Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
da sa to aj vyklepnut,ale treba na to silu
ale uz to nikdy nebude take,ako predtym

Re: Vzduchovky Hatsan
to Drát ,číst umím dobře
, Má to přece uplně nové ,tak nechápu co na tom chce po několika ranách čistit.

Hail And Kill !
no chce třeba vysypat těch 10tun špon z válce co tam nechali páni turci, vyměnit těsnění v kterém sou ty špony zasekaný a vytřít tu haldu vazelíny aby to furt nekouřilo jak trabant, aspon tak sem to měl já u H125..
Zoraki ultra .177 ... špilas 200f
- Andre Doktor
Přesně, chci hlavně vyčistit ten nános vazelíny.. Při každý druhý ráně to udělá znatelnější šlupku a dost to smrdí. Obávám se že těsnění bude dost jetý. Vystřelil jsem zatim tak 650 - 700 diabol.
Já teď váhám jestli do toho mám hrabat a ztratit tak záruku nebo střílet dál a počkat dokavaď nebude znatelná nějaká vada.
Já teď váhám jestli do toho mám hrabat a ztratit tak záruku nebo střílet dál a počkat dokavaď nebude znatelná nějaká vada.
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
LOV 21
no záruku bych u téhle vzduchovky ani moc neřešil, doporučuju aby si pušku rozdělal, vyčistil a jen lehce namazal, navíc když do toho koukneš tak uvydíš i ty nedostat z kterýma by sis mohl třeba pohrát a doladit to, a určitě bych neřešil nějakou silnější pružinu, protože po pár ranách de vidět opotřebení i stou slabší, ale jestli patříš mezi ty kteří potřebujou za každou cenu rozstřílet vrata u stodoly tak tunit můžeš ale nepřinese ti to nic pozitivního, takže bych se držel jen ty běžný údržby ale o tunění si vlastně nic nepsal tak že píšu bláboly
rozdělat se to určitě neboj HATSAN to potřebuje!!
moje rady neberte vážně já totiž strašně lžu

rozdělat se to určitě neboj HATSAN to potřebuje!!

moje rady neberte vážně já totiž strašně lžu

Co se tyce rozdelani vzduchovky,neni to az takovy problem.Ten cep se neboj vyrazit.A az to vse vytahnes ven,tak to vse radne vycisti,jak pisou kluci.Jisto jiste ja tam vagon spon a jineho bordelu.Nezapomen to pak radne promazat,nejlepe vazelinou A0,ktera se nesmi dostat do prostoru pred pistem.To jest namazat radne zeslabene misto pistu a vazelina tak zustane mimo pracovni cast a bude zaroven dobre vytesnovat komoru.
- Andre Doktor
Díky moc za odpovědi, dnes se na to teda asi vrhnu.
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
LOV 21
LOV 21
ja som tam mal bordelu dost...necakaj a hned rozoberaj,lebo si dodrbes tesnenie este viac 
btw,neviete,ci do H105 pasuju tesnenia piestu z hatsaniek nizsieho radu? samizda,ze od 55-90 ci tak nejak,lebo mam doma asi 3 tesnenia,ale tie su asi o 1mm vacsie,takze ich tam nenarvem ani za boha

btw,neviete,ci do H105 pasuju tesnenia piestu z hatsaniek nizsieho radu? samizda,ze od 55-90 ci tak nejak,lebo mam doma asi 3 tesnenia,ale tie su asi o 1mm vacsie,takze ich tam nenarvem ani za boha

prosim vas,kto ma doma tesnenia z tych vzduchoviek,co som uviedol o prispevok vyssie,nech ho zmera v mm...potrebujem mat v zalohe nejake tie tesnenia,keby nahodou nieco ruplo,lebo najblizsie polovnictvo je asi 20 km a zbytocne sa mi tam nechce ist. dakujem
prosím o radu , nevíte jestli model 135 má stejné těsnění jako 125? nebo kde sehnat těsnění do 125ky?
díík somas.
díík somas.
asi to sem moc nepatri
ale uvazuji o koupi Delty Optical Entry 4x32 , na hatsana 90.je mi jasny ze za malo penez ,malo muziky
ale za 1300kc co se prodava i s montazi,by to nemusel byt smejd
nepotrebuju zadny supr pristroj,jen obcas terc apod
mam Tasco 4x20
a to bych rozslapal
kazdou chvili se meni nastrel,tak chci neco spolehliveho a nic drazsihgo,pro moje ucely.d. 

Anglická kráska- Air Arms TX 200 Mk3 ,cal .177,Nikko Stirling 3-9x40AO, exact 4.50mm
To by šlo. Akorát bacha aby měl korekci paralaxy (AO). Ten co jsi napsal za tu cenu ji nemá (Delta s paralaxou je ještě o nějakých 500 dražší). A nebo můžeš zkusit levnější Nikko Stirling 6x40 AO Mountmaster (mám ho na S634). Možná nevydrží tolik jako ta Delta ale má větší zvětšení, kříž mil-dot a větší objektiv.
ma pro me smysl AO? strilim od 15 do 20m.....to je uzky pasmo. k cemu je dobra ta korekce paralaxy,vlastne? 

Anglická kráska- Air Arms TX 200 Mk3 ,cal .177,Nikko Stirling 3-9x40AO, exact 4.50mm
To záleží na optice, hlavně na zvětšení.
Proč je to důležité najdeš tady: http://forum.gunshop.cz/vyber-puskohled ... t1653.html
Proč je to důležité najdeš tady: http://forum.gunshop.cz/vyber-puskohled ... t1653.html
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
ok, precetl jsem to
takze AO je vlastne serizovani ostrosti? je to tak?? v prispevku se pise,ze to neni nezbytna vec,tak vaham
jde taky o to,cim vic slozitosti,tim vic problemu s trvanlivosti
spis jde o to,aby drzel nastrel