Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Toho Vincka beru, ale nezapomeň flašku vodky, na zapálení!
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
Ahoj, zatim dovezu tu vodku, clubky na krosně už nezvládnu.
Zelenáč
Zelenáč
Tak po několika pěkných dnech, zase Clubky aktuální! Dnes vítr a 0 stupňů. Uvídíme jak se to bude vyvíjet dále. Synátor už mě několikrát lákal a hecoval- nenechal jsem se!
BOHUŽEL - vydím to nejdřív až někdy na konec dubna... 

Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
http://vscharlie.rajce.idnes.cz/
No to jsi zrovna trefil, první sraz jsem vypsal zrovna na 30.4.2011.
Celej rozpis je o str. zpět!
Celej rozpis je o str. zpět!
- AntonČechov
Hlasim se taky. Auto mam, mohu vzit i 4 lidi s plnym vybavenim, a klidne i neco do kufru - mam passata v kombiku, takze nalozit treba gril mensi velikosti ci maly kompresor neni problem.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
No to by bylo úžasné, mít na střelnici kompresor. Jenom by musel bejt na min. 200 baru a benzínovej pohon. Na stř. není elektrika.
- AntonČechov
Maly kompresor na benzin (motor Honda) nabizi obchod pro potapece na Veveri. Cenu nerikali, ale udajně kolem 60 tis.
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Cenu kompresoru-znám ale Ty jsi o něm začal, tak jsem to pochopil, že ho můžeš vzít s sebou jak píšeš.
- AntonČechov
Kompresor nevlastnim
Nabidl jsem ze nalozim vsechno co vleze, treba i kompresor taky... Tak jen takove drobne nedorozumeni, ale vsechno ostatni plati.

Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Vše nasvědčuje tomu, že se vydáme se synkem po dlouhé přestávce navštívit střelnici. Pořídil jsem si narozeninovej kousek v podobě pistole Benjamin Marauder r.22 s pažbou i puškovou. Tak jdu nastřelit puškohled a snad se něčeho trefím po takové zimní pauze.
Jenom připomínám 1. setkání se koná 30.4.2011.
Jenom připomínám 1. setkání se koná 30.4.2011.
Tak nakonec jsem jel sám, i když ratolest přislíbila účast šla se oddávat něžnému pohlaví. Nastřelil jsem puškohled a picnul si 64 ran. No není to ta pohodíčka se stolečkem a kamarády s grilečkem ale vydržel jsem půl druhé hodiny.
Zapomněl jsi na TEPLO, (moje - naše) starý kosti ho už poměrně dost potřebují !!!pavel 54 píše:Tak nakonec jsem jel sám, i když ratolest přislíbila účast šla se oddávat něžnému pohlaví. Nastřelil jsem puškohled a picnul si 64 ran. No není to ta pohodíčka se stolečkem a kamarády s grilečkem ale vydržel jsem půl druhé hodiny.

Léčíme nákazu - "Pěkně KULKOU po KULCE".....
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Všechny zdravím. Na 1. sraz do Velkého Meziříčí samozřejmě přijedu taky, jen mi snad do toho nic nevleze. Už se těším, dlouho jsem si nezastřílel, snad vyjde i počasí.
Těší mě Váš zájem i já se nemůžu dočkat až se zase sejdeme. Byl jsem si picnout ze své nové PCP pistole minulou neděli několik diabol ale nic moc,žádná pohoda. Byla to spíš z nouze cnost. Chybělo mě to základní, jak píše VSCharlie-TEPLO. Protože opravdu ty naše-moje kosti ho potřebují.
To: Pem, soupis srazů jsem napsal jak jsi vyžadoval/5 týdnů/ dopředu Tak určitě Ti to musí vyjít !
30.4.2011 10,00 LČ.
To: Pem, soupis srazů jsem napsal jak jsi vyžadoval/5 týdnů/ dopředu Tak určitě Ti to musí vyjít !
30.4.2011 10,00 LČ.