mont?? na optiku pro vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Může mi někdo poradit s volbou montáže na AA s410 TDR + Hawke SideWinder Tactical 6.5-20x42 ?
Zatím tam mám kolimator RD40, puškohled zatíjm nemám, chtěl bych ho objednat společně s montáži nevím jakou. Chtěl bych něco co nejníž, ale aby se mi tam vešel zásobník. Děkuji za rady.
Zatím tam mám kolimator RD40, puškohled zatíjm nemám, chtěl bych ho objednat společně s montáži nevím jakou. Chtěl bych něco co nejníž, ale aby se mi tam vešel zásobník. Děkuji za rady.
Re: montáž na optiku pro vzduchovku
Všude se píše, že Slávia 631 má rybinu na montáž 11 mm, ale vlastním kousek z r. 1992 a když šuplerou změřím rybinu zvenku, ukáže mi 13 mm. Mohu to brát za bernou minci?!? A dá se montáž na těch 13 mm sehnat?
Nepředpokládám, že se musí měřit uvnitř vybrání, protože když změřím ZKM 456, má rybinu zvenku 16 mm jako se všude uvádí.
Děkuji.
Nepředpokládám, že se musí měřit uvnitř vybrání, protože když změřím ZKM 456, má rybinu zvenku 16 mm jako se všude uvádí.
Děkuji.
13mm rybinu používá například i BSA a montáže se sehnat dají bez větších problémů, alespoň tady v NL. Nepředpokládám ale, že v ČR by to bylo nějak výrazně komplikovanější.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Díky moc, s tou univerzálností na 11 i 13 neprohloupím:)
Mam otazku, nic co sa neda zvladnut, ale ci nemate na to nejaky grif:
Ako dotiahnut zospodu oko (je otocne) na montazi kozap dvojdielnej, tak aby islo v osi zo spodkom montaze (celustamy).
Dik...ak to tu niekde je , pardon prebehol som to zletma okrem pripravku madbugie.......
Ako dotiahnut zospodu oko (je otocne) na montazi kozap dvojdielnej, tak aby islo v osi zo spodkom montaze (celustamy).
Dik...ak to tu niekde je , pardon prebehol som to zletma okrem pripravku madbugie.......

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
Na to potřebuješ speciální udělátko - v podstatě kus kulatiny, simulující puškohled a pak kus lišty, ve které ovšem budou díry. Nasadíš očka na kulatinu, základny na lištu a skrz díry v liště smontovat.
Mimochodem, může mi někdo vysvětlit, v čem by ty dělené montáže měly být jako lepší? Jediné, co mne napadá je možnost podložení, ale i to není úplně easy vzhledem k nebezpečí poškození tubusu při dotažení oček. Nakloněná lišta mi přijde jako výrazně lepší řešení.
Mimochodem, může mi někdo vysvětlit, v čem by ty dělené montáže měly být jako lepší? Jediné, co mne napadá je možnost podložení, ale i to není úplně easy vzhledem k nebezpečí poškození tubusu při dotažení oček. Nakloněná lišta mi přijde jako výrazně lepší řešení.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Dik, predbehol si ma prave som to sem chcel dat. Urobil som si presne taku listu z dieramy akurat ze miesto trubky mam optiku (naco trubka ak je optika) 

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 618
Slavia 630
Prikladam foto. Neuverite odkial mam presne 11mm lištu. V pivnici som nasiel pištol na tlacenie tmelu alebo silikónu z tuby. 

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 618
Slavia 630
- Andre Doktor
Zdravím, chci se zeptat co si myslíte o této montáži. Měla by být zřejmě jen dočasná na pružinovku, než budou prachy na ocel. Píšou, že je z tvrzeného hliníku, je to lepší než třeba dural? Díky za odpovědi.
http://www.nv-optics.cz/opticke_zamerov ... _25,4-11mm
http://www.nv-optics.cz/opticke_zamerov ... _25,4-11mm
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
Mam otazku mozno tu uz taka bola ale ja som ju nepostrehol aka je rybina na slaviu 634 dakujem za odpoved
Tak tato otazka tu je urcite niekolko krat
Ale neva, rybina ma 11mm.

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP