b52 píše:včera jsem dokončil test flobertek 4 a 6mm ve 4 palcovém provedení na celé čáře vítězí 4mm jak rychlostí střely tak přesnosí dopadu střely stříleno na 8m upnuto v kleštinách----- 6mm shluk roje 4,5cm ---- 4mm shluk 3.2cm rychlost střely měřena lokátorem beta tajfun u6mm 118m-s kulatý náboj ------ u4mm 170m-s krátký s,b 213m-sdlouhý rws ---- obě zbraně bez jakýchkoli ůprav.
přeju všem majitelum obou zbraní mnoho střeleských zážitků
Flobertka 4mm nebo 6mm ?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Re: Flobertka 4mm nebo 6mm ?
at je to jak chce tak to předčilo moje očekávání,na flobertku mi to příjde slušná průbojnost,a mě dostačující,nepotřžebuju s tím střílet po tancích nebo slonech 

umarex walther ppk/s cal.177
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
"mířit na jiného můžete jen tehdy, pokud dotyčnému nevadí že ho případně zastřelíte"
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

"mířit na jiného můžete jen tehdy, pokud dotyčnému nevadí že ho případně zastřelíte"
dnes moje manželka na 11m otevřené dveře obývák kuchyn neni co řešit miluju jí--- cíl kartonová krabice s novinami -- za ní staré kožené pouzdro vyplněné papírem---samozřejmě zadní strana průletu kulek
Naposledy upravil(a) b52 dne 21 led 2011 21:00, celkem upraveno 2 x.
nenabitá zbran je jak ferrari bez benzinu krásná ale na hovno!
ještě přikládám to čištění na fajfky je to ta modrá tičinka
ještě do třetice ....zbran je opravdu vyrobena bez nejmenších vůlí ...ty kapky na zbrani je olej wd.40
ted návrat Ze střelnice-- zase--- Střílela má drahá polovička/pouze její terč) na 15m..... já z perkusu liegi a patriot ale mojemi zásahy se chlubyt nebudu .... mojí to začlo nějak podezřele bavit před tím jsme měli flobert ..dressler.. 6mm 3 palce.. ale stím se netrefila ani do garáže začlo jí to bavit až s alfou 4mm,
Naposledy upravil(a) b52 dne 22 led 2011 19:34, celkem upraveno 2 x.
Nedal by se koupit válec v této ráži pro ostrou zbraň
(17HMR) už dávno sem chtěl championa ale toto se mi zdá lepší, mam už jednu alfu a naprostá spokojenost tak bych klidně koupil tuto+válec

Nejde!Prostě NNe
to nevím ale mezi bubínkem a laufem nejde protáhnout cigaretový papír aniž byz ho rortrhl
a náboje v zásobníku na práškyb52 píše:ještě přikládám to čištění na fajfky je to ta modrá tičinka

DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

docela šikovná polovičkab52 píše:ted návrat Ze střelnice-- zase--- Střílela má drahá polovička/pouze její terč) na 15m já z perkusu liegi a patriot ale mojemi zásahy se chlubyt nebudu .... mojí to začlo nějak podezřele bavit před tím jsme měli flobert dressler a st ím se netrefila ani do garáže

DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

Bud to koupíš nebo ne je to prostě silná vzduchovka kterou nestačili VYROBYT VŠE OSTATNÍ JE NEDOSTATEK INFORMACÍ
)l
)l
POLOVIČKA JE ŠIKOVNÁ ale musím byt fitttt

DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

ahoj všichni osobně mi fascinuje tahle fotka 441
No hezký fotky no.... A tu 4mm flobu bych si rád pořídil nebo alespoň odzkoušel....
Mam Alfu 661 ale docela jsem zklamám tim myslím ty prokletý náboje !!!!!!!! Obyč s kuličkou se často zasekávají při výstřelu v hlavni a ty druhý se špičkou jdou zase mizerně vyndavat z válce.... Prostě to jsou vyhozený peníze...
U 4mm nevim jak to je ale kdybych se mohl jinak rozhodnout tak si pořídim tu čtyrku.. Ale dlouhou hlaveň 6"
Mam Alfu 661 ale docela jsem zklamám tim myslím ty prokletý náboje !!!!!!!! Obyč s kuličkou se často zasekávají při výstřelu v hlavni a ty druhý se špičkou jdou zase mizerně vyndavat z válce.... Prostě to jsou vyhozený peníze...
U 4mm nevim jak to je ale kdybych se mohl jinak rozhodnout tak si pořídim tu čtyrku.. Ale dlouhou hlaveň 6"

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....