u brnenskeho notare nasli nelegalne vyrobenou pistoli + foto
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
- BlackAdder
u brněnského notáře našli nelegálně vyrobenou pistoli + foto
pokud se dá věřit tisku, tak měl pan notář docela pech - při prohlídce kanceláře kvůli nějakým listinám našli taky nelegálně vyrobenou/upravenou zbraň s tlumičem
http://brno.idnes.cz/brnensky-notar-si- ... zpravy_kol
http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soud ... mopal.html
na tom brněnském deníku už jsou aj fotky
http://brno.idnes.cz/brnensky-notar-si- ... zpravy_kol
http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soud ... mopal.html
na tom brněnském deníku už jsou aj fotky
Re: u brněnského notáře našli nelegálně vyrobenou pistoli + foto
Nejsou na tý fotce úplně vlevo náboje flobert?
Molón labe!
Taky jsem na to koukal ale flobertku nemám tak nevím spíš mě napadlo že to bude munice do toho kvéru.Nevím jestli je nějaký flobert který je schopen pálit v dávkách.
No taky dobrá náhoda jak přišli hoši na nelegálně drženou zbraň.
Ve finále je jedno na co to měl i kdyby to jenom leželo v tom trezoru tak to odnese s plnou parádou.
Ještě tlumič jako třešínka na dortu
No taky dobrá náhoda jak přišli hoši na nelegálně drženou zbraň.
Ve finále je jedno na co to měl i kdyby to jenom leželo v tom trezoru tak to odnese s plnou parádou.
Ještě tlumič jako třešínka na dortu
Jestli měl samopal na floberty,tak je konstruktérský genius.V tý krabičce mohl mít klidně připínáčky,nebo tam byla jen tak a se samopalem nijak nesouvisí.
Muž se přiznal, že zbraň má už několik let. „Řekl, že si s ní chodí občas zastřílet na odlehlé místo do přírody. Tlumič prý používá, jen aby nevzbuzoval pozornost,“
Samodomo pistoli s tlumičem na .22LR jsem měl taky v ruce a tak mi tvrzení k čemu to využívá nepřijde nějak nelogický.
Na fotke č.2 a č.3 vľavo za zbraňou vidno 2 krabičky S&B .22LR
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- bradek džon
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to .22 LR dokonce to vypadá na nějakou předělávku na přední zásobník nebo seříznutá puška. Tu flobertkovou pixlu měl nejspíš s molitanem na mazání nábojů.
Má-li někdo zbraň a snaží se vás zabít, je přiměřené bránit se střelbou z vlastní zbraně.
Dalajláma
Dalajláma
Som zvedavy, ci vysetrovatelom ukaze miesto, kam chodil do lesa a ci tam vobec najdu nejake znaky strelby.
4,5 5,6 7,65 9
Tak mě teď napadlo, jestli z tý zbraně nemohl střílet i ty flobert náboje? Asi by to nepřebíjelo, ale zase by to mohlo mít jakž takž výkon, když to nebylo omezený na 7,5 J.
Molón labe!
Fotka č. 1: V horní uzamykatelné schránce sejfu leží list papíru, černá plastová krabička s modrou samolepkou, šedý válec s otvorem, zelený sešit (pravděpodobně cestovní pas), klíče a bíločerná asi krabička. V poličce pod ní je šanon. Na sejfu leží nylonové pouzdro, papír a nějaké další věci, které nejde poznat.
Fotka č. 2: Ve schránce leží pistole, pouzdro, nějaká černá krabička a vidět jsou ještě dvě zeleno modré krabičky (asi s náboji .22 LR). Na sejfu leží papíry, visací zámek, nějaká zelená věc a černá asi plastová krabička. V poličce je šanon a na šanonu leží papíry svázané v tkanicových deskách.
Najděte pět rozdílů.
Jsem přesvědčen, že ty fotky jsou opravdu autentické a tyto fotky budou ve spisu a bude je mít k dispozici nakonec soud, kterému bude obžalovaný notář tvrdit, že mu pistoli i s náboji a tlumičem podstrčila policie.
Už jsem si na amatérizmus, diletanství, hloupost, neschopnost, atd. zvykl, ale stejně nechápu, kde se to pořád bere. Snad ani pětileté dítě při hře na detektivy by to takhle nespackalo. Jestli tihle lidé tímto způsobem vyšetřují podvody, tak chápu, že většina podvodníků vyvázne od soudu bez trestu.
Fotka č. 2: Ve schránce leží pistole, pouzdro, nějaká černá krabička a vidět jsou ještě dvě zeleno modré krabičky (asi s náboji .22 LR). Na sejfu leží papíry, visací zámek, nějaká zelená věc a černá asi plastová krabička. V poličce je šanon a na šanonu leží papíry svázané v tkanicových deskách.
Najděte pět rozdílů.
Jsem přesvědčen, že ty fotky jsou opravdu autentické a tyto fotky budou ve spisu a bude je mít k dispozici nakonec soud, kterému bude obžalovaný notář tvrdit, že mu pistoli i s náboji a tlumičem podstrčila policie.
Už jsem si na amatérizmus, diletanství, hloupost, neschopnost, atd. zvykl, ale stejně nechápu, kde se to pořád bere. Snad ani pětileté dítě při hře na detektivy by to takhle nespackalo. Jestli tihle lidé tímto způsobem vyšetřují podvody, tak chápu, že většina podvodníků vyvázne od soudu bez trestu.
- BlackAdder
každopádně pokud bude 3-5 policistů, či kolik jich tam bylo, tvrdit, že pistoli našli po otevření sejfu uvnitř, tak je nějaké aranžování pro účely focení nerelevantní. Zvlášt pokud jim notář přiznal, že je ta zbraň jeho.
Jestli tři nebo pět...
Je vůl, že se přiznal, ani se mi nechce věřit tomu, že je to právník.
Nic to ale nemění na diletanství a blbosti. Prostě na těch vtipech o policajtech není trocha pravdy, ale prostě jsou pravda.
Už to vidím u toho soudu.
Soudce: Tak jak to tedy bylo?
Policista: No, nejdřív jsme z toho trezoru všehchno vyndali. Pak přišel fotograf, tak jsem to tam zase postupně dali zpátky a on to vyfotil.
Soudce: To je běžný postup?
Policista: No jasně, nejdřív mrtvolu vykopeme, vyfotíme, pak jí zase zakopeme, vyfotíme jí zakopanou a potom všichni u soudu dosvědčíme, že byla u vraha na zahradě. Normálka...
Je vůl, že se přiznal, ani se mi nechce věřit tomu, že je to právník.
Nic to ale nemění na diletanství a blbosti. Prostě na těch vtipech o policajtech není trocha pravdy, ale prostě jsou pravda.
Už to vidím u toho soudu.
Soudce: Tak jak to tedy bylo?
Policista: No, nejdřív jsme z toho trezoru všehchno vyndali. Pak přišel fotograf, tak jsem to tam zase postupně dali zpátky a on to vyfotil.
Soudce: To je běžný postup?
Policista: No jasně, nejdřív mrtvolu vykopeme, vyfotíme, pak jí zase zakopeme, vyfotíme jí zakopanou a potom všichni u soudu dosvědčíme, že byla u vraha na zahradě. Normálka...
- BlackAdder
když na ty fotky tak koukám, je možné, že to jsou 2 různé (třeba vedle sebe) trezory - viz např. ty keramické kraviny na zdi
- bradek džon
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm.. jak říká BlackAdder, to fakt vypadá na dva různý trezory, obsah je vlastně úplně rozdílný. I ten šanon je jiný. To co je na trezru a nad trezorem je taky rozdílný. Má pravdu.
Má-li někdo zbraň a snaží se vás zabít, je přiměřené bránit se střelbou z vlastní zbraně.
Dalajláma
Dalajláma
soud by měl pravomocně rozhodnout, že tomu chlapovi okamžitě udělí zbrojní licenci s právem na výrobu lokální zbraně, cech puškařů (... škola v Uherském Brodě) by mu měli automaticky udělit výuční list a globální vydavatelství by se měla prát o to, kdo bude od něho za horentní sumu koupí a vydá dokumentaci k jeho produktu.
U mne má respekt, samopal nezvládne každý - v dnešní době degenerovaného letargického konzumu a dominujících jalových čumilů televizních telenovel. Byla by škoda, kdyby se téhle slávy musel vzdát aby se mohl vykroutit u soudu tvrzením, že ji zrovna před chvílí našel v lese a dostát občanské povinnosti a oznámit to PČR mu zabránila jen nečekaná návštěva orgánů.
U mne má respekt, samopal nezvládne každý - v dnešní době degenerovaného letargického konzumu a dominujících jalových čumilů televizních telenovel. Byla by škoda, kdyby se téhle slávy musel vzdát aby se mohl vykroutit u soudu tvrzením, že ji zrovna před chvílí našel v lese a dostát občanské povinnosti a oznámit to PČR mu zabránila jen nečekaná návštěva orgánů.