tak se oteplilo tak kdyz uz nebudou bezky...otevru garaz a trochu provetram tx snad se nekde kolem primota straka
za mesic jsem vystrilel skoro 3 krabky exactu.....a vse do tercu zadna skodna
já nevim, i u TX sem měl občas šimrání v žaludku co kdyby mi to nechytla pojistka a ucvaklo mi to prst.. u týhle kopie bych se toho bál asi už i reálně.. ale těžko říct, v ruce sem jí neměl, ale číňany znám
DrobasMirek píše:já nevim, i u TX sem měl občas šimrání v žaludku co kdyby mi to nechytla pojistka a ucvaklo mi to prst.. u týhle kopie bych se toho bál asi už i reálně.. ale těžko říct, v ruce sem jí neměl, ale číňany znám
Jelikož jsem nejdříve střílel z AA ProSport, měl jsem nepříjemný pocit, že mi ucvakne prsty právě ona.
U TX200 právě proto kvituji pojistku s povděkem.
Musím zde zmínit, že pojistka u natahování spodní páky mě nijak u mé TX 200 HC nijak nevadí a naprosto souhlasím s tím, že jsem rád, že tam je. Je to jen síla zvyku. Nemá to chybu.
Radgost: ale AAPS, ak si ju mal rozobratu, tak ma automaticku poistku. Raz som bol nuteny ju aj otestovat a funguje . Od vtedy co som zistil ako presne pracuje ten pocit nemavam. Ale poznam ho samozrejme tiez .
marekzcke píše:Radgost: ale AAPS, ak si ju mal rozobratu, tak ma automaticku poistku. Raz som bol nuteny ju aj otestovat a funguje . Od vtedy co som zistil ako presne pracuje ten pocit nemavam. Ale poznam ho samozrejme tiez .
Jo taky jsem měl blbej pocit z toho že by mi to mohlo cvaknout palec,ale po prvním čištění jsem zjistil také jak funguje ta pojistka a jsem v klidu Je to jištěné dvakrát za trn pístu a za nabíjecím otvorem zarážkou která se odjistí až když je páka natahování v zavřené poloze.
Air Arms Pro Sport .177 , MTC Viper 10x44 IRC
HW 100 S, Sidewinder Tactikal 30IR 8.5-25x42
Jj, já vím, ale stejně nabíjím způsobem, který něco takového vylučuje.
Levou rukou natahují páku stlačování pístu, botku mám opřenou o levé stehno.
Po celou dobu nabíjení držím páku i v zajištěném stavu v levé ruce, zatímco pravou nabíjím a v vzápětí uvolňuji pojistku a stále stejnou rukou vracím páku zpět k hlavni.
Po celou dobu nabíjení držím páku, která stlačuje píst v levé ruce, takže nemůže dojít k jejímu samovolnému uvolnění.
zdar chlapi mam dotaz.jaky montaze pouzivate na AA TX200 proc se ptam.... koupil jsem nikko stirling 3-9x40 a ta montaz na to nepasuje,je to k jedny strane...protoze ta packa co se sroubuje je tlusta a do ty jemny rybiny nevleze... uz jsem to reklamoval a jsou vsechny stejny/
pujcil jsem si 2 dilnou ocel. montaz kozap typ 452, zatim jsem nemel cas to poradne zkusit, ale zda se mi ze mezi montazi a telem pusky je malo mista....musi se to teda zespoda pripilovat,aby tam byla trochu vule