P-08:
Moc dik, ze ses ozval. U te moji by komora rozhodne zaslouzila vylestit, takze se budu tesit, az se podelis o dojmy s takto upravenou zbrani. Po pravde, to me nenapadlo. Jestli se nepletu, ten zasobnik je na naboje 9x19 prilis dlouhy, naboj cekajici na zasunuti do hlavne je obvykle drzen jen na casti toho vyvodu, staci prudky pohyb a naboj je ze zasobniku vytlacen ven. To mi prijde jako (konstrukcni) uskali teto zbrane. Nicmene kdyby to nefungovalo, tak by se ta zbran nevyrabela. Zkousel jsi tu svoji fungujici i se zasobnikem z te nespolehlive?
Btw. tu moji jsme, jak si kamarad vzpomnel, tez zkouseli naboji SB (jeden nebo dva zasobniky, ted nevim), zavady tam furt byly. Rad bych to rozchodil na bezne tovarni strelivo, prebijeni zatim neplanujem, i kdyz lis mam.
EDIT:
Procetl jsem tento zahranicni thread a vyplynulo mi nasledujici:
http://forums.gunboards.com/showthread. ... dd-problem
1) Za velkou louzi resi ten samy problem co my, je to problem velice casty.
2) Nekomu pomohla vymena vytahovece a jeho pruziny, nasledovana lestenim komory (kterezto pry bylo skoro bez dusledku) = rada, ktera asi nepomuze kazdemu. Chlapec ani nenapsal, cim strili.
3) Jiny zas prebiji naboje s co mozna nejvetsi OAL. Tohle se zda jako nejuzitecnejsi rada.
Otazka na P-08, jakou maj Tebou prebijene naboje OAL?