Kupa vzduchovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- DrobasMirek
no podle mýho ještě nemá na vzduchovku ani věk..
Re: Kupa vzduchovky
Pokud máš touhu lovit (cokoli) tak se dej k myslivcum (polovníkum) a netrap žádná zvířata vzduchovkou. Mysel jsem že tě zajímá střelba a ty vypadáš spíš na pytláka 

Hlavně poraďte těm nejnebezpečnějším to nejlepší
Ať si koupí Gamo.Je to pecka.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
- DrobasMirek
to je pravda.. Kašli na S634.. kup si GAMO Delta nebo Kadet a uranový diabolky Gamo Rocket 

Slavia 634!
AA S400 classic + delta titanium 4-16x42, slavia 634 + delta 4x32, a plno jiných s/hraček 

áno popr. germany style
ale nie,teraz vážne, ľudia si docela chvália BMK-3O/4O.

- DrobasMirek
Kdyby Chuck Norris střílel ze vzduchovky, střílel by z GAMA!

ale on střílet nepotřebuje, staší že se zle podívá 

DrobasMirek:ty sešlolek,nevim proč se tady vysmivas porad na Gamo.Nekdo neni tak bohatej a nebo se mu nechce davat 25t za vzduchovku
hatsan nebo gamo, prej to střílí samo.
AA S400 classic + delta titanium 4-16x42, slavia 634 + delta 4x32, a plno jiných s/hraček 

Keď som pred rokmi za komančov šlapal po čiare s Rakúskom, tak si pamätám na poručíka, ktorý tvrdil, že dobrý strelec aj metlou trafí ( a to bol pán strelec ). Aj lacnejšia vzduchovka môže byť dobrá vzduchovka
s ktorou sa dá poriadne vyšantiť.

CZ 200 S FS, kal. 4,5 ( Walther 4-12x50 CI)
HW 97 K, kal. 4,5 (Nikko Stirling 4-12x42)
IŽ 38, kal. 4,5
HW 97 K, kal. 4,5 (Nikko Stirling 4-12x42)
IŽ 38, kal. 4,5
Samozřejmě že je Gamo dobrá vzduchovka.Hlavně má oproti jiným 305m/s.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
U vzduchovek, jakož i u všech ostatních věcí, (do jejichž výroby se příliš nes..e stát) platí elementární pravidlo: "you get what you pay for", respektive staré české úsloví o pletení biče z jistého materiálu.
Já nevím, jestli takhle upadá české školství, nebo jestli je příčina jiná, ale ty zástupy lidí, kteří mají dojem, že za extrémně nízkou cenu dostanou kvalitu, srovnatelnou s výrobky několikanásobně dražšími, mě opravdu fascinuje. U hi-end věcí se dá diskutovat o tom, kolik člověk platí za značku a kolik za skutečné užitné vlastnosti, ale na opačném konci cenového spektra. V tomto segmentu se náklady ořezávají na kost - všechny náklady.
Samozřejmě že chce-li někdo laciný základ na první bastlířské pokusy v oboru puškařství, nejsou tyhle čínské hračky špatné. Ale pro sebeméně vážnější použití je to mizerie, občas dokonce i zdraví nebezpečná.
Já nevím, jestli takhle upadá české školství, nebo jestli je příčina jiná, ale ty zástupy lidí, kteří mají dojem, že za extrémně nízkou cenu dostanou kvalitu, srovnatelnou s výrobky několikanásobně dražšími, mě opravdu fascinuje. U hi-end věcí se dá diskutovat o tom, kolik člověk platí za značku a kolik za skutečné užitné vlastnosti, ale na opačném konci cenového spektra. V tomto segmentu se náklady ořezávají na kost - všechny náklady.
Samozřejmě že chce-li někdo laciný základ na první bastlířské pokusy v oboru puškařství, nejsou tyhle čínské hračky špatné. Ale pro sebeméně vážnější použití je to mizerie, občas dokonce i zdraví nebezpečná.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht