Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Kup Větrovku Hatsan a nastřílíš kolečko 10 mm na víc jak 30m.
Re: Vzduchovky Hatsan
tak AT44 myslim jestli nepletu cislo je super, ale na to moje strileni na zahrade do stareho umyvadla vypechovaneho polystyrenem s ruznyma tercikama a 20m dalky by stacil i prak
ja to mam tak na zabavu, ze si kazdy den strelim tak 30 ran a sem spokojeny 

Požuby ožbrojen, hrožně koušu a když dojdou žuby tak škrábu :)
so slavkou 634 by si mal 2 cm na 20m ale to nieje podstatne...kebyze mam tensi kriz,tak by som to nastrielal aj lepsie
aj ja som mal toho hatsana...bola to masina fajna a silna,ale napokon som ju predal a kupil si slaviu...presnost je odost lepsia.je aj lahsia a lepsie sa z nej striela...akurat,ze nie je taka silna ako ta hatsanka.

aj ja som mal toho hatsana...bola to masina fajna a silna,ale napokon som ju predal a kupil si slaviu...presnost je odost lepsia.je aj lahsia a lepsie sa z nej striela...akurat,ze nie je taka silna ako ta hatsanka.
zdares kde se da sehnat original pružina na 150??
-----------------
PSE Bow Madness XL 2012
Yamaha YT-SL
Hammerli 850 AirMagnum
Geox GTX Mod.4
PSE Bow Madness XL 2012
Yamaha YT-SL
Hammerli 850 AirMagnum
Geox GTX Mod.4
zdravim chlapy nemate tu niekto hatsan mod 99 ?
norconia qb 78 deluxe + bsa sweet 17 3-12x40ao duplex
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
Já jsem na Hatsana 150TH koupil pružinu před rokem v Colosusu.Normálně napíšeš nebo zavoláš a oni ti pošlou originál.Už nevím kolik stála.Snad 250 Kč.Jen upozornuju.Za chvíli ti ta origo pružina zlikviduje všechny části vzduchovky.Pokud je neuděláš kvalitněji.bloodoom píše:zdares kde se da sehnat original pružina na 150??
http://www.colosus.cz/zbrane/nahradni-dily/?pageno=2
musim se pochlubit
ikdyz je mi jasne, ze tohle zvlada vetsina, jen na to jak se mi trepaly ruce jsem myslel, ze netrefim ani ten papir
(rozmer od leve po pravou krajni je 3cm at to nevypada jako A4, strileno v podrepu, lehce sem se levym ramenem opiral o zed, proto to asi neuhybalo vlevo ale vpravo)

Požuby ožbrojen, hrožně koušu a když dojdou žuby tak škrábu :)
To je hatsana slusny,Co vic za ty prachy chtit.Mam 125ku a jsem s ni spokojeny.Mel jsem jeste 155ku v 6,35 a taky to nebylo spatny.Ted mam vymazleny atecko a to nema chybu.Dal jsem mu jinou pazbu se sklopkou,hlaven 630mm a je to super kver,ktery nema problem trefit na otevrena miridla 3*3cm na 40m ve stoje.Nehlede na jeho vykon,pri kterem neni problem na 10m prorazit 6cm tramek.S hatsanem maximalni spokojenost.Je jednoduchy ,spolehlivy a za ty prachy se nemusi clovek bat do nej vrtnout.Neni na nem co pokazit.Dle meho nazoru je hatsan idealni a jak rikam i blbuvzdorny.Nadelal jsem se na nich bejkaren a vsechny to prezily ve zdravi.
S otevrenymi miridly trefit na 40 m cil o rozmeru 3 x 3 cm? a ve stoje?
No ......... kolikrat za sebou se to tak da trefit? me to prijde, jako ze na tuhle vzdalenost to uz pouhym okem pres miridla neni videt a tudiz se na to neda ani presne zamirit. Natoz ve stoje a bez opory.
No ......... kolikrat za sebou se to tak da trefit? me to prijde, jako ze na tuhle vzdalenost to uz pouhym okem pres miridla neni videt a tudiz se na to neda ani presne zamirit. Natoz ve stoje a bez opory.
honzana40 píše:To je hatsana slusny,Co vic za ty prachy chtit.Mam 125ku a jsem s ni spokojeny.Mel jsem jeste 155ku v 6,35 a taky to nebylo spatny.Ted mam vymazleny atecko a to nema chybu.Dal jsem mu jinou pazbu se sklopkou,hlaven 630mm a je to super kver,ktery nema problem trefit na otevrena miridla 3*3cm na 40m ve stoje.Nehlede na jeho vykon,pri kterem neni problem na 10m prorazit 6cm tramek.S hatsanem maximalni spokojenost.Je jednoduchy ,spolehlivy a za ty prachy se nemusi clovek bat do nej vrtnout.Neni na nem co pokazit.Dle meho nazoru je hatsan idealni a jak rikam i blbuvzdorny.Nadelal jsem se na nich bejkaren a vsechny to prezily ve zdravi.
Ve stoje-otevřená mířidla-40m a trefit 3x3m! mi nepříde nereálný.
Air Arms Pro Sport .177 , MTC Viper 10x44 IRC
HW 100 S, Sidewinder Tactikal 30IR 8.5-25x42

lepší otázka je na kolikátou krabičku diabolek se podaří dát 2 rány na 40m do 3x3cm

honzana 40 Nehlede na jeho vykon,pri kterem neni problem na 10m prorazit 6cm tramek pokud to neni preklep tak dovol abych se zasmal a pokud to prostrelis pak by mely amici to okopirovat 

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
honza 40 napsal trámek,ale asi měl na mysli jiný materiál než dřevo
je to tedy POLYSTYTÉN???

Pri rychlosti 400m/s neni az takovy problem tramek o sile 6cm na 10ti metrech prorazit.Nehlede na to,ze se jedna o vetrovku a ta nema s presnosti takove problemy jako pistovky.Ostatne se slavii neni problem na spalicek 3*3cm na 30m ve stoje,tak proc ne s vetrovkou na 40m.Neni to az takovy rozdil ve vzdalenosti.