Online sout?? pro vzduchovk??e

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
LEON

Příspěvek od LEON » 18 čer 2006 11:02

HanysAmaterskyStrelec píše:
sasmio píše:Co takto vyhlasit sutaz na zive trece. V chovatelskych potrebach sa daju kupit zive mysi alebo potkany. Na 30m zasah sa natoci kamerou a kto bude mat najsmtelnejsi zasah ten vyhra. Najsmrtelnejsi to jest ako dlho sa este bude potkan triast alebo mixovat na zemi, cim kratsiu dobu sa bude trepat kim nezdochne, tim lepsie skore. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uvažuji, kam se tato soutěž i toto fórum zvrtne, budou-li zde podobně psychopaticky myslící lidé... :cry:

copak ty nevids ty smajliky :?

sasmio

Příspěvek od sasmio » 18 čer 2006 11:17

Uvažuji, kam se tato soutěž i toto fórum zvrtne, budou-li zde podobně psychopaticky myslící lidé... :cry:[/quote]
Tolko neuvazuj, zober pusku , vytlac si terc a nastrielaj a posli. Ked uz tak velmi uvazujes nad touto sutazov. :twisted:
HanysAmaterskyStrelec

Příspěvek od HanysAmaterskyStrelec » 18 čer 2006 14:16

LEON píše:
HanysAmaterskyStrelec píše:
sasmio píše:Co takto vyhlasit sutaz na zive trece. V chovatelskych potrebach sa daju kupit zive mysi alebo potkany. Na 30m zasah sa natoci kamerou a kto bude mat najsmtelnejsi zasah ten vyhra. Najsmrtelnejsi to jest ako dlho sa este bude potkan triast alebo mixovat na zemi, cim kratsiu dobu sa bude trepat kim nezdochne, tim lepsie skore. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uvažuji, kam se tato soutěž i toto fórum zvrtne, budou-li zde podobně psychopaticky myslící lidé... :cry:

copak ty nevids ty smajliky :?
Já ty smajle vidim moc dobře, ale nepochopím jak může někdo tohle napsat i ze srandy... Je to prostě hnus, představovat si, že se stopkama stojíš nad trápící se ďeravou myší!!!
LEON

Příspěvek od LEON » 18 čer 2006 22:14

Chlapi asi to nestihnu nastrilet ve ctvrtek odjizdim pryc no mozna to vyzkousim ve stredu tak snad to nejak stihnu tak zatim caues
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 28 čer 2006 22:52

Tak kde jsou kurňa nějaké další výsledky????? To to máme střílet s Robertem sami?! Podle všeho to na tomhle fóru vypadá na 80% vzduchovkářů a nikde nic... :)
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 28 čer 2006 23:28

jj za sve vysledky se partyja stydi- panove co se naucit strilet? :D
P.S. to ma byt hec ne vytahovani, sem pri zemi
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 29 čer 2006 08:46

Tento měsíc jsem měl bohužel zabitý.
Ale příští týden budu střílet a tunit o 106. :lol:
Akorát ty výsledky budou patřit až do července. :(
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 29 čer 2006 08:56

pracuju na puškohledu. Vydržte :wink:
troj

Příspěvek od troj » 30 čer 2006 12:14

uz mam nastrileno,dobijim baterky ve fotaku a hned posilam :wink:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 30 čer 2006 22:35

Tak jsem zkompletoval vysledky cervnoveho kola, vse najdete na strankach souteze. http://sidewinder.wz.cz

Gratuluji Honzovi k jeho 194b

Toto druhe kolo mne vsak trochu zklamalo svou ucasti - zatimco prvniho kola se ucastnilo 22 lidi, druheho jen 10lidi - a to byly souteze prakticky dve - na 30m libovolne a na 10m ze stoje. Kde je problem? .. neni zajem, nebo jsou strelci na dovolene a nebo snad vsichni koukaji na fotbal? :D :?:
LEON

Příspěvek od LEON » 01 črc 2006 09:50

Omlouvam se za neucast ja jsem byl na te zminovane dovolene a nejak jsem to nestihl prijel jsem dneska v noci.Snad se zucastnim dalsiho kola
Altaros

Příspěvek od Altaros » 02 črc 2006 23:37

Hoj,
ja jsem bohuzel mel zkouskove takze sem nemel vubec cas.Ale dalsi kolo jiz du strilet s vetrovkou tak doufam ze vysledek bude stat zato :twisted: .(i kdyby ne ten gun je fakt supr muzu jen doporucit).
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 03 črc 2006 16:33

Nas spolecny kamarad ANDY vyhrabal v garazi starou slavku a nastrilel si 10m ve stoje - no a vysledek muzete videt sami na strankach souteze :!: :!:

Snazil jsem se na to odpovedet a srazit mu hrebinek, no ale nejak nemuzu udelat vic jak 150b :wink:

Tak vezmete pusky a pojdte sesadit myslivce z trunu :lol:
Andy
Moderátor

Příspěvek od Andy » 03 črc 2006 17:15

V garazi jsem ji zase nevyhrabal... ale mam ji z detstvi. Zase takovej zazrak jsem nenastrilel... myslim, ze me mistni borci brzy trhnou ;-)
Naposledy upravil(a) Andy dne 03 črc 2006 18:57, celkem upraveno 1 x.
troj

Příspěvek od troj » 03 črc 2006 18:40

ahoj Roberte,
muzu se zeptat proc jsi mi zapocital jenom 148 bodu (10m vstoje-cerven) ?
ja teda nevim ale at pocitam jak pocitam (ikdyz bych nepocital ten minutej tercik jak sem ho pocital za 3) tak se porad nemuzu dopocitat mensiho vysledku nez 153 :cry:
Odpovědět