Tak, dnes som si zakupil Makarova, a k tomu 50 bombiciek a 3000 Walther brokov

Skusil som ho v nedalekom lesiku, sice len tak par zasobnikov, ale je to celkom sranda

Kladivko sa mi zdalo hrozne lahke, aj chod spuste je velmi lahky aj v DA mode, spociatku som myslel ze to ani nemoze vystrelit s takym lahkym kladivkom ale je to OK

Strielal som na plechovku od redbullu co sa valala na zemi, a celkom slusne ju to trhalo

Presnost asi taka ako moja Tokyo Marui manual airsoftka, neoslni ale ani neurazi, v ramci moznosti hladkej hlavne a ocelovej gulky

Bombicka vydrzala dost dlho, asi 7 zasobnikov, potom zrazu vykon rapidne klesol a uz to len pluvkalo, tak som dostrielal naprazdno, skoda brokov

Od prazdnej PET flasky sa broky odrazali, skoda, dufal som ze budu prestrelovat

Este to musim otestovat. Spracovanie inak super, kus kovu v ruke. Gulky je pri strelbe do dialky vidiet, cize rychlost nebude oslniva, ale ked nebude prsat tak v najblizsich dnoch pojdem zastrielat ale na 10 metrov a dam vedet co je to zac
Este mam taku technicku otazku, v pripade ze chcem bombicku dat von aj ked nieje uplne vystrielana mam ju proste odtocit a nechat vysicat? nebude to moc vadit tomu tesneniu okolo prepichovaca? Alebo radsej pridrzim stlaceny ten kolik po ktorom bucha kladivko a necham ho vysycat z hlavne?
Inac mali ho za super cenu, 84€, to je nejakych 2050 Kc, bombicky tiez najlacnejsie co som nasiel, po 11 Kc kus. A su to prave Umarexy, ziadne "no name ciny"

sice je to asi aj tak jedno.