Air Arms TX200 (HC)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak jsem se stal štastný majitelem verze Mk3.
Chci se zeptat, jestli bude postačovat hliníková montáž nebo mám jít rovnou do ocelového KOZAPu?
Chci se zeptat, jestli bude postačovat hliníková montáž nebo mám jít rovnou do ocelového KOZAPu?
Re: Air Arms TX200 (HC)
jasne ze ocel. menej pracuje pri zmenach teploty.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Taky se přikláním k oceli. Kozap jsou dobré montáže, ale po opakovaném sundávání se šroubky poměrně rychle opotřebují. Jinak good.
Nehodlám montáž sundávat.
Jakmile jednou kukohled nasadím a nastřelím už tam zůstane “navždy“.

Jakmile jednou kukohled nasadím a nastřelím už tam zůstane “navždy“.

Naposledy upravil(a) Radgost dne 29 říj 2010 08:24, celkem upraveno 1 x.
Tak to je v pohodě.
resp. chod kupit normalne šroby aspoň pevnosť 8.8 s 3 imbusom hlavičkou (kozap tuším dáva 2 a je naprd) tuším M4 závit a dĺžka cca 7 mm ale to si upravíš ja som musel kúpiť M4x10 a som z nich odrezal/odbrúsil a bolo...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Šrouby hned vyměnit, jinak budeš řezat.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Dobrý vědět.
...mimochodem, jak to, že to nevědí v KOZAPu a rvou tam nesmyslné šroubkyvroubky?
Možná by jim to měl někdo říct.
...mimochodem, jak to, že to nevědí v KOZAPu a rvou tam nesmyslné šroubkyvroubky?
Možná by jim to měl někdo říct.

Jo a ještě musím poznamenat, že Schulzova značka JSB (dovozce) je do těla flinty vyražena vysloveně hnusně. 

- DrobasMirek
Mám na TX200 hlínu a ničemu to nevadí. Je to zvláštní, ale montáže od Kozapu tak jak si je všichni chválí mě nebetyčně vytáčej.
Já tam mám montáž tuto a spokojenost.
http://www.alliancze.cz/montaz-vysoka-a ... t/d-69979/
http://www.alliancze.cz/montaz-vysoka-a ... t/d-69979/
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Já si taky myslím, že není třeba kit vyměňovat. Pokud ovšem výrazně nepoklesne výkon nebo se při nátahu či výstřelu neozývají divné a nežádoucí zvuky. Pak je na místě vzduchovku rozebrat a zjistit příčiny.
Já jsem zatím se svoji AA TX200HC vystřílel něco přes tři tisíce diabolek. Konzistence výstřelů, dle chrona, je prakticky zatím stejná a energie kolem necelých 16-ti J. Přesnost výborná, ovšem v závisloti na mých schopnostech.
Co se týká montáže, já mám namotnovaný duralový s dostatečně velkými šrouby, koupený v Aeronu - výrobek originál Anglie - značku už nevím. Nástřel zatím drží bez problémů, ikdyž jsem měl puškohled včetně montáže několikrát sundaný.
Zatím celková spokojenost.
Střílem jsem i s AA MK3. Protože má o něco delší hlaveň, má delší i natahovací páku pod hlavní. Můj osobní dojem z toho je ten, delší natahovací páka je celkem dost rozviklaná do stran a nepůsobí tak robustně jako u TX200HX. Jsem rád, že jsem si koupil právě TX200HC.
Já jsem zatím se svoji AA TX200HC vystřílel něco přes tři tisíce diabolek. Konzistence výstřelů, dle chrona, je prakticky zatím stejná a energie kolem necelých 16-ti J. Přesnost výborná, ovšem v závisloti na mých schopnostech.
Co se týká montáže, já mám namotnovaný duralový s dostatečně velkými šrouby, koupený v Aeronu - výrobek originál Anglie - značku už nevím. Nástřel zatím drží bez problémů, ikdyž jsem měl puškohled včetně montáže několikrát sundaný.
Zatím celková spokojenost.
Střílem jsem i s AA MK3. Protože má o něco delší hlaveň, má delší i natahovací páku pod hlavní. Můj osobní dojem z toho je ten, delší natahovací páka je celkem dost rozviklaná do stran a nepůsobí tak robustně jako u TX200HX. Jsem rád, že jsem si koupil právě TX200HC.
Nejako takto?Radgost píše:Jo a ještě musím poznamenat, že Schulzova značka JSB (dovozce) je do těla flinty vyražena vysloveně hnusně.

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
na nasich 2x AAPS je to vyrazené pekne. bé bé bebebé.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
Počkaj keď tú tvoju pružinovku najbližšie dostanem do rúk...

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?