mont?? na optiku pro vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Potreboval by so poradiť idem kupovať montáž jednodielnu od kozap č.23 CZ 452 na HW97k puškohlad delta titanium 4-16x42 budú my stačiť tie základné oká alebo treba zobrať radšej +3mm oká?
HW97k, Delta titanium 4-16x42AO MilDot
-
Re: montáž na optiku pro vzduchovku
Řešil jsem to před 14-ti dny, takže už vím že + 3mm. Co mně ale překvapilo je, že HW 97k tu ocelovou (jednodílnou) montáž ukopala na třiceti ranách o centimetr dozadu. Takže teď mi tam dělá puškař kolíček.
HW 97k + Delta Optical Titanium 4-16x42 MilDot + kozap CZ452
Vz. 47
TAU 7 sport
Atak Zoraki 914, titan
Vz. 47
TAU 7 sport
Atak Zoraki 914, titan
min 100 ran o víkendu a jednodílná montáž od kozapu se ani nehnula. chce to jen utáhnout a budeš 

Walther LG 400 Anatomic 4,5mm , OPTISAN CP 10X32P MIL-MH10X
-
utáhl jsem to tak, že jsem urval jeden šroub. naštěstí jsem měl náhradní a proto mně překvapilo jak pochodovala.
Vz. 47
TAU 7 sport
Atak Zoraki 914, titan
Vz. 47
TAU 7 sport
Atak Zoraki 914, titan
2Kruty PEPE, vidím dvě možnosti, málo propilovaná montáž(někde visela, proto jsi ukroutil šroub) nebo nekvalitní šrouby.
Asi dvakrát se mi to taky stalo, že mi to ujelo dozadu, utáhl jsem víc a už se ani nehla.
Asi dvakrát se mi to taky stalo, že mi to ujelo dozadu, utáhl jsem víc a už se ani nehla.
-
Že sem kopyto je taky možnost, proto to dostal odborník.
Vz. 47
TAU 7 sport
Atak Zoraki 914, titan
Vz. 47
TAU 7 sport
Atak Zoraki 914, titan
Ja som na Hawkeho instaloval nove 30mm kozap oka a musim povedat, ze sa nejako zlupacili... Musel som jeden vnutorny zavit na montazi prehnat zavitnikom lebo srobik isiel zaskrutkovat tak 3mm.
Ak by to niekto zobral silou tak na stopro strhne zavit na skrobiku.

Ak by to niekto zobral silou tak na stopro strhne zavit na skrobiku.
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Taky jsem prořezával, prozměnu boční co drží čelist na rybyně. Dával jsem delší šroubky (10mm oproti 6mm origo)
http://www.aczshop.cz/product_info.php? ... cts_id=205jofny píše:Moze byt, neviem ako su konstruovane (na nete somnic nenasiel) mozno funguju na dvoch klznych listach. Ja som myslel ze ak tam budu tie loziskaa dotiahnute na urcity moment nebude tam taka volnost a po vystrele sa to vrati (pruzinky) na svoje miesto.![]()
Bolo by to vlastne riesenie pre lacne optiky na vykonne pruzinovky, ktore na 50 metrov maju tak ci tak dost velky rozptil. Cize na mensie vzdialenosti by to mohlo byt OK.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
ak to dobre chápem čo som našiel na nete tak so tam v okách vlastne ako keby gumové silentbloky priemer cca 1 cm možno menej také valčeky ktoré pri náraze možno umožnujú pohyb tak 1 mm...
zaujímavé riešenie chcelo by to lepšie fotky... (ja som už aj rozmýšlal nad takým niečím ako je záklz na dianách ale zdvihlo by to puškohlad o cca 1 cm... resp. pre 56 a 60 mm objektivy by to nebol problem ale u nižších by to zdvihlo montáž...)
zaujímavé riešenie chcelo by to lepšie fotky... (ja som už aj rozmýšlal nad takým niečím ako je záklz na dianách ale zdvihlo by to puškohlad o cca 1 cm... resp. pre 56 a 60 mm objektivy by to nebol problem ale u nižších by to zdvihlo montáž...)
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Citace: "Precizně spracovaný kluzák spolu s ultra pevným gumovým těsněním zajistí, že se puškohled vrátí do přesné pozice po každém výstřelu."
Nechci to hanět, ale proč to "ultrapevné gumové těsnění" je na duralové montáži???
Nechci to hanět, ale proč to "ultrapevné gumové těsnění" je na duralové montáži???
Tuto otázku bych směřoval sem, výrobci http://www.scopemounts.co.uk/
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
NAZDAR JA BY SOM CHCEL VEDIET LEN JEDNU MALICKOST.
SAMOZREJME, OPTIKU NA FLINTE MAM ZLE NASTAVENU (NESTRIELAM KAM MIERIM), ALE NEVIEM JEDNU TAKU BANALITU.
V NAVODE NA OPTIKU MAM TOTO - 1 CLICK (0.7mm/10m).
TAKZE PRIKLAD: DAM TERC NA 10 METROV - STRELIM A STRELA IDE NAPRIKLAD 0.7 CM DOLAVA...(MYSLIM NA TERCI)... TAKZE MAM SPRAVIT 10 CLICKNUTI?
ALEBO TYCH 0.7 MM MYSLIA NA OSNOVE OPTIKY?
PROSIM PORADTE UZ MA TO SERKA LEBO BEZ OPTIKY ZASTRELIM JEDNU CIGARETKU NA VZDIALENOST 30 METROV.
Hammerli Hunter Force 900 Combo, Optika 6 x 42 Hammerli
SAMOZREJME, OPTIKU NA FLINTE MAM ZLE NASTAVENU (NESTRIELAM KAM MIERIM), ALE NEVIEM JEDNU TAKU BANALITU.
V NAVODE NA OPTIKU MAM TOTO - 1 CLICK (0.7mm/10m).
TAKZE PRIKLAD: DAM TERC NA 10 METROV - STRELIM A STRELA IDE NAPRIKLAD 0.7 CM DOLAVA...(MYSLIM NA TERCI)... TAKZE MAM SPRAVIT 10 CLICKNUTI?
ALEBO TYCH 0.7 MM MYSLIA NA OSNOVE OPTIKY?
PROSIM PORADTE UZ MA TO SERKA LEBO BEZ OPTIKY ZASTRELIM JEDNU CIGARETKU NA VZDIALENOST 30 METROV.
Hammerli Hunter Force 900 Combo, Optika 6 x 42 Hammerli
Pokud na tom máš napsáno 0,7mm/10m, tak ano, musíš 10x kliknout aby si se posunul o 7mm na terči. Zkus to, přinejhorším to překlikáš zpět.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jeden článek ohledně montáží na větrovky a tak vůbec
http://www.alexxxus.cz/Montaze-puskohle ... -kozap-kzk
http://www.alexxxus.cz/Montaze-puskohle ... -kozap-kzk
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků