CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
U tej tercovej verzie pisu o regulatore. No to je teraz uz asi minulost alebo ho tam stale davaju?
4,5 5,6 7,65 9
Re: CZ200S
Řešil jsem to taky, mechanismus + náhradní zásobník jsem objednával z Anglie. Namontoval jsem to, naládoval zásobník, založil ho, natáhl, vystřelil a při novém natahování to šlo lehce ztuha a .. rup, těsnění v prdeli. Vyměnil jsem těsnění, poštěloval, rup, těsnění v prdeli. To se opakovalo asi 6x (těsnění jsem si koupil náhradní v prodejně czub v Praze, stojí pár kaček). Nakonec jsem ty zásobníky ze zoufalství lehce nastříkl silikoňákem. Už to funguje. Pak jsem si od Josefa1000 dokoupil další dva náhradní zásobníky a ty šlapaly bez problémů.schmoud píše:chlapi ta puska ma vystrelenych cca 100 diaboliek. je novucka.
co sa tyka tesnenia hovorim, nema byt z coho vytahane a do hlavne mi to ide pekne. Objednal som cely mechanizmus + este som si objednal zvlast vencek aby som mal dva. samotny jeden kus venceku mi prisiel skorej ako cely tento zasobnik. ale nejde mi to ani s jednym vencekom ani s druhymtesnenia ako som spominal som daval original co som mal pribalene k puske ...cize ani to nema preco robit problemy...myslim ze nejsom nejaky blb aby som to nevedel namontovat....podla mna tie venceky su zle
Tak nevím, šteluj, mazej a buď trpělivý.
uz mam problem vyrieseny. Problem je vo vencekoch ktore maju mensie dieri ako by maly mat. Jazu mi pozical svoj vencek a ten isiel jak hodinky... Uz to je v dielni, kde mi zvacsia jemne dierky podla venceka od Jazuho 
Najradsej by som im to ale o hlavu obuchal... pretoze jeden vencek stoji cca 20eur...
Tak isto mam jak cely mechanizmus aj venceky made in englad Air Arms...
vidno ze uz to nejsu zlate ceske rucicky 

Najradsej by som im to ale o hlavu obuchal... pretoze jeden vencek stoji cca 20eur...
Tak isto mam jak cely mechanizmus aj venceky made in englad Air Arms...

Slavia_634, Delta Optical Entry 6x32AO
Suzuki_Bandit_1200 :P
U mě byl originální bubínek v pohodě, dokoupil jsem ale dva další a ty byly totálně nepoužitelné. Takže zatím jsou v šupleti a čekám až bude čas abych to případně dovrtal, vyleštil apod.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Zdravim všechny ostrostřelce.Dnes jsem byl konečně venku pořádně provětrat a nastřelit svýho Huntera.Užil jsem si to a také to lítá dost přesně,nastřeloval jsem na cca 30m,jen s oporou v podobě stromu
.Co jediné mě zarazilo,že na tuto vzdálenost diabolka neprostřelila krabičku od JSB Match,jen v ní udělala hlubší důlek.Počítal jsem s tím,že ji suverénně prostřelím,na druhou stranu jsem na těch 30m rozstřelil slabostěnou flašku.Tak nevím,prostě mi to nedá a budu muset sehnat někoho s chronem,jestli nejsem o pár joulů dole oproti 16J.

A ještě jsem zapoměl:každá druhá až třetí rána mi jde špatně nabít do hlavně.Používám ten klasický rotační 10raný zásobník a prostě při dopředném pohybu kličky to drhne a musím s tím lomcovat a zasune se to až na poněkolikátý.Netušíte,kde je chyba?
Možno je chyba tam kde to popisuje schmoud.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
presne si myslim aj ja ze mas problem v nabijacom venceku.
co sa tyka toho prestrelenia krabicky - moj hunter ju prestrelil na cca 35m a to som s nim nic nerobil. Ale zaujimave bolo ze som ju prestrelil asi 2 krat a potom uz len jamky ako ty hovoris...
co sa tyka toho prestrelenia krabicky - moj hunter ju prestrelil na cca 35m a to som s nim nic nerobil. Ale zaujimave bolo ze som ju prestrelil asi 2 krat a potom uz len jamky ako ty hovoris...

Větrovka z výroby nebude mít rovnejch 16J ale mezi 14-15 J http://strelectvi.info/cz200s/obrazky/ladeni_graf.jpgcernunos píše:Tak nevím,prostě mi to nedá a budu muset sehnat někoho s chronem,jestli nejsem o pár joulů dole oproti 16J.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Teraz už k 200 neprikladajú "bloček o nameranej rýchlosti"?
Z neho sa dá Eo určiť aspoň orientačne...
Z neho sa dá Eo určiť aspoň orientačne...
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
davaju, ale uz si ani nepamatam co na nom bolo napisane 
a jako ja sa nehadam ze ma rovnych 16J.
Ja len tvrdim ze som 2x prestrelil krabicku od JSB na 35m 

a jako ja sa nehadam ze ma rovnych 16J.

Skus aj na 50m by si mal.