezi slavii634 a haftanem (pokud teda kupujes novou zbran), na cinu ihned zapomen!
abych rek pravdu tak mi VELMI pekvapil kubajzuv vysledek onlinesouteze s jeho haftanem
osobne kdybych kupoval hracku za par tisic tak si koupim starou 631, vezmu si ji do parady,provedu tuning a za dva litry mam perfektni zbran+litr ns6x40 + litr montaz..ses na 4000 a mas perfektni hracku se kterou se daj sazet plechovky od piva na 50m..
LEON

Příspěvek od LEON » 09 črc 2006 22:48

Troj ma pravdu staci si s tim pohrat pokud ses zbehlej kutil a pokud ne tak se optej Kubajzla na toho Haftana
troj

Příspěvek od troj » 10 črc 2006 06:43

pokud by ses rozhod pro tu slavku tak ti muzu s tim tuningem pomoct-posles mi pruzinu a pist, ja ten pist odlehcim,pokud bude potreba udelam voditko bud ze silonu nebo duralu a udelam silnejsi pruzinu..a budes mit paradni pusku aincvaifik :wink:
pbezo

ucinok

Příspěvek od pbezo » 10 črc 2006 07:50

vcera na Sk TV markiza sa stazovali cigosi, ze im nejaky dedko odstrelil psa lebo obtazoval jeho kozu. Vraj striela aj po nich. Zaujimave je, ze sa do toho neobul ziadny ciernohuby ochranca prav a starosta to este pochvalil, lebo ti cigosi su nezvladnutelni a pes bol neregistrovany - tulavy
Ale k veci, je mozne zabit vzduchovkou psa ? Alebo je to bluf ?
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 10 črc 2006 09:13

yorkshire teriéra asi ano :lol:
sasmio

Re: ucinok

Příspěvek od sasmio » 10 črc 2006 09:26

Peter Bezo píše:vcera na Sk TV markiza sa stazovali cigosi, ze im nejaky dedko odstrelil psa lebo obtazoval jeho kozu. Vraj striela aj po nich. Zaujimave je, ze sa do toho neobul ziadny ciernohuby ochranca prav a starosta to este pochvalil, lebo ti cigosi su nezvladnutelni a pes bol neregistrovany - tulavy
Ale k veci, je mozne zabit vzduchovkou psa ? Alebo je to bluf ?

Ked sa naserem tak aj cigosa sejmeme s mojim Gamom :lol:
Lada

Příspěvek od Lada » 10 črc 2006 09:40

Řek bych že čivavu jo :lol:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 10 črc 2006 10:40

Zabit vzduchovkou psa - to urcite jde .. ale v kazdem pripade to bude tyrani zvirat a nepujde to jednoduse (to same s ciganem) .. natoz kdyz ho budete chtit zabit jen strelou! :wink:
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 10 črc 2006 10:54

Záleží taky o jakou vzduchovku jde. Jsou vzduchovky se kterými jde zabít bizona.

Jinak pokud chytíte vzduchovku za lauf a pořádně s ní švihnete, tak padne všechno od pitbula a bernardýna po stokilového chlapa jako nic. :lol:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 10 črc 2006 15:41

jirkausti píše:nevíte jak udělat citlivější spoušť u S634? Mám ji nastavenou na co nejjemnější chod, ale stejně jde těžko. :cry:
Jirka
Jedině přeleštit styčné plochy a to je tak všechno.
Ono obecně se ta spoušť u Slávií nijak zvlášť seřizovat nedá.
A čím silnější pružina, tím tvrdší spoušť. Prostě ta spoušť je velice jednoduchá a ta síla stlačené pružiny se tam přenáší natvrdo na tu spoušť. To se nedá nic dělat, pramení to z konstrukce.
MajkV

Příspěvek od MajkV » 10 črc 2006 15:42

kolik je prosim vas povolena energie u vzduchovek v Nemecku a u nas ? 7,5 a 16 J ?
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Re: HELP

Příspěvek od Kubajzz » 10 črc 2006 15:49

troj píše:...abych rek pravdu tak mi VELMI pekvapil kubajzuv vysledek onlinesouteze s jeho haftanem
...
To mě taky. :wink:
Vysvětluju si to tím, že jednak ten Hatsan má dobrou a taky pevnou hlaveň, má výbornou pažbu s lícnicí, dále je v ráži .22, takže ho tak neovlivňuje počasí, a navíc ta vzduchovka má fakt sílu, takže pro ni 30metrů není problém, skoro to nepadá.
Špatná je na ní spoušť, ale to jsem odladil a dá se na to zvyknout, no ale blbé je to furt.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 10 črc 2006 15:54

MajkV píše:kolik je prosim vas povolena energie u vzduchovek v Nemecku a u nas ? 7,5 a 16 J ?
U nás je povolena jakákoliv energie, akorát, když přesáhneš 16J, tak tu vzduchovku musíš přihlásit a můžeš s ní střílet jen na střelnicích.
V Německu je ta hranice pokud vím 7,5J, ale je to tam nějaké jiné než u nás.
MajkV

Příspěvek od MajkV » 10 črc 2006 15:57

aa, takze jsem mel predtuchu spravnou ... diiky : )

no, ja si nakonec objednal toho Crosmana 1077 z Nemecka .. : (

tzn. ze budu mit vic jak 2x slabsi vykon : ( co s tim ? : (
Odpovědět