-> Radgost:

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Naopak jsem rád, že se vyjadřuje ke všemu, alespoň je vidět, že to četl přemýšlí o tom.Radgost píše:...prokrista kayakero, ty jsi maniakální grafoman.
Musíš se taky ke všemu vyjadřovat?
Plně souhlasím, že jsme OT...Radgost píše:to andrewl: nemyslím to nijak osobně, jen upozorňuji, že jste oba, spolu s kayakerem se svými sáhodlouhými debatami krapet OT.
Nechtěli by jste řešit sociální problémy současné společnosti jinde?
Já chápu, že máte jistě co prodiskutovat, nicméně mě osobně se mezi vašimi elaboráty špatně sledují témata, která se na tomhle fóru vedou z podstaty názvu fóra.
...jinak slibuji, že už vás nebudu komentovat.
Bohužel ono získání ZP je opravdu jednoduché, pokud člověk nemá škraloup, tak je to snazší, než udělat řidičák a ten má s prominutím každej debil.monccou píše:Ano, rozšiřováním fám, že získat zbrojní průkaz je stejně snadné jako rýmu, opravdu legálním a zákonadbalým držitelům jen pomůže. Stejně tak ty "prášky" na fotce.
Právě že většina lidí si myslí, že zbrojní průkaz se získává jako průkazka do knihovny. A v tom je ten problém. Žádný bulvární pisálek a "nestřelec" nebude šprtat zákon o zbraních, jen proto aby poznal pravdu.
To že se střelecká veřejnost drží až příliš zpátky nahrává jen pochybným pisálků co vypouští do světa bludy. Místo toho aby se k problematice vyjádřily ti, kteří jsou k tomu nejpovolanejší (protože ti se schovávají za kamny), ozvou se jen právě ti kteří pověst "střelecké" populace kazí... tím mínim právě ty individua kteří májí zbraň pro prodloužení svého ega a možná i něčeho dalšího.
Máme mnoho skvělých střelců, kteří získávají nejvyšší ocenění nejen u nás ale i ve světě. V novinách se o nich nikde nedočtete, v televizi je neuvidíte, v rádiu neuslyšíte a v tom je ta chyba. Nechtělo by tedy "světu" ukázat že čeští střelci jsou střelci sportovní a vyvrátit ten přihlouplej blud, že všichni kdo mají zbraň jsou psychopati, kteří mají zájem jen na zabíjení a střelnice slouží k výcviku takových psychopatů? Jistě že debil se najde všude, ale mlčení znamená souhlas a pokud se ti slušní proti takovému volu veřejně neozvou skončí v jednom pytli.
Schovávat se? A proč? Aha. Schovávat se proto, že se valná část lidí je paronoidní a xenofobní jako VY !!!!!!!!!!! Viz. vaše názory na homosexuální partnerství. Homosexualita je stará jako lidstvo samo a možná, že ještě starší a není jen výsadou lidskou. Každýmu se líbí něco jinýho a má na to právo. Mě se líbí brejlatý zrzky a nikomu to nevnucuju, tak nechápu proč se pořád heterosexuálové neustále naváží do homosexuálů jen proto, že se jim líbí něco jinýho.
Máš na to jedinej důkaz? Mne to připadá jako čisté "talking out of your ass".Kdyby bylo referendum, zbraně by se zakázaly s drtivou převahou minimálně 80 % hlasů. A i polovina myslivců a sportovních střelců by hlasovala pro zákaz! Snad pro ty, by nějaké plakáty měly význam...
Ono, ten psychotest je sice opruz, ale něco zjistit vědí. Nejspíš. Určitě jsou lidi, kteří mohou pak dělat problémy, anebo jsou dost chytří na to aby ten test prokoukli, ale bude jich menšina. Víš, co řeknout na Rohrsachově testu aby byl mozkoškrab klidnej a spokojenej? Vsadím se, že ne. Možná by sis to vědel nastudovat.Mimochodem, víte, kdo před lety uvažoval o zavedení povinných psychotestů pro držitele ZP? Sdružení LEX! Málem to i navrhli do tenkrát připravované novely zákona. Důvodem bylo "aby se lidé nedívali na držitele zbraní jako na psychopaty a mohlo se jim mávat před očima potvrzením od psychologa...".
založ si thread v chatu...Až budou homosexuálové schopni splodit vlastní dítě, nechť jej vychovávají. Do té doby bych ale nechtěl být v kůži dítěte, který má taťky a mamku s vousama a pérem...
Že Ty nemáš řidičák.Lanius píše:@Alfonss
Snažší než řidičák? Ani náhodou. Test je mnohem tužší, se mi zdá.