Dnes v mraze dostala zopár zatežkávacích zkoušek - zatím plněno jen na 220 bar po vychgladnutí měla cca 200 .... na psitoli absentuje manometr ... pistole má regulátor a střelba byla naprostá pohoda. V 16ti joule dost prda z krátké hlavně ale přesný fakt přesný. v klepatóze z mrazu soustřel na 30 metrů ( samozřejmně s oporou ) cca 2 cm - 10 ran.
Víc napíšu na své webky.
Postupně doplnuji
Naposledy upravil(a) Alexxxus dne 30 bře 2014 12:46, celkem upraveno 3 x.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
Jo jo, dnes jsem měl možnost na "Vánočním setkání" v PB si ji odzkoušet.
Mohu potvrdit, je to krásná a přesná pistole. ¨
Fakt gratuluji Alexxxusovi ke koupi.
Taky by se mi móc líbila a nerad jsem ji vracel
Určitě, uvídí se jestli to byla jen akce dovozu 2 věcí od EdGun nebo jestli to bude pokračovat, zatím nejsem oprávněn zveřejnit kdo mně pistoli dovezl. Až jak řekne ... jestli ano nebo ne. A ten kdo to ode mne dnes slyšel ať si to nechá pro sebe . Jinak Matador je tady také jeden kus a doufám že mně bude zapůjčen na testnutí a racenzičku na moje webky.
Teď momentálně recenzi smolím a jak se nagablíkuju tak jdu do sklepa na 30 metrů vyrešit nástřelku.
Dnes proběhlo bušení na terč, jak s optikou tak s kolimátorem. Vezmu li že pistole nemá stavitelnou spoušť , a že jsem toho dost utrhnul tak přeci jen jsme vrcholně spokojený, 10ti rané nástřelky udržím ve 15mm kruhu. Na 50 metru to přikreju 5ti kačkou. Je to pistole !!!
Při střelbě s kolimátorem 4 M.O.A. tečka na 100 metrech, jsem na 20 metrů vesele střílel víčka od petflašek, na terč mne to nebavilo už bylo dost šero.
Jsem opravněn potvrdit že pistoli EdGun Velec mně dovezl do Čech Pavel Kolebáč z firmy JSB.
A co se ceny týká ano bylo to cca 700 Eur + doprava
u matadora je cena cca 1000 Eur + doprava.
v dolarech nějak neobchodují upsal jsem se