pistole makarov
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no do prd..... a ja sem si myslel ze natahnout zaver u makarova je problem 

Re: pistole makarov
Moje slečna třeba závěr nestáhne, pokud je kohout dole
Jinak když už se mluví o síle té pružiny, nepřemýšlel někdo o výměně ještě za tužší? Pak by mohla být střelba ještě příjemnější a natahování ještě dobrodružnější
Silnější pružiny nabízí např. Wolff. Mně osobně se teda nezdá, že by kopanec od Maka byla nějaká extra lahoda, je to blowback, takže krátký, rychlý, nepříjemný...

podle mně žádný problém, klidná rychlá pistole se snadnou obsluhou
http://www.youtube.com/watch?v=6qui_XCQJ1o
http://www.youtube.com/watch?v=6qui_XCQJ1o
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Promazáno od balastu
Artifex
Artifex
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
- Danminator
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je v pořádku, pokud vezmu závěř makarova a začnu s ním třepat podobně jako s flaškou, když ji protřepáváte, tak zápalník líta ve svém lůžku volně nahoru dolů? Omlouvám se za neodborné výrazy
Je to v pořádku
Zápalník je tam na volno, bez pružinky a lze i snadno vyjmout. Viz třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=t_Hvrh1Z ... re=related v čase 8:35.

- Danminator
To jsem si odfoukl, chrastlo to až jsem se lekl.
Jinak pokud tam zápalník vracím, je potřeba ho mít nějak zvlášt natočený? Na videu mi přijde, že se s tím moc nemaže, ale přeci jen je zápalník vykousnutý a do výkusu zapadá pojistka.
EDIT: nějakým záhadným způsobem sám přeskočí po otáčení pojistkou a srovná se
Jinak pokud tam zápalník vracím, je potřeba ho mít nějak zvlášt natočený? Na videu mi přijde, že se s tím moc nemaže, ale přeci jen je zápalník vykousnutý a do výkusu zapadá pojistka.
EDIT: nějakým záhadným způsobem sám přeskočí po otáčení pojistkou a srovná se

Tak to jsem si nikdy nevšim, já ho tam vždycky dávám správně natočenej
Takže už si pořídil? Měl by ses pochlubit, fotek neni nikdy dost!

Takže už si pořídil? Měl by ses pochlubit, fotek neni nikdy dost!
- Danminator
Schválně jsem ho tam dal opačně (vzhůru nohama), nasadil pojistku, párkrát nenásilně zkusil zajistit, trochu lupl a protočil se jak má být, jen jsem koukal
Fotku určitě vyrobím, je to famózní pistolka, která mě nadchla. Hned jak ji přihlásím, půjdeme si zabouchat!

Fotku určitě vyrobím, je to famózní pistolka, která mě nadchla. Hned jak ji přihlásím, půjdeme si zabouchat!
Je to krásnej kus oceli, jednodušeji už to nejde
Při první střelbě pak doporučuju nenechat se odradit trochu jiným průběhem zpětnýho rázu, může bejt i trochu nepříjemnej... Ale čím víc se střílí, tím víc to baví 

Ach jo, to je nuda. Já pořád čekám na to, až se najde střelec, kterému PM selhal jiným vlivem, než zjevně nevhodným nábojem...
Jo, dělám si srandu:o))) Ale i bez ní je to jediný kvér, kde jsem o selhání zaviněném zbraní nikdy ani neslyšel. Nechci být nekritický, ale fakt bych to chtěl nějak zmapovat. Prosím, prosím, najděte mi střelce, který u tohoto kvérů někdy zažil selhač, se střelivem rozumného původu :o)
Jo, dělám si srandu:o))) Ale i bez ní je to jediný kvér, kde jsem o selhání zaviněném zbraní nikdy ani neslyšel. Nechci být nekritický, ale fakt bych to chtěl nějak zmapovat. Prosím, prosím, najděte mi střelce, který u tohoto kvérů někdy zažil selhač, se střelivem rozumného původu :o)
ja te zklamu, me to strili vsechno mozne od makarovu vsech druhu po lugery a zatim bez jedineho problemurmp píše:Ach jo, to je nuda. Já pořád čekám na to, až se najde střelec, kterému PM selhal jiným vlivem, než zjevně nevhodným nábojem...
Jo, dělám si srandu:o))) Ale i bez ní je to jediný kvér, kde jsem o selhání zaviněném zbraní nikdy ani neslyšel. Nechci být nekritický, ale fakt bych to chtěl nějak zmapovat. Prosím, prosím, najděte mi střelce, který u tohoto kvérů někdy zažil selhač, se střelivem rozumného původu)
... s těma lugrama bych se moc nechlubil, ono to přeci jen není na to dělané...
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
Nevím jestli to tu už bylo, ale teď jsem náhodně narazil při prohlížení world.guns.ru na fotku experimentálního makarova s plastovým (podle fotky nejspíš bakelitovým) rámem, rok cca 1965 http://world.guns.ru/userfiles/_thumbs/ ... 754802.jpg
takže rusáci to zkoušeli ještě před hk vp70, to je nářez. Prostě naš krasnyj
EDIT:no a ve full-auto taky jedna lahůdka: http://world.guns.ru/handguns/hg/rus/ot ... ach-e.html
takže rusáci to zkoušeli ještě před hk vp70, to je nářez. Prostě naš krasnyj

EDIT:no a ve full-auto taky jedna lahůdka: http://world.guns.ru/handguns/hg/rus/ot ... ach-e.html
Naposledy upravil(a) dykmore dne 04 úno 2011 23:23, celkem upraveno 1 x.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
-
Mě se jednou vzpříčil náboj. Chyba nebyla ve zbrani ani ve střelivu, ale v mých rukou, jak jsem jeden náboj napáskoval blbě. Byl trochu víc vepředu než ty ostatní.rmp píše:Ach jo, to je nuda. Já pořád čekám na to, až se najde střelec, kterému PM selhal jiným vlivem, než zjevně nevhodným nábojem...
Jo, dělám si srandu:o))) Ale i bez ní je to jediný kvér, kde jsem o selhání zaviněném zbraní nikdy ani neslyšel. Nechci být nekritický, ale fakt bych to chtěl nějak zmapovat. Prosím, prosím, najděte mi střelce, který u tohoto kvérů někdy zažil selhač, se střelivem rozumného původu)
Každý za sebe zodpovídejme bez ohledu na víru a nejbližší pomoc hledejte vždy nejdříve na konci své paže.