Flobertka 4mm nebo 6mm ?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no jo 20 litrů na větrovku fakt nemám a za ty prachy bych si snad radši udělal ZP a koupil malorážku,ale to je samozřejmě věc názoru.Jinak LOVka bude hlavně za ty prachy asi docela dobrý nářadí,ale je to bohužel jen jednoranné což je trochu škoda(někomu to nemusí vadit).Jakou má ta LOVka úsťovou energii(resp.rychlost)?a co se týče ceny tak víceranná vzduchová pistole která vůbec stojí za to kupovat neni o nic levnější než flobert,spíš naopak a silnější nebude už vůbec...dřív sem uvažoval o DU-10condor,ale když sem viděl tu cenu a ještě to že je hodně citlivá na kvalitu střeliva,nevíhody samotného co2 atd..tak sem od toho nějak ustoupil,nicméně si nechám rád něco doporučit jestli se mýlím 

umarex walther ppk/s cal.177
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
"mířit na jiného můžete jen tehdy, pokud dotyčnému nevadí že ho případně zastřelíte"
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

"mířit na jiného můžete jen tehdy, pokud dotyčnému nevadí že ho případně zastřelíte"
Re: Flobertka 4mm nebo 6mm ?
Hledej šmudlo
Výkon pistole s různým střelivem jsem tam psal několikrát.Dokonce s kalibrem 5,5mm
http://forum.gunshop.cz/lov-21-fandove- ... t=LOV%2021

Výkon pistole s různým střelivem jsem tam psal několikrát.Dokonce s kalibrem 5,5mm

já sem právě zastáncem toho co tu píšeš,mám prostě rád náboje a klasickej systém běžných palných zbraní.Navíc ne každýmu jde jen o to střílet pořát do do jisté míry "nudného" papírového terče(ikdyž si do něj taky rád zastřílím a vpodstatě nejlépe se učí a cvičí právě na něm),a zastřílí si třeba na plechovky,padaný jabka,víčka od zavařovaček,starý vejce nebo nějaké jiné předměty,rozsázené na růžných mýstech a vzdálenostech v určitém třeba relativně krátkém časovém intervale.což mě příjde zábavnější a s jednorankou to jde jen v hodně omezené mířeKavy píše: Někdo dává přednost prásknutí,obláčku dýmu,sypání nábojů,čištění... to u vzduchovky odpadá.
Snad by se flobertky dalo používat i na terčovku,ale mám dojem že kvalita nábojů a jejich daná přesnost je pod úrovní kvalitních diabol.
Osobně jsem se na limit přesnosti u terčových diabol s pistolí zdaleka nepřiblížil.
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

právě se vracím se střelnice jen tak pro srandu jsem vzal sebou i 441 na 20 m jen jeden zásah v černém poli z 9ti--- půjčil jsem ji mému kolegovi aby ji vyzkoušel a podíval se na mušku ...je to starej mazák 7 zásahů v černém vrátil mi jí se slovy- zbran je vpořádku --TROchu jsem se zastyděl--VŠE JE RUKAMA--ke zkoušce energie a průraznosti jsme se nedostali leč na to nikdo s přítomných neměl inštrumenty --pouze proběhlo srovnání s větrovkou německé výroby prý až 14j na vedlejším stanovišti na 15 m---- 441 s dlouhým rws prostřeleno stejné množství slepených terčů tak že remiza což mi trochu naštvalo ,,,,,,,,zbran protažena vždy po 4 bubínku čističem na fajfky namočeno ve wd- 40 vystřeleno ca 250 nábojů 4mm s toho 9 dlouhých ahoj jdu to vyčistit lépe ...zaslouž ísi to holka jedna... pak mi čekaj perkusáky to je jiná dřina
nenabitá zbran je jak ferrari bez benzinu krásná ale na hovno!
konečně taky nějakeá pozitivní reakce na flobert.na těch 20m si myslím že to neni tak špatný jak všichni tvrděj,ikdyž na tom bude vzduchovka ještě o něco líp.To bylo do vzduchovkového nebo pistolového terče?podle toho co sem se tu mohl dočíst tak sem si myslel že se do toho terče nebude dát trefit vůbec 

DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

bylo to do pistolového terče na těch 20 m---------- potom ta půraznost na 15 m ,ta vzduchovka se jmenovala
Pistole Weihrauch HW45 cal. 4,5mm což jsem si zjistil dnes telefonicky od kámoše kterej stál vedle mě
to je asi všechno co jsem zatim vyzkoušel dle mého názoru a testů je vzduchovka proti flobertce značky alfa!!!! šit.... ale každej si chválí své- já mam doma dvě vzduchové pušky a jednu pistoli ale flobert vydá za všechny tři takže půjdou světem alespon dvé------ ahoj zdravím všechny
Pistole Weihrauch HW45 cal. 4,5mm což jsem si zjistil dnes telefonicky od kámoše kterej stál vedle mě
to je asi všechno co jsem zatim vyzkoušel dle mého názoru a testů je vzduchovka proti flobertce značky alfa!!!! šit.... ale každej si chválí své- já mam doma dvě vzduchové pušky a jednu pistoli ale flobert vydá za všechny tři takže půjdou světem alespon dvé------ ahoj zdravím všechny
ten Weihrauch HW45 je větrovka jo?výkon to má asi celkem slušnej ale za 7500kč?b52 píše:bylo to do pistolového terče na těch 20 m---------- potom ta půraznost na 15 m ,ta vzduchovka se jmenovala

Ještě se chci zeptat jak tu 441 čistíš?prej ten origo vytěrák je na tu hlaveň jaksi XXL.

DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

akorát si říkám jestli neni lepší koupit rovnou RADU,která bude vždycky lepší,než to takhle upravovat?Příjde mi to podobný jako dělat ze "stodvácy"dobrý autoKavy píše:Hledej šmudlo![]()
Výkon pistole s různým střelivem jsem tam psal několikrát.Dokonce s kalibrem 5,5mm![]()

DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

to čistění jde samozřejmě tim vytěrákem ale necháš tam všechny mosazné choupky použij čištění na vzduchovku ta má ráži 4.50 alfa 4.40 -----je jich halda nebo šnůru.. hada.. tou čistím já ale i po 99 výstřelech stačilo vždy protáhnout čistítkem na fajfky po předchozím půstřiku wd 40 zban se nezasírá
Naposledy upravil(a) b52 dne 20 led 2011 18:34, celkem upraveno 1 x.
dík za radu,ještě sem slyšel že je na hlavně dobej militec1(přísada do motorového oleje),prý se dosahuje vyšší úsťovky a přesnosti 

DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft
)
DruLov RADA-in memory
Colt government(airsoft

jo ten přípravek znam měl jsem ho kdysi v motoru spotřeba nepatrně klesla tak to asi klouzat bude dobrej nápad
2b52: Prosím Tě, jak vypadá čistítko na doutníky? Jsem sice začátečník co se kouření doutníků týká, ale o ničem podobným jsem ani neslyšel?
Cogito ergo armatus sum.
tady dlužim ten obrázek se skoušky doma na ca 6m po zakoupení alfa 4mm ..na židli kartonová krabice za ní reklamní časopis potom froté ručník a dál vidíte jak dopadlo madlo a zed snad to pujde nahrát --------tak že žadné plivátko
promin je to čistítko na fajfky maj je v každý trafice je to asi po 50 kusech to už nevím cena pakatel
Tohle asi o výkonu nic neřekne.
Pro základní porovnání výkonu se používají Zlaté stránky( stejně jsou k h.. )
Položí se zavřené na zem,listy na sobě a zhruba z půl metru se střelí.Počítá se každá natrhlá strana.Ty co jsou dál jen promáčklé se nepočítají.
Důležité je napsat,jestli se střílelo včetně tvrdých desek.Někdo pálí bez nich a píše že to bylo s nima.
Je to ale nouzovka,když není možnost měřit rychlost na hradlech.
Pro základní porovnání výkonu se používají Zlaté stránky( stejně jsou k h.. )
Položí se zavřené na zem,listy na sobě a zhruba z půl metru se střelí.Počítá se každá natrhlá strana.Ty co jsou dál jen promáčklé se nepočítají.
Důležité je napsat,jestli se střílelo včetně tvrdých desek.Někdo pálí bez nich a píše že to bylo s nima.
Je to ale nouzovka,když není možnost měřit rychlost na hradlech.