Vtipy
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Víte, kdo já jsem?
http://www.videacesky.cz/reklamy-reklam ... do-ja-jsem
http://www.videacesky.cz/reklamy-reklam ... do-ja-jsem
Cogito ergo armatus sum.
Re: Vtipy
blbost lidí nemá konce

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tendle znáte?
Sedí ženská na baru a na barmana:,,panáka vodky, vypije a prej ještě jednoho, pak, že celou flašku". Tak to vyžáhne a ožralá sebou práskne na bar.. De kolem ní skupinka chlápků a když jí tak vidí tak si řeknou, že si jí vezmou na pokoj.. Tam jí znectí, ráno se ženská probere de do baru a čišník na ní:,, Vodku"?? A ona na to:,, Ne vodku ne, po tý mě ještě ted palí kunda"..
Sedí ženská na baru a na barmana:,,panáka vodky, vypije a prej ještě jednoho, pak, že celou flašku". Tak to vyžáhne a ožralá sebou práskne na bar.. De kolem ní skupinka chlápků a když jí tak vidí tak si řeknou, že si jí vezmou na pokoj.. Tam jí znectí, ráno se ženská probere de do baru a čišník na ní:,, Vodku"?? A ona na to:,, Ne vodku ne, po tý mě ještě ted palí kunda"..
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
Tiez pridam jeden. Zo zivota. Ale nie je mi do smiechu
Sudca v USA chce súdiť štvorročné dieťa za nehodu na bicykli
Sudca v USA chce súdiť štvorročné dieťa za nehodu na bicykli
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
Cogito ergo armatus sum.
určite to už dosť ľudí videlo ale stojí to za to

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
taky teho borca mohlo trefi,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Kua takovejdle blbej vtip bych v životě nechtěl zažít... Todle je morbidní humor 

SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
Nebojím se ničeho ale z duchařiny mám taky hrůzu! Bych vzal malou a utíkal 

bych sa prostřílal ne?

Srandičky, srandičky. Ale u nás na letním sídle asi opravdu straší. Jeden kolega na tom teď v létě nebyl o moc líp než ten maník z videa.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht