Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
prudas

Re: Malá "odstřelovačka"

Příspěvek od prudas » 24 říj 2010 19:24

nemáte někdo náhodou zkušenosti se střelivem winchester 22 LR Xpert22 HP36g??? Prodává se po 500ks, třeba to bude alternativa oproti sypačkám od Lapui, ale moc tomu nevěřim :D
Přílohy
1.JPG
1.JPG (13.47KiB)Zobrazeno 1922 x
foto.jpg
foto.jpg (856bajtů)Zobrazeno 1924 x
prudas

Příspěvek od prudas » 24 říj 2010 19:30

To Ares: Ptal jsem se na nějakej obchod v Praze, taky jsem to vyguglil :shock:
navip

Příspěvek od navip » 24 říj 2010 19:34

prudas - to děláš dobře ,že jim nevěříš.Je to lovecké střelivo s dutou špičkou,nadzvukové a s přesností se moc nepotkává.Měl jsem před lety 200 ks a po 20 odstřílených jsem zbytek daroval na blbnutí.
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 24 říj 2010 20:23

Prudas: Tak se laskavě podívej do kontaktů, konkrétně na pana Vargu. Ostatně pan Hlavata z www.zbranenaobjednavku.cz je velice ochotný a myslím si, že po domluvě není problém předání v Praze.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 24 říj 2010 21:41

Tak nam v sobotu skoncila Liga v Male odstrelovacce, rocnik 2010. Veskere informace najdete na strankach http://www.strelectvi.info

Byl to velmi zajimavy rok, vysledky trochu poznamenal nedostatek kvalitniho streliva, jelikoz letosni serie "top" naboju nebyly zdaleka tak dobre, jak tomu bylo v letech minulych, ale i presto byla znat velmi strma stoupajici tendence vykonu temer v kazde polozce. Spicka startovniho pole se nejen hodne vyrovnala, ale hlavne se rozsirila ze tri az peti lidi na cca 15, takze se poradi dosti michalo a rozhodovaly opravdu malickosti.

O vyrovnanosti svedci napriklad fakt, ze Honza T. tuto sobotu, v poslednim zavode a v posledni polozce, minul jednou ranou jedno kolecko - a tato chyba pro nej ve svem dusledku znamenala ztratu dvou mist v zavode (bez chyby by vyhral, takto byl az treti) .. a tim padem i ztratu dvou mist v celorocni lize! (bez chyby by byl v lize DRUHY, takto az ctvrty)

Je to opravdu drsne, ze celorocni snazeni muze nakonec pokazit jedna jedina nepovedena rana (znam to moc dobre z let minulych), ale takto je to holt bezne v kazde soutezi, ktera se postupem casu propracuje na takto vysokou uroven.

Jsem zvedavy i na dalsi, Vase hodnoceni letosni sezony..?

Letos tedy liga skoncila, ale jiz se pripravuje rocnik novy a s tim je spojeny jeste jeden letosni treninkovy zavod - ktery se bude konat v sobotu dne 6.listopadu na strelnici V Chaloupkach v Praze. Pokud tedy zatim nechcete zazimovat vybavu, prihlaste se dle propozic a letos naposledy zmerime sily. Bude se strilet, jak je v treninkovych zavodech zvykem, dle pripravovanych pravidel pro novou sezonu, takze bude mozne si odzkouset veskere novinky - vcetne nove kategorie "Classic" i s moznosti ucasti v obou souteznich kategoriich najednou. Propozice zde.
mot

Příspěvek od mot » 25 říj 2010 18:30

K Sidewinderovu hodnocení ligy v podstatě není moc co dodat.
Je to soutěž pěkná a kvalitní. Stále se zdokonaluje a vzkvétá :) .Důkazem je i to,že ji přebírají i jiné SK(byť s dílčími úpravami) v různých městech. Dokonce jsem se dozvěděl,že ji chce střílet i nějaký klub na Slovensku.
Pravdou je,že na jejím úspěchu má lví podíl práce a nadšení Sidewindera a Sportovce , kteří dělají pro MaO maximum.
Tento ročník ligy bych hodnotil logicky nejvýš ,protože se každým rokem vylepšuje a jsem přesvědčen,že příští ročník bude zase o něco lepší. Třeba také proto,že se už snad ,možná , konečně bude moci vrátit do soutěže Harpplayer, ktrerý z osobních důvodů musel tento ročník vynechat.
mkouba

Příspěvek od mkouba » 02 lis 2010 08:38

Prestoze jeste netusim, zda se v sobotu budu moci zucastnit, rad bych se zeptal, zda nekdo bude strilet Classic.
Air Arms EV2 MK III
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 02 lis 2010 09:42

Nejake prihlasky jeste cekam .. strelci jako obvykle cekaji na posledni den, v tuto chvili jsi do klasika patej.
mot

Příspěvek od mot » 02 lis 2010 16:49

mkouba: To se teda zúčastníš,to si piš. Ještě navíc mi tam máš něco přinést. Tak nás nezkoušej :evil:
pitrs2

Příspěvek od pitrs2 » 04 lis 2010 11:06

Pro příznivce MO nostalgická vzpomínka, že ruské malorážky jetšě žijou...
Mc-2 za 585 dolarů... http://www.mtguns.com/cm-2.htm
Biatlonka za 1395 dolarů... http://www.mtguns.com/biathalon.htm
a trošku větší kalibr.... http://www.mtguns.com/tika.htm

Tak hurá... s kladívkem na prasátko:wink: :D
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 04 lis 2010 13:38

Jen kdyby se u nás SM2 dala za nějakejch 10,5 koupit....
mkouba

Příspěvek od mkouba » 04 lis 2010 15:09

Dostal jsem ted docela presnou 453 Varmint. Akorat ta pazba mi na MAO nesedi, delala se na ni i nejaka "sportovnejsi" ? Jako Aeron nebo tak neco..
Air Arms EV2 MK III
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 04 lis 2010 15:28

Na 453ku bude nejlepsi asi ta co ma Sid ne? lepsi sem nikde nevidel k mani ...
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 04 lis 2010 18:51

Moje pazba je sice fajn, ale je to original. Vyrobena byla kdesi "samo-domo" .. ja ji koupil na inzerat, takze ani poradne nevim, kdo ji vlastne vyrobil.

Spise bych se podival na portfolio fitmy Klinsky .. nebo na http://www.solory.cz/
Odpovědět