Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jsem pro
Re: Kam chodi strilet Brno?
Bydlím na Rerychové a mám novou LOV21...
V lesích okolo je strašnýho lidu, ale něco najdem
V lesích okolo je strašnýho lidu, ale něco najdem

jenikd píše:Ahoj vsichni, jsem novej pacient ktery propadl vzduchovkam. Zminovali jste tu, ze se da nekam chodit v Bystrci. Mohl by mi to prosim nekdo upresnit kam? Prestehoval jsem se na Lastuvkovu a jeste to tam moc neznam. Dik
Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
http://www.a-human-right.com/
Taky bych prisel.
Ahoj všichni, pokud by si někdo chtěl v klidu zastřílet, tak je možnost u mě v práci- sad hnedle vedle již mnohokrát zmiňované střelnice UO pod Stránskou skálou. Již jsem byl s Pepou (PEM). Ovšem situace je taková- areál soukromé firmy, což znamená žádné hromadné střílení, 1-2 osoby max. a to jen o víkendu (všední dny po práci už se rychle stmívá). Nicméně, pokud má někdo zájem a svrbí ho ruka, napište a můžem se domluvit.
-----------------------------------------------------
Ahoj, našel jsem určité místo. Je to zchátralý hotel. Neříká nám sice pane, ale nikomu by to nemuselo vadit pokud bychom nedělali bordel. A vzhledem k tomu, že už na objektu nejde nic zničit.. Přístup je tam volný protože oplocení už moc neexistuje. Nevšiml jsem si ani jediné cedule, která by zakazovala vstup či psala, že jde o soukromý pozemek atd..
Uvnitř 25m v hale a 2x 50m - 2 chodby. Je to takvé T-čko. Takže se z jednoho bodu dá střílet na všechny vypsané vzdálenosti.
Venku 75 i 100m. Pro nepřízeň počasí i přístřešek - na fotce, stejná vzdálenost je i za zády fotografa. Nevím jak letos, když už je zima. Já bych klidně šel tak na 3-4 hodinky max.
Pozici zatím nevyzradím, jen to že je to v Bystrci. Co vy na to?
Uvnitř 25m v hale a 2x 50m - 2 chodby. Je to takvé T-čko. Takže se z jednoho bodu dá střílet na všechny vypsané vzdálenosti.
Venku 75 i 100m. Pro nepřízeň počasí i přístřešek - na fotce, stejná vzdálenost je i za zády fotografa. Nevím jak letos, když už je zima. Já bych klidně šel tak na 3-4 hodinky max.
Pozici zatím nevyzradím, jen to že je to v Bystrci. Co vy na to?
2 ichtyl: Pekne miesto. A ako je to tam s bezdomovcami ?
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
-
Nerad vám narušuju téma ale není tady nějaký vzduchovkář nebo jiný střelec z Prostějovska?
tady se hlasi palong ze Pteni okres Prostejov.chodim strilet ke Zdetinu je tam byvala svazacka strelnice opustena skoro.jednou za rok se tam poradaji zavody v malorazce.jinak tam nikdo nechodi.sem tam nejaky myslivec ale co jsem tam byl nikdo nikde.delka je 50metru
Naposledy upravil(a) palong74 dne 31 říj 2010 12:21, celkem upraveno 2 x.
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Celý objekt nese stopy bezďáků, sprejerů a sběračů kovů. Nikoho aktivního jsem tam ale neviděl. Ani nic nenasvědčovalo tomu, že by se tam bezdomovec aktivně zdržoval.
- pem
- Kontaktovat uživatele:
to ichtyl - na střílení pěkné místo. Určitě bych si šel zastřílet.
Ale přeci jen otázka ... určitě ten objekt někomu patří. Víš kdo je majitel... ? ... popřípadě už jsi to zjišťoval... ?
Pokud ano, co majitel na to ...
Ale přeci jen otázka ... určitě ten objekt někomu patří. Víš kdo je majitel... ? ... popřípadě už jsi to zjišťoval... ?
Pokud ano, co majitel na to ...

Majitele zjistíš z katastru nemovitostí.
Když se ho zeptáš, hádej, co ti řekne. Asi si vezme na triko bandu vzduchovkářů, co o nich v životě neslyšel
Když se ho zeptáš, hádej, co ti řekne. Asi si vezme na triko bandu vzduchovkářů, co o nich v životě neslyšel

Lidská práva zasluhují nejvyšší ochranu!
-
A nebylo by dobré toho majitele objektu najít a nabídnout mu že byste si ten objekt vzali trochu do parády a třeba jednou za měsíc udělali brigádu a trochu to tam zvelebili pro svoje účely?Myslím že ani mu nebude jedno že to chátrá
........
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
- pem
- Kontaktovat uživatele:
to Joezbrna - to chceš říct, že si klidně půjdeš zastřílet do cizího objektu, o kterém nic nevíš, který není tvůj, o ničem majiteli neřekneš ...atd??? A to jen proto, že někdo na tomto foru napíše, že našel nějaký objekt, kde by se mohlo střílet?
Mimochodem - to se dá charakterizovat jako možné vloupání, nebo užívání cizí věci, nebom se budeš chovat jako skvoter, který užívá cizí objekt bez placení nájemného či jiných poplatků, atd. .. atd..
Tak - do takového podniku já v žádném případě nejdu. Přeju ti nezké postříleníčko ...
Mimochodem - to se dá charakterizovat jako možné vloupání, nebo užívání cizí věci, nebom se budeš chovat jako skvoter, který užívá cizí objekt bez placení nájemného či jiných poplatků, atd. .. atd..
Tak - do takového podniku já v žádném případě nejdu. Přeju ti nezké postříleníčko ...
Ahojte, chcem sa Vas opytat, zajtra je u Vas bezny pracovny den, alebo tiez statny sviatok ?
Rozmyslam, zeby som dosiel na nejake nakupy. Dakujem.
Rozmyslam, zeby som dosiel na nejake nakupy. Dakujem.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...