Vzduchovky na auk?n?ch servech ( Aukro atd. )
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- DrobasMirek
proběhla tam i na malorážkový střellivo..
jazu: podobných věcí už sem pár viděl a o síle a přesnosti nepochybuju - nedává se diabolka, ale brok.. u takto překopaných vzduchovek s dlouhou hlavní je přesnost na 30m hodně dobrá, na 15m s krátkou taky nevidim problém
jazu: podobných věcí už sem pár viděl a o síle a přesnosti nepochybuju - nedává se diabolka, ale brok.. u takto překopaných vzduchovek s dlouhou hlavní je přesnost na 30m hodně dobrá, na 15m s krátkou taky nevidim problém
Re: Vzduchovky na aukčních servech ( Aukro atd. )
Brok se nejspíš v dráškách "strhne".
O přesnou střelbu úpravci jistě nešlo.Ale výkon to musí mít slušný.
Musí se to blbě nabíjet. "Komora" má 8mm a na jejím konci dírka 4,5mm.
Jen mi není jasné,proč se zabývat takovým nesmyslem,když podobnou úpravu lze udělat s poplašňák+brok a rána vyjde na 1,0x kč.
Nejspíš chtěl majitel udělat něco jako 357sig nebo Tokarev ve zmenšené úpravě
O přesnou střelbu úpravci jistě nešlo.Ale výkon to musí mít slušný.
Musí se to blbě nabíjet. "Komora" má 8mm a na jejím konci dírka 4,5mm.
Jen mi není jasné,proč se zabývat takovým nesmyslem,když podobnou úpravu lze udělat s poplašňák+brok a rána vyjde na 1,0x kč.
Nejspíš chtěl majitel udělat něco jako 357sig nebo Tokarev ve zmenšené úpravě

Ono to jen tak drsně vypadá,ale poplaška a brok se motá kolem 16J .Sám to doma mám někdy od 16ti let a je to maximálně nepřesný,sasírá se hlaveň a jen se tak zkurví vzduchovka.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
svatá pravdaOno to jen tak drsně vypadá,ale poplaška a brok se motá kolem 16J .Sám to doma mám někdy od 16ti let a je to maximálně nepřesný,sasírá se hlaveň a jen se tak zkurví vzduchovka.
Pro-Sport cal.5.5 + Nikko Stirling 6*40 AO
QB-79 cal.5.5 +Delta Optikal Entry 4*32 AO
QB-79 cal.5.5 +Delta Optikal Entry 4*32 AO
- DrobasMirek
možná to bude od kvality úpravy, ale na přesnost si ty co jsem viděl rozhodně stěžovat nemohly a jestli měly nebo neměly 16J to nevim, ale CZ 200 v 16J tu samou plaňku plotu ani po X letech neprostřelila srkz narozdíl od poplbroku, který jí děroval celkem spolehlivě 

