Vzduchovky - videa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
pekny kanon hlavne u toho druheho vide sem se smal jak chudak pejsek nestihal :]
Re: Vzduchovky - videa
To bych potřeboval na sázení brambor. Z okna bych to nastřílel do řádků a ještě bych se pobavil. 

nebo na krtky 

To "niečo podobné" bude pravdepodobne Kraken SF1.ivco píše:no niečo podobné majú v base v BB. ked to dostane "neposlušník" do chrbta tak mu to dych vyrazí.
to som nevidel....... hehe. len mi rozprával bachar.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Tak jsem trochu testoval montáž a možnost pomalejšího záznamu, ale ještě by si to chtělo pohrát s nastavením což pro mě nefotografa není úplně lehké.
některé špatné jevy taky dělá tetelící se vzduch na rozhraní okna, když jsem to zkoušel tak rozdíl teplot byl cca 20C.
některé špatné jevy taky dělá tetelící se vzduch na rozhraní okna, když jsem to zkoušel tak rozdíl teplot byl cca 20C.
kolik oken za vteřinu to bylo???
je to v popiskách
u vyššího rozlišení 240fps a u nižšího 420fps
u vyššího rozlišení 240fps a u nižšího 420fps
Měl sis koupit model 1000 nebo ještě líp F1.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
původní účel byl jiný a ten plní na 100%. Na pušku sem to přichytil až pak víceméně na test.
No mne to ukazuje čistú tmu, takže ani netuším, čo vlastne prezentuješ.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Byl to jenom test foťáku s uchycením na optiky. Netuším proč se ti nezobrazuje, původní formát je klasické AVI.
Už je to O.K., asi zlyhal nejaký codec.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Pěkný..
Já mám taky jedno SlowMotion
A ještě
A jěště
A jěště
No já vím,samá nuda
Já mám taky jedno SlowMotion

A ještě
A jěště
A jěště
No já vím,samá nuda