Vtipy
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Policajný hovorca:
- BlackAdder
Re: Vtipy
Nový farár bol pri svojej prvej kázni tak nervózny, že takmer ani nedokázal prehovoriť.
Ďalšiu nedeľu, pred druhou kázňou, sa spýtal prítomného arcibiskupa, že čo by mal urobiť, aby sa uvoľnil.
Ten mu poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po niekoľkých hltoch budete trochu kľudnejší."
Farár poslúchol radu a skutočne, cítil sa tak výborne, že by dokázal rečniť aj vo víchrici, úplne kľudne.
Po bohoslužbe sa vrátil do sakristie, kde našiel lístok od arcibiskupa, ktorý mu odkazoval:
Vážený Otče:
Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. V ďalšom pripájam niekoľko poznámok, aby sa už neopakovalo to, čo som videl na dnešnej omši:
- Na okraj kalicha nie je nutné dávať koliesko citróna.
- Tie kabínky v bočnej lodi sú spovednice, nie toalety.
- Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie, a už vôbec ju nemusíte objímať a bozkávať.
- Máme 10 prikázaní, nie 12.
- Apoštolov bolo 12, nie 7, a žiadny z nich nebol trpaslík.
- Nášho Pána Ježiša Krista a Jeho Apoštolov nenazývame "JC & His Boys".
- Dávid porazil Goliáša prakom a kameňom, nie je pravda, že by ho "dojebal".
- Judáša neoznačujeme za "zkurveného zmrda".
- Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi".
- Bin Ládin nemal nič dočinenia s Ježíšovou smrťou.
- Svätená voda je na požehnanie, nie na osviežovanie zátylku.
- Nikdy sa nemodlite sediac na schodíkoch pred oltárom.
- Hostie sa majú rozdať veriacim, nemajú sa prikusávať k vínu.
- Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; odstráňte nápis: "Vaše sprepitné je môj plat".
- Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do piče".
- Pri otčenáši je možné dvíhať ruky k nebesiam, ale nie sa kývať do vlny.
- Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali, hodnotím kladne, ale robiť vláčik po celom kostole, to NIE!
DôLEŽITé: Ten, čo sedel v kúte pri oltári, a o ktorom ste tvrdili, že to je "buzík v sukni" a "transvestita bez make-upu", to som bol ja.
Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte.
Inak, na prvú kázeň to bolo celkom dobré.
S pozdravom,
Arcibiskup
Ďalšiu nedeľu, pred druhou kázňou, sa spýtal prítomného arcibiskupa, že čo by mal urobiť, aby sa uvoľnil.
Ten mu poradil: "Kvapnite si do vody trochu vodky, uvidíte, že po niekoľkých hltoch budete trochu kľudnejší."
Farár poslúchol radu a skutočne, cítil sa tak výborne, že by dokázal rečniť aj vo víchrici, úplne kľudne.
Po bohoslužbe sa vrátil do sakristie, kde našiel lístok od arcibiskupa, ktorý mu odkazoval:
Vážený Otče:
Nabudúce si nalejte vodku do vody, nie vodu do vodky. V ďalšom pripájam niekoľko poznámok, aby sa už neopakovalo to, čo som videl na dnešnej omši:
- Na okraj kalicha nie je nutné dávať koliesko citróna.
- Tie kabínky v bočnej lodi sú spovednice, nie toalety.
- Snažte sa neopierať o obraz Panny Márie, a už vôbec ju nemusíte objímať a bozkávať.
- Máme 10 prikázaní, nie 12.
- Apoštolov bolo 12, nie 7, a žiadny z nich nebol trpaslík.
- Nášho Pána Ježiša Krista a Jeho Apoštolov nenazývame "JC & His Boys".
- Dávid porazil Goliáša prakom a kameňom, nie je pravda, že by ho "dojebal".
- Judáša neoznačujeme za "zkurveného zmrda".
- Svätého Otca sa nepatrí prezývať "Papa Ratzi".
- Bin Ládin nemal nič dočinenia s Ježíšovou smrťou.
- Svätená voda je na požehnanie, nie na osviežovanie zátylku.
- Nikdy sa nemodlite sediac na schodíkoch pred oltárom.
- Hostie sa majú rozdať veriacim, nemajú sa prikusávať k vínu.
- Veriaci hádžu príspevky do pokladničky dobrovoľne; odstráňte nápis: "Vaše sprepitné je môj plat".
- Hriešnici pôjdu do pekla, nie "do piče".
- Pri otčenáši je možné dvíhať ruky k nebesiam, ale nie sa kývať do vlny.
- Vašu iniciatívu, aby si všetci prítomní zatancovali, hodnotím kladne, ale robiť vláčik po celom kostole, to NIE!
DôLEŽITé: Ten, čo sedel v kúte pri oltári, a o ktorom ste tvrdili, že to je "buzík v sukni" a "transvestita bez make-upu", to som bol ja.
Dúfam, že do budúcej nedele tieto nedostatky napravíte.
Inak, na prvú kázeň to bolo celkom dobré.
S pozdravom,
Arcibiskup
Dnes v jednom z mnoha dílů kobra 11 někdo střílel po Simírovy a rozstřílel vedlejedoucí nákladní auto s tlakovými láhvemi pistoli .45 ACP. To samozřejmě vybuchlo.
Tak mě napadlo, že když jsem zkoušel ráži .500 sw na propanbutanovou lahev a ta to přežila, jestli jsem radši neměl volit ráži .45 ACP.
Tak mě napadlo, že když jsem zkoušel ráži .500 sw na propanbutanovou lahev a ta to přežila, jestli jsem radši neměl volit ráži .45 ACP.

no jasně 45ACP má dopadovku jako 9mmL tedy kanón na slony, kde sa hrabe 500stovka

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
V jedno z tvých videí jsi střílel do hasičáku s CO2 a plášť jsi prostřelil, Všechny tlakové láhve včetně hasičáku jsou krom acetilenu stejné. Ta tvá propanová flaška byla spíš nějaký bytelnější kus. Spíš je úsměvné to, jak to v těch filmech vybuchne zvláště když očividně vezou kyslík nebo dusíkreaktor píše: Tak mě napadlo, že když jsem zkoušel ráži .500 sw na propanbutanovou lahev a ta to přežila, jestli jsem radši neměl volit ráži .45 ACP.

Jules Winnfield a Vincent Vega:
- Na takovejhle kšeft bysme měli brát brokovnice. - Kolik jich je?
- Tři, čtyři... - Včetně toho našeho?
- To nevím. - Takže to znamená, že jich tam taky může bejt pět.
- Může. - Chtělo to brokovnici.
No, kyslík vybuchuje, a jak rád, v tom bych problém neviděl...
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Ten hasičák co2 to prostřelí proto že je to nábojem 7,62*39 a né úplně měkké jádro
Jinak pětistovka se sklouzne po plášti a je tam jen důlek i když má pětistovka víc energie než 7,62*39.

Jinak pětistovka se sklouzne po plášti a je tam jen důlek i když má pětistovka víc energie než 7,62*39.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Prošel skrz nebo zůstal vevnitř?reaktor píše:Ten hasičák co2 to prostřelí proto že je to nábojem 7,62*39 a né úplně měkké jádro![]()
Zůstane uvnitř
"Nekvalitni horolezecke vybaveni ma 2 vyhody. Je levne a vydrz do smrti."
Cogito ergo armatus sum.
Nechci být OT, už tak jsme dost mimo, ale musím reagovat. Kdyžtak to pak promázni.Artifex píše:No, kyslík vybuchuje, a jak rád, v tom bych problém neviděl...
Kyslík vybuchuje v kontaktu s mastnotou a tou asi nebude projektil. Leda že by jsme stříleli špekáčkama. Navíc exploze kyslíku není ohnivá. Je to jen takový prásknutí který by se jim do filmu rozhodně nehodilo. Už jsem to cíleně zažil. Chtěl jsem jen rejpavě poukázat jak z nás filmaři dělají úplný blbce. Neřešme to už
Naposledy upravil(a) harrykv dne 27 úno 2011 19:20, celkem upraveno 1 x.
Jules Winnfield a Vincent Vega:
Pan Novák který na přechodu pro chodce srazil 2 cikány, se o přestávce soudního líčení ptá soudce:
" Jaký trest asi padne?"
"Tak ten co Vám prorazil hlavou přední sklo, dostane 5 let za vloupání, a ten, co odletěl 15 metrů na chodník, dostane navíc 3 roky za útěk z místa činu."
No konečně, už jsem se bál že spravedlnost je slepá.
" Jaký trest asi padne?"
"Tak ten co Vám prorazil hlavou přední sklo, dostane 5 let za vloupání, a ten, co odletěl 15 metrů na chodník, dostane navíc 3 roky za útěk z místa činu."

No konečně, už jsem se bál že spravedlnost je slepá.

Naposledy upravil(a) reaktor dne 02 bře 2011 13:04, celkem upraveno 1 x.