Sidewinder: Vis ze jsem svuj nazor otevrene rikal pred tim, nyni a rikat i budu...
Sam jsi slysel moje slova kritiky z oci do oci, ale jako odpoved sem pak videl spise Tvoje zada..to k tomu proc se to musi propirat verejne na webu, protoze pak nikdo nevi, ze neni snaha nic resit..
to k tomu, to ze bude nova soutez je vec druha, na to dojde rada a samozrejme uplne jinam bez jakehokoli kontaktu a spojitosti s MaO.. ne z duvodu, jak ty rikas, aby nahodny kolemjdouci si nespojil MaO s Mizivymi Cili a nebo jinou dalsi soutezi a tak vrhl spatneho svetla na MaO ale z duvodu zcela jinych...
Jde mi jen o to ze by se mel "nahodnym kolemjdoucim" nalevat cisty salek vina ...
vis ze zrovna ode me lacine triky a metody neuvidis a ze jednam narovinu bez vedlejsich umyslu, MaO sem se zastaval a zastavam i nadale, ale vsude sedi nejaka masarka na zkazenem mase a vsade se da co zlepsovat - pro "Taktickou malorazku" (ne odstrelovacku) to nebude vyjimka a kazda konstruktivni kritika je vitana, ale to je OT...
Nove vlakno bude ale momentalne s evyjadruji k tomu co nakousl Sportovec, k cemu reagoval KurtBach, tedy si myslim ze naprosto k tematu, neb jsem take tehoz nazoru ze Zdenda se ne zcela jiste umyslne dopustil preklepu v uvedeni presnosti a ve stanoveni podminek ...
MaO je nadherna soutez co se tyce zbrani, presnosti a jineho vybaveni... a tak to i zustane, ale stale navazeni do BR je hloupost a klukovina a snaha udelat z MaO neco co neni, ... a ver mi ze po zadech MaO se splhat nehodlam, radeji si dam vedle stolicku
a co se tyce toho loga - Reagoval jsem pouze na to , ze jsem byl napaden ze jsem nehrabl ani prstem, tak se o svuj maly kousek prace rad prihlasim.. a nikdo se mi nemusi omlouvat ze me osocil nepravem ...
Nepatrim k lidem, kterym dela dobre honeni si trika na ucet a ukor jinych.. tedy se ti nechvastam, jen ukazuji pravou miru jak to doopravdy bylo aby nebyla pravda prekrucovana...
At pravda a laska zvitezi ... a neseberou nam tech 10%, neb bych si nemohl dovolit naboje za 7kc/ks