Ludas píše:
Ale taky trochu k tematu, kdyz na 30 metru strilim na cernej puntik nebo malorazkovou desitku tak mam 10 ran v centimetru, kdyz sem zkousel soustrel na online tercich tak bylo 10 ran po celym kolecku, tak 2-3 cm rozptyl... Moc to nechapu ale je to tak...
Přesně jak píše sportovec.Jde o psychyku a o to,že v online už o něco jde.Je to jako ve škole.Můžete mít deset písemek za 1,ale závěrečky třeba za 3.
S tím rozptylem to může být vždycky na vážkách a kdybych měl alespoň 20 takových papírků,tak vždy vyberu ten nejlepší a né ten průměrnej.
Tohle je včera 5x na 30.50m nemám.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
o psychice mi povídejte stala se mi letos zvláštní věc. Chodím střílet se slávkou na jednu skálu, dolů vyskládam víčka a ty sestřeluju, většinou z deseti ran vždy něco odlítne někdy třeba 3-5 za sebou a to jsem šťastný. Nyní mi zbývaly 3 víčka a cca 30 diabolek jsb a samozřejmě jak ubývaly a bez zásahu dával jsem si záležet čím dál tím víc. jak jinak netrefil, sáhl jsem po gamo matchkách a po 3 ranách bylo uklizeno
takže gamo match se správnou dávkou nas**nosti a štěstí klidně předčí jsb
Blue_L, dajme tomu Modrý Lacko, čo znamená poznámka "flyer" ? Ak je to úlet diabolky, tak sa mi to vonkoncom nejaví ako ideálny sústrel. Aj keby tam ten úlet nebol, sú páni strelci, ktorí pri ideálnych podmienkach 19/12mm dávajú na 100m. Muchy na terčoch nie sú nič výnimočné, ale treba sa s nimi dohodnúť aby nesadali práve 2-3 cm od sústrelu, alebo také narušené sústrely jednoducho neprezentovať.
To je furt dokola.
Buď budeme spokojení, jak nám to dělá jednu pěknou velkou dírku bez ohledu na to kam mířím a na počet ran, to co se nám nelíbí budeme škrtat nebo označovat jako flyer, budem mluvit o trefování každou ranou atakdále atakdále...
Nebo to můžem předvést měřitelným způsobem na online terčích.
Jak říkám, každý si myslí, že má přesnou vzduchovku, dokud nezkusí online terče, protože tam vidí jak je na tom ta přesnost ve skutečnosti.
No za sebe..... Já nemám přesnou vzduchovku.Vím co od ni čekat a může mě už jen příjemně překvapit.Zklamat můžou jen ty kvalitní
A navíc nemám tiskárnu
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......