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem zbirkovku vzduchnu co mne chyběla, no a doma jsem ji prubnul a ejhle on brok jen tak flusnul dumám dumám a ejhle ... ona je převrtaná na 22LR bych kutila co to udělal přetáhnul přez leta. Takovejch "nakurvenejch" vzduchovek mně prošlo rukama ...... jen tak naokraj TEXka na diabolku a starták ( 1gramová střela ) udělá jako prd 30 joule. A pokud ji někdo převrtá nebo přestavbou hlavně na 22 a udělá i uderník tak ji při naládování 22LR přetuní na klído pido 90 joule. Takže co tam pán nabízí je nejen zmršená vzduchna ale seriozně nedovolené ozbrojování jako prase.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Na 90 J není třeba přestavovat na .22LR, na to stačí vzduch samotný, byť to asi nepůjde udělat s každou vzduchovkou a bude o něco obtížnější, než převrtat lauf a přidat úderník.
Nedovolené ozbrojování je pouze nesmyslná státní buzerace. Měj si doma na zahrádce klidně Goalkeepera nebo 155mm houfnici, když tím nebudeš nikomu působit žádnou škodu.
Stran prasáckosti podobných úprav u netuctových vzduchovek souhlas, na druhé straně je nutno brát do úvahy to, že v době, kdy k úpravě došlo, nemusela být daná vzduchovka nikterak vzácná ani zajímavá.
Nedovolené ozbrojování je pouze nesmyslná státní buzerace. Měj si doma na zahrádce klidně Goalkeepera nebo 155mm houfnici, když tím nebudeš nikomu působit žádnou škodu.
Stran prasáckosti podobných úprav u netuctových vzduchovek souhlas, na druhé straně je nutno brát do úvahy to, že v době, kdy k úpravě došlo, nemusela být daná vzduchovka nikterak vzácná ani zajímavá.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Jen k tý tex: je to hovadina na n-tou, 0,5g brok má nějaký strop v rychlosti kterýmu se dá přiblížit pouhým nástřelákem 6,3/6,8 (rychlost hoření prachu) těžší střela- to by ten stroj taky mohlo rozebrat s tím nábojem
(vystřelí kuli i s laufem) o přesnosti a ceně náboje nemluvě

Nejde!Prostě NNe
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Brok nedá půl gramu ale tak 0,4 při úsťovce 300 metrů je to 18 joule ... při diabolce 0,67 ( exact heavy ) a 300 metrech je to 30 joule a věřte že to není žádnej problém. Stačí přečíst knížečku od Přemysla Lišky - Udělali si sami. A kdybych tyto experimenty neviděl na vlastní oči a na střelnici nebyl přítomen kdy stará Slavia ZVP Předchůdce TEXky fungovala na 6mm nábojky do vstřelovačky hřebů a tak bych o tom nepsal ...
Ano, Alexus má pravdu, ví o čem mluvi! Já ji měl za mlada / nejenom ji a jednu/ takto předělanou na nástřeláky a věřte, že jsem sejmul v pohodě vránu na 30-40 metrů. Plechovej kanystr na 40 m byl prostřelenej skrz. Jenom ty nábojky jsem měl 7,3 mm.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Oprava .. ano byly to nějaké větší patronky tedy 7,3mm bude to co do toho dotyčný rval.
-
- Kontaktovat uživatele:
ty převrtávaný vzduchovky jsou dosti nevyzpitatelné, zvláště když někteří dříve předělávali 4,5ky na 22ky LR. Prostě udělau "komoru" pro 22LR a zbytek hlavně nechali v kalibru 4,5. Prý to střílelo olověné hřebíky, ale osobně bych to do ruky nevzal. Ovšem přiznávám se k tomu, že když se mi u vzduchovky shanghai china5,5 pojebalo spoušťový ústrojí, neváhal jsem a předělal ji na možnost střílení flobertkama. Stačilio srazit na začátku hlavně drážky , vyměnit bicí pružinu, udělat úderník, však to znáte... Nicméně zbraň je to velice přesná, výkonná, nikdy mi nevystřelila sama...Výkon je kolem 80J, přesnost slušná. Žádné strhávání projektilu v drážkách, žádné velké zanášení laufu, nic... Já myslím, že když se u toho používá mozek, tak problém nenastane... Četl jsem ale v nějaké knize (jmenovalo se to nějak podomácku vyrobené zbraně), tam se psalo o tom, že nějací kluci kolem 12-15let měli předělanou slávku na poplašku +brok. Blbec ji schovával pod bundou a protože měli kdoví jak řešený spoušťový ústrojí, vyšla rána a prý okamžitě smrtelná. Nejprve se to řešilo jako úraz vzduchovkou, až po ěnjaké době se přišlo na to, že vzduchovka byla takto upravena. Je tam hodně zajímavých věci ke čtení..
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Brok č.11 má 0,56g.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Nojo ja už jsem vygumovanej těma železnejma brokama tak to vem 0,56 gramu 300 metrů ústovka 25 joule jak prd :_)