ten titulek je dost trefnyFandaks píše:Jsem pro náboj v komoře. Rychlý první výstřel je důležitý. Proti noži okamžitě vytáhnout zbraň a střílet. Podívejte se co dokáže nůž.
http://www.thegunzone.com/mos/edged_weapon.html

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ten titulek je dost trefnyFandaks píše:Jsem pro náboj v komoře. Rychlý první výstřel je důležitý. Proti noži okamžitě vytáhnout zbraň a střílet. Podívejte se co dokáže nůž.
http://www.thegunzone.com/mos/edged_weapon.html
to xliborxlibor píše:to jaroslav:
Nemusis mi osvetlovat praci kriminalistu, dokazu si jejich cinnost predstavit, vzit se do jejich prace. Ja to nemyslim jako kritiku, je moc hezke ze museji mit vsichni VS a ze absolvuji staze v zahranici, ze jejich schopnosti mnohdy prevysuji schopnosti jejich kolegu, at uz v EU tak i kdekoliv ve svete, ze maji pristup k moderni technice a umeji vyuzivat nejnovesi technologie a poznatky v oboru, jenze jsou to lidi, stejni jako ja nebo kdokoliv jiny. Lenost a laxni pristup neni ve vzdelani, treningu a odbornosti, ale v povahach lidi. Dulezitejsi jsou vysledky pro statistitu, verejne mineni a spolecenska nebezpecnost.
On to tak nemyslel, nejde o to, nekoho urazit. Taky sedim od rana skoro do vecera v praci, delam administrativni praci, obcas vyrazim do terenu, mam nad sebou nekolik sefu, vsimam si urovni prace svych kolegu (mysleno ve sve urovni), je spousta veci, ktere bych zmenil a rad bych rekl nahlas a na plno svuj nazor. Bohuzel, nejde to, musis "tlacit vozik s ostatnimi". Kdo si mysli ze jinde vc. policie to neni, je naivni. Kazdy se musi se svou peclivosti a smyslem pro spravedlnost vyrovnat se svym svedomim sam...pokud vubec nejake ma.venda píše:tak pozor: nikdo netvrdi že jsou to hloupí lidi. to ani náhodou, taky sem neměl namysli všechny to jako plošně. jak bylo řečeno, když je problém
tak je to v povaze a vpřístupu. jinak co se týká VŠ znám spoustu Ing. a sou to pěkný blbci. a že jich neni málo. a že tomu nerozumim? to je pr-el. ty snad jo? a ohledně urážek - mám kamarády jak u policie městský tak u státní. jednoho s urna. jeden je chudák voják na zahraniční misi a můžu ti říct, že by se mnou souhlasili, jen by to nevykřikovali. Je to v lidech, jako narazíš na vola v obchoďáku, tak i všude jinde, o tom se snad nebudeme přít.
Bezesporu máš pravdu. Hrubě jsme vypadli z kontextu. Proto "už mlčím, jako hrobka, předsedo".Fantan píše:Sakra chlapi, tohle téma je o náboji v komoře. Jestli chcete diskutovat o úrovni soudnictví či policie u nás a ve světě, nutné obraně atd., tak si vlezte do topicu, který je k tomu určen!
Náboj v komoře je jedna věc, odhodlání střílet je věc druhá. Jak už tady bylo víckrát řečeno. Taky ten zákrok určitě neprováděli žádní diletanti, ale 100% profíci. Na pár takových zátazích už jsem byl a věř, že se nestihneš ani otočit natož tasit.Peter Bezo píše:http://www.sme.sk/c/2745122/V-Brne-chyt ... vakov.html
Jemu naboj v komore nepomohol. Skoda ze nenapisali, ci vobec mal v umysle sa branit zatknutiu.
V Brne chytili jedného z najhľadanejších Slovákov
Bratislava 2. júna (TASR) - Česká polícia v stredu ráno v rodinnom dome v Brne zadržala 55-ročného Vladimíra Václaviaka z Prievidze, ktorý patrí medzi desať najhľadanejších ľudí na Slovensku.
"V súčasnosti sa nachádza v policajnej cele v Brne. Miestne krajské štátne zastupiteľstvo rozhodne o ďalšom postupe," potvrdila dnes pre TASR zástupkyňa hovorcu Prezídia Policajného zboru Marta Bujňáková.
Najvyšší súd SR ho uznal za vinného z trestných činov pokusu o vraždu, podvodu, nedovoleného ozbrojovania a krivého obvinenia. Za mrežami by si mal odsedieť 11 rokov.
"Chodil vždy ozbrojený. Aj v čase zadržania mal polícia zaistila pištoľ s 30 nábojmi. Jeden náboj mal pripravený v hlavni na výstrel," zdôraznila Bujňáková.
Copyright © TASR 2006