Online sout?? pro vzduchovk??e

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Vláďa

Příspěvek od Vláďa » 10 čer 2006 18:08

Jak jsem tvrdil, tak jsem urobil, pístovkou bez optiky na 10 m vstoje 153 bodů. Není to žádný zázrak k chlubení, ale já se polepším :lol:

.45 ACP je pádný argument :)))
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 12 čer 2006 20:38

To Vláďa: Vysledek je to pekny .. ale jeste jsem nedostal terc do mailu .. posli..

Jinak pripominam, ze nove kolo souteze bezi. Vysledku je zatim malo tak se snazte a posilejte.. :wink:
sasmio

Příspěvek od sasmio » 14 čer 2006 12:37

Kua chlapy co nestrielame? Sak uz polovica Juna a este len su tam 2 terce.
Altaros

Příspěvek od Altaros » 14 čer 2006 13:00

Ja se asi tohodle kola nezucastnim pac mam zkouskovy a domu se dostanu jednou za 14 dni a to tam jen dojedu pro zasoby a pradlo :).
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 14 čer 2006 13:32

to sasmio:
vydrž, ještě nemám puškokuk. :) Ale střádám informace, už mám pár favoritů, tak až něco pořídím, hned se na to vrhnu! :wink:
Jirka
Vláďa

Příspěvek od Vláďa » 15 čer 2006 15:25

To Sidewinder: pokusím se ještě malinko potrénovat, pokud mi to čas dovolí :lol: Jen se to nesmí domáknout moji bývalí svěřenci, měli by z těch výsledků legraci :lol: :lol:
.45 ACP je pádný argument :)))
sasmio

Příspěvek od sasmio » 16 čer 2006 15:24

Treba vyhlasit jedno pravidlo aby sa strielalo len s plochymi diabolkami.Lebo tie thliny ktore prechadzaju aj cez 3 body su nezmysel. Take potrhane terce by sa nemali ratat . Som proti ! Ked sportova strelba tak sportove strelivo. Ked budeme strielat krisy tak to mozme vyhlasit sutaz na hlodavce a mozme pouzivat aj waltery. Ale potrhane terce nemaju zmysel
sasmio

Příspěvek od sasmio » 16 čer 2006 15:25

Sory to malo byt na online sutaz
Altaros

Příspěvek od Altaros » 16 čer 2006 16:25

to sasmio:
No muj nazor je asi takovy.
Tahle soutez je spis jen o tom,aby si lidi zastrileli a mohli porovnat dosazene vysledky s ostatnimi a cim vic pravidel tim odradis vic lidi.Je to spise rekreacni strelba s prvky souteze,nez primo sportovni strelba.A o to jde.
Nehlede na to ze nekteri lide,co pouzivaj napr. JSB, si objednali karton(10krabicek) treba JSB exact s pulkulatou hlavou a ty bys jim tet chtel naridit,ze si musi koupit jine strelivo=dalsi odrazovani lidi.
Ja bych to proste nehrotil,jde a to predevsim o zabavu a zpestreni strelby nez o co nejadekvatnejsi vysledky.

P.S. je to pouze muj osobni nazor a nikomu ho nevnucuju.
PB
Odborník na zbraně

Příspěvek od PB » 16 čer 2006 16:48

s pulkulatou hlavou neni zadny problem- kde si nejsem jisty vlozim strelu a hned vidim presne kolik.
sasmio

Příspěvek od sasmio » 16 čer 2006 17:25

Tak si prepocitajte vysledky ktore nastrielal Jaro Hladik. Sidewinder mu to uznal no hlavne ze ta posledna 10 to neni ani nahodou a je tato tam dost preratane
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 17 čer 2006 07:19

Abych se priznal, terce ktere dostanu nijak podrobne nezkoumam - jen to narychlo probehnu a skore upravim, pokud jsou tam vysledky pocitane evidentne spatne.

Je fakt, ze u kulatych diabolek se skore pocita dost spatne - dirka v papire se zda o dost mensi, nez jak je doopravdy velika. Proto radeji verim strelci, ktery mel papir pred sebou a mohl do dirky strcit strelu, nez abych mu to pocital ja z fotografie.. (mimochodem Sasmio - terc vyfoceny na bilem pozadi se pocita take dost spatne - ale i pres to jsem na Tvem terci nasel nektere podhodnocene rany)

Ohledne Jardy - poslal dalsi terc se stejnym vysledkem a tam take nevidim zadny problem .. vzdyt o nic nejde tak proc to hrotit?

Kazdopadne pokud s nekterou hodnotou nesouhlasite - u jakehokoli terce .. napiste mi kde je chyba a pozadam strelce, aby poslal foto terce s vlozenou diabolkou v te konkretni dirce - aby se vse vysvetlilo..

Strelbe zdar! :wink:
sasmio

Příspěvek od sasmio » 17 čer 2006 17:30

Co takto vyhlasit sutaz na zive trece. V chovatelskych potrebach sa daju kupit zive mysi alebo potkany. Na 30m zasah sa natoci kamerou a kto bude mat najsmtelnejsi zasah ten vyhra. Najsmrtelnejsi to jest ako dlho sa este bude potkan triast alebo mixovat na zemi, cim kratsiu dobu sa bude trepat kim nezdochne, tim lepsie skore. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 17 čer 2006 18:53

po odehraném prvním poločase jako živé terče místo potkanů navrhuji naše fotbalisty :lol: :lol: :lol:
HanysAmaterskyStrelec

Příspěvek od HanysAmaterskyStrelec » 18 čer 2006 08:38

sasmio píše:Co takto vyhlasit sutaz na zive trece. V chovatelskych potrebach sa daju kupit zive mysi alebo potkany. Na 30m zasah sa natoci kamerou a kto bude mat najsmtelnejsi zasah ten vyhra. Najsmrtelnejsi to jest ako dlho sa este bude potkan triast alebo mixovat na zemi, cim kratsiu dobu sa bude trepat kim nezdochne, tim lepsie skore. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Uvažuji, kam se tato soutěž i toto fórum zvrtne, budou-li zde podobně psychopaticky myslící lidé... :cry:
Odpovědět