CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak dnes jsem byl zase střílet a problém s nabíjením se takřka neprojevil,jen párkkrát se to seklo.Tak nevim čim to je,možná i tím,jak za tu kličku při nabíjení člověk vezme a možná i střelivem,protože když jsem s třílel Schakama,tak to dělalo často,ted při JSB Match je nabíjení hladší.Jinak s tím výkonem,dneska mi to pro změnu na těch 30m malou kabku od diabol prošilo naskrz,ale je to tak 50 na 50,jednou důlek,pak zase průstřel,jde asi o to,v jakém úhlu je krabka vůi střele postavena a taky jak dobře je opřená,jestli jen lehce a nebo je něčím uchycená.Flašku jsem opět rozbil dnes jednu(stará limonáda),zkusím příště na těch 50m,jak to vypadá s průbojností.Možná asi dojde i na to štelování výkonu,možná pár joulů navíc by nebylo k zahození 

Re: CZ200S
Jinak tu flašku to rozstřelí,ne prostřelí,což možná také vypovýdá o slabším výkonu?? 

Mam taky huntera s automatem od AA ... no problem byl ... dycky sem musel s kolečlem trošku pootočit aby se to nekousalo. Promazal sem to a trošku přihnul ten měděnej plátek a od té doby pohoda jazz ... myslim že ta podavací packa vyklouzne ze zářezu trošku dřív a nedokončí rotaci. taky sem to doladil tím červíkem odspodu a zatim sem vystřelil stovku a bez problému
ČZ S 200 Hunter, optika Nikko Stirling-Platinum Nighteater 12x50, bipod Harris S 6"-9" s kloubem.

Prosím jaký je průměr vnější hlavně cz200s. Ja konci jak je muška. Díky
CZ200S/4,5/exact/NikkoStirling 4x32AO/ LÁHEV 7L,200BAR
cernunos: zkus exacty, diabolky s plochou hlavičkou jdou do nabíječe hůř, můžou se jakoby zasekávat hranou hlavičky při posouvání diabolky z komůrky zásobníku do hlavně, mrkni taky semhle :
http://forum.gunshop.cz/diabolky-t5167-2115.html
http://forum.gunshop.cz/diabolky-t5167-2115.html
Zipep:dík za radu,v týdnu je jdu koupit a jsem zvědav,jak to snima bude pálit.No i podle příspěvků mnoha střelců usuzuji,že Exacty se používají asi nejvíc.Chci na Hunterovi také trochu zapracovat,hlavně si chci nechat změřit rychlosta zjistit tak výkon.Jestliže bude slabší,než prodejce proklamuje,tak půjdu nekompromisně s joulama nahoru,ikdyž se mi do flinty moc hrabat nechce.Za 1.nejsem moc technický typ a za 2.bych pak nerad problémy při případné reklamaci,no na druhou stranu si říkám,že má puška třeba jen 12 či 13J a já chci prostě těch 16J.Bohužel nejsou zatím vhodné podmínky pro nějaké větší testování,nemam zázemí baráku ani vlastní zahrádky,takže jsem dost závislý na počasí a to je prostě skoro stále pod psa.Bud mrzne a nebo sněží a chčije.Hnus.
ještě jsem nikde neviděl fotku Huntera s optikou a hariskama a se zasobnikem,všude na internetu jen starši modeli
tak prosim pochlub te se svymi milačky,nebo odkaz
PS:děkuji
tak prosim pochlub te se svymi milačky,nebo odkaz
PS:děkuji
Naposledy upravil(a) KAPPA dne 25 led 2011 19:34, celkem upraveno 1 x.
LOV 21
NORCONIA QB-78 deluxe .177+Inre 6-24x50 AOE
HW 30
NORCONIA QB-78 deluxe .177+Inre 6-24x50 AOE
HW 30
Akorát to nejsou Harisky

Snad posloužim svou maličkostí 
Příslušenství najdeš pod čarou.

Příslušenství najdeš pod čarou.
ČZ S 200 Hunter, optika Nikko Stirling-Platinum Nighteater 12x50, bipod Harris S 6"-9" s kloubem.

Pakral píše:Akorát to nejsou Harisky![]()
![]()
![]()
chci se zeptat ,ten kompenzátor je z čeho ( air arms ??)
Dural a je to vlastní výroba.
Používám ho pouze doma ve sklepě, venku ne.
Nástřel to nemění tak ho venku radši sundavám.
Používám ho pouze doma ve sklepě, venku ne.
Nástřel to nemění tak ho venku radši sundavám.
četl jsem v katalogu ročenka 2010 na stránkách CZUB , že u CZ200S. Ústí hlavně je opatřeno
závitem k montáži různých úsťových zařízení
včetně například tlumiče hluku.
Standardně se dodává úsťový „nástavec“. Je to pravda ??
závitem k montáži různých úsťových zařízení
včetně například tlumiče hluku.
Standardně se dodává úsťový „nástavec“. Je to pravda ??
- DrobasMirek
nevim jak je to teď, ale tohle bylo jenom na vývoz a ten úsťovej nástavec, který k tomu dávaj je k ničemu výlisek z plastu..