Hned napoprvé mě dostalo o jak velikou vzduchovku jde. Přes fotky si to člověk tak nepředstaví. Hlavně jde o mou první vzduchovku, takže jsem jí neměl jak poměřit.
Hned po vybalení jsme dali pár (cca 100) destrukních ran, do různých věcí co se doma našli. Síla až překvapivě veliká - např. nábojnici 44. Rem. Mag. to prostřelilo skrz na skrz

Terče nemám a asi bych je ani nevyužil, jelikož zatím nemám optiku a s pevnýma do terčů je to nanic. Zatím jsme testovali přesnost venku na flaškách a plechovkách zhruba na 15m. S těmi pevnými mířidly je to celkem o ničem ale jde o zvyk a tréning, přecejen jsem naposled střílel asi tak před 10-lety na pouti

Zpracování vzduchovky je až nečekaně dobré. Já osobně jsem počítal se špatně obrobenýmý kovovýmy díly, ale nic takového, vlastně jsem zatím nenašel zvenčí jedinou vyloženě hnusně obrobenou část. U těch plastů jsem byl také trochu skeptický, ale zbytečně - zpracování opravdu super.
Pro mé účely tj. blbnutí, blbnutí, blbnutí, lov, a jednou za měsíc nějaký ten terč je tahle vzduchárna víc než dostačující.