Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já bych šel na 95%... na kole to tam nemám daleko.
Ono, střílení v grupě je furt lepší, a taky bych chtěl omrknout jiné PCP vzduchovky v akci...
Ono, střílení v grupě je furt lepší, a taky bych chtěl omrknout jiné PCP vzduchovky v akci...
Re: Kam chodi strilet Brno?
škoda, že jen vzduchovky, kdyby aspoň malorážka 

Proto tam není žádný střelecký provoz, lidé v okoli si stěžují na rušení klidu.
Pokud se něco bude dít, tak dejte vědět
Zelenáč
Pokud se něco bude dít, tak dejte vědět
Zelenáč
Zatim se zjistuje kdo by mel zajem. Proto se ozvete sem. 11 stranek se tady resi kam si jit zastrilet a kdyz je moznost tak nikdo nic?
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě se hlásím taky. Střílení v Brně by bylo lepší, než dojíždět.
taky bych se dostavil dyž néni velmez
nezáleží kdo s čím střílí ale jak střílí
- Luda + asi jeden kamos (potvrdim)
- ichtyl
- Lanius na 95 %
- pem
- lovec.rc
- Zelenáč (máme dát vědět, takže asi zájem)
To jsou jistí 4 v nejlepším až 6 střelců. Zítra večer bych měl udělat závěr jestli je účast smysluplná a podle toho rezervovat nebo ne.
- ichtyl
- Lanius na 95 %
- pem
- lovec.rc
- Zelenáč (máme dát vědět, takže asi zájem)
To jsou jistí 4 v nejlepším až 6 střelců. Zítra večer bych měl udělat závěr jestli je účast smysluplná a podle toho rezervovat nebo ne.
Ahoj vsichni, jsem novej pacient ktery propadl vzduchovkam. Zminovali jste tu, ze se da nekam chodit v Bystrci. Mohl by mi to prosim nekdo upresnit kam? Prestehoval jsem se na Lastuvkovu a jeste to tam moc neznam. Dik
Pro computer illiterate...
http://mapy.cz/#mm=TtTcFP@x=137950184@y=132963320@z=17
Tady je ta střelnice kam se má jít.
http://mapy.cz/#mm=TtTcFP@x=137950184@y=132963320@z=17
Tady je ta střelnice kam se má jít.
@ichtyl
Půjde se? Pokud by tam nešlo, šlo by jít na to hliniště* na jihu Brna... je tam dost prostoru na střelbu i na 50,100m.
Akorát je tam spousta prachu, není to celkem kóšer(zase, když by chtěli, aby tam nikdo nelezl, měli by to mít oplocený) a terče / stojany na ně by jsme si museli donést.
*http://tinyurl.com/2vrqxh2

Půjde se? Pokud by tam nešlo, šlo by jít na to hliniště* na jihu Brna... je tam dost prostoru na střelbu i na 50,100m.
Akorát je tam spousta prachu, není to celkem kóšer(zase, když by chtěli, aby tam nikdo nelezl, měli by to mít oplocený) a terče / stojany na ně by jsme si museli donést.
*http://tinyurl.com/2vrqxh2

Ahoj, neuskuteční se. Je nás málo a tak jsem to včera uzavřel.
Nakonec přesto jsem ráno zkusil obepsat ostatní diskutující v tomhle vláknu ale zatím bez výjimky takhle na poslední chvíli mají všichni jiné plány a povinnosti. Má to jednu výhodu - že jsem na možnost upozornil a budou si vlákno hlídat na nějaké příště..
Hliniště dík, ale já za sebe ne. Není to úplně schovaný bez větru, chybělo by mi zázemí a jak píšeš rozkládat arzenál v prachu je nepraktiš. Určitě dobrý, když si jednotlivec skočí narychlo napráskat..
Filip
Nakonec přesto jsem ráno zkusil obepsat ostatní diskutující v tomhle vláknu ale zatím bez výjimky takhle na poslední chvíli mají všichni jiné plány a povinnosti. Má to jednu výhodu - že jsem na možnost upozornil a budou si vlákno hlídat na nějaké příště..
Hliniště dík, ale já za sebe ne. Není to úplně schovaný bez větru, chybělo by mi zázemí a jak píšeš rozkládat arzenál v prachu je nepraktiš. Určitě dobrý, když si jednotlivec skočí narychlo napráskat..
Filip
Kluci, kdykoli budu mit cas, rad se pripojim i rad vypomuzu s upravou nejake lokace. Me staci to vedet tak den dva predem, pak jsem schopen se prizpusobit.
Nj. Tak asi půjdu zítra jenom sem za koleje. Tam se dá pouze na 25m.. šlo by i na 50m, ale to by tam musel někdo přesekat to houští plevelu.
Pre strelcov okolo Brna: asi 20 km od Brna smerom na Hodonin v Borkovanoch (?) je v ponuke hala na prenajom - mozno vhodna na zimne strelby vzduchovkami
Tel. kontakt: 731170732

Tel. kontakt: 731170732
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
A co tak svolat listopadový sraz "teoretická střelba" v nějaké vhodné místnosti ?
Zelenáč
Zelenáč