Sklopn? ter?e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2Kubajz: Ty panty co používáš máme na velkým grilu na prasátka a spokojenost 

Cogito ergo armatus sum.
Re: Sklopné terče
To sem se chtěl přesně zeptat, ta silueta je k přivařená k tý základně nebo k čemu nebo je tam přišroubovaná? Kdyby byla šroubnutá tak by to byla paráda by stačilo vyměnit dycky jen siluetku..
Naposledy upravil(a) Sláva dne 17 lis 2010 21:12, celkem upraveno 1 x.
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
První co musíš udělat je koupit gamosklopku.To je základ dalšího uvažování.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Ja som chcel tiež doma vyrobiť, ale na princípe terčov od Gama. Ten samozaisťovací systém a keď strelíš do stredného, tak sa tie zaistené odistia. Tie systémy so šnúrkou sú pre mňa nevyhovujúce, lebo kto by mal natiahnutú 30-50m šnúru na záhrade.
http://www.gamo.com/Controller?_objid=6 ... &_fb=sishm
Nakoniec som splašil takýto jednoduchý terč a mám pokoj. Je to celý rok na záhrade a môžem si do toho hocikedy z okna picnúť. Všetko je z nerezu hrúbky 3-4mm. Možno si časom urobím aj nejaké zvieratká.
http://www.gamo.com/Controller?_objid=6 ... &_fb=sishm
Nakoniec som splašil takýto jednoduchý terč a mám pokoj. Je to celý rok na záhrade a môžem si do toho hocikedy z okna picnúť. Všetko je z nerezu hrúbky 3-4mm. Možno si časom urobím aj nejaké zvieratká.

A co ty kolečka /terčíky/ po zásahu dělají ?Jen se kývou nebo tam nějak drží a potom spadnou zpět? A opracovat nerez s.3-4mm to dá pane pěknou fušku! Pokud není spec. nářadí. Jenom po obyč. pilníku je za chvílu.
2Pavel54:Možná se mi to zdá, jo, ale přijde mi to na výpalky drátem nebo tak... Takotéto zbytky jsou často k sehnání na šroťácích, kor na velkých...
Cogito ergo armatus sum.
Máš pravdu, to sú výpalky. Všetko je to z odpadu a opracovať to nie je problém. Keby sa mi chcelo, tak si povypaľujem aj zvieratká, ale načo? Dôležité je, že to nezhrdzavie. Koliečka vyskočia hore, ale niekedy sa odrazia a spadnú. Nie je problém urobiť, aby po výstrele vždy zostali na opačnej strane, to je jednoduché.
- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Dnes po nočnej šichte sa mi nechcelo drevo píliť, tak som sa zabával a spravil som dvoch vrabčiakov (maskovaných za papagáje) a vlka. Bez farbenia fungovali dokonale.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
chvíľu som na tie tvoje vrabčiaky a vlka pozeral, ako to vlastne funguje. Tak toto by ma nenapadlo, normálne sa mi to páči. Čím sa to dvíha? Treba k tomu prísť a zodvihnúť to?
Ako to vyrezávaš?
Ako to vyrezávaš?
pista tie vrabce su dake uletene
ta farba na nich dlho nevydrzi

ta farba na nich dlho nevydrzi
Vydrzi, pokial budete strielat tam kam mate tak to bude ok 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP