Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
To Shindel: Mám na libovolce pažbu s kováním od pana Kožurika a jsem s ní velmi spokojen, je to krásná práce. Foto přikládám. Doporučuji kontakt sskvchaloupkach@seznam.cz
Re: Malá "odstřelovačka"
Děkuji za odpovědi a nasměrování.
Tak jsem dneska začal trénovat "standartku", nebo jak se to vlastně bude jmenovat...
Nástřelky na 50 metrů, RUGER 10/22 Tactical Target, bez úprav, optika nastavená na 16x, střelivo Lapua SK plechovka, jasno, bezvětří, 12 stupňů. Ta samostatná ráno vlevo dole na obr.1020963 je první rána - studená hlaveň. Nejlepší soustřel má 16 mm opsaná kružnice. Na sériovou flintu a "spotřební" střelivo to myslím není špatný
Co na to odborníci?

CZH 2003 total Gunexpert, Gazela, Walther P22Q, Remigton 870, Glock 17, Glock 30 Gen4.1.
"Všechno co má význam být střeleno, má význam být střeleno i vícekrát. Střelivo je levné. To život je drahý."
"Všechno co má význam být střeleno, má význam být střeleno i vícekrát. Střelivo je levné. To život je drahý."
Mám-li být upřímný, tak nic moc, ale může být i třeba líp. Spíš se dostaneš do obrazu tím, že si treninkově odstřílíš položku po položce naší MaO. Potom si Tvé snažení porovnej třeba s poslední výsledkovkou z Chaloupek. Byl bych rád, kdyby ses po výsledkách nenechal odradit a měl zastoupení v Klasiku se samonabíječkou.
Ahoj všem,
zajímalo by mě, jaká jsou kritéria pro vstup do kat. classic v MaO? Nikde jsem nenašel, kde se mohu přihlásit, jsetli musím splňovat nějaké střelecké kvality, abych mohl vůbec závodit. Našel jsem tu jenom požadavky na zbraň. Jsem naprostý zelenáč
, zatím mám pouze pušku a chuť zlepšovat se. 
zajímalo by mě, jaká jsou kritéria pro vstup do kat. classic v MaO? Nikde jsem nenašel, kde se mohu přihlásit, jsetli musím splňovat nějaké střelecké kvality, abych mohl vůbec závodit. Našel jsem tu jenom požadavky na zbraň. Jsem naprostý zelenáč

Prudas : vse najdes na http://www.strelectvi.info
Mimochodem jsem měl po sobotní soutěži, možnost si zastřílet z unikátní flinty SM2 biathlon a to se zkrácenou hlavní. Pažbu komentovat nebudu, ta je poplatná své době ale z kvality materiálu železa, zpracování, máslového přebíjení a přesnosti, by si některé dnešní, renomované firmy mohly vzít příklad.
Kdyby tuto flintičku v pomatení mysli někdo prodával, udělám po ní veleskok.
Mimochodem jsem měl po sobotní soutěži, možnost si zastřílet z unikátní flinty SM2 biathlon a to se zkrácenou hlavní. Pažbu komentovat nebudu, ta je poplatná své době ale z kvality materiálu železa, zpracování, máslového přebíjení a přesnosti, by si některé dnešní, renomované firmy mohly vzít příklad.
Kdyby tuto flintičku v pomatení mysli někdo prodával, udělám po ní veleskok.
Paráda,
mrknu na to, nastuduju taktiku a příští rok vám budu krýt záda z posledního místa
.
mrknu na to, nastuduju taktiku a příští rok vám budu krýt záda z posledního místa

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Pekna "MaO"... poznavam dobre rukopis mistra Bendy z Dobrise?
to Sidewinder: Koukám, že se tady všichni znáte
, já mistra Michala Bendu neznám, ale opravdu dělal ty upravy na pažbě. Koukal jsem, že jste udělali pěkný trička MaO. Je možnost si je ještě koupit??

Dobrá, budu se tedy snažit, abych dosáhl alespoň na to triko 

To Cherro:
Na to, čím si střílel ( flinta ), že je neupravená a patrony taky nejsou vrchol kvality, tak bych řekl, že soustřely vcelku slušné! Nic nehleď na Sportovcovo vyjádření ( jako že nic moc ). Vcelku bych to zařadil o třídu výš, než jeho nástřelky z ruky s Ančou při střelbě na ISSF terče. Pokud trochu zapracuješ na úpravách vybavení a kvalitě střeliva, tak se to podstatně zlepší, ale bude to sát spoustu peněz a času
!
Na to, čím si střílel ( flinta ), že je neupravená a patrony taky nejsou vrchol kvality, tak bych řekl, že soustřely vcelku slušné! Nic nehleď na Sportovcovo vyjádření ( jako že nic moc ). Vcelku bych to zařadil o třídu výš, než jeho nástřelky z ruky s Ančou při střelbě na ISSF terče. Pokud trochu zapracuješ na úpravách vybavení a kvalitě střeliva, tak se to podstatně zlepší, ale bude to sát spoustu peněz a času

Ty moje nastřelky z LM byla skoro srandička. Jinak srovnávat nástřelky, byť na třídy s dioptrem, vleže, řemen oproti optice s flintou na nožkách je holý nesmysl, zjevně podložený mlhavou praxí.
Rugera 10/22T mám a aby soustřely něco vypovídaly o flintě je potřeba zvolit kvalitní střelivo, rozhodně ne Lapua Magazíne. 10/22T je dobrá samonabíječka, v rámci jejích konstrukčních možností i přesná ale pro soutěže typu MaO víceméně nedostatečná. Bylo by zapotřebí jiného pouzdra závěru a nějak vyřešit uložení v pažbě. Jeden upínací šroubek je úsměvná karikatura, příkladného uložení železa ve dřevě. Více v tématu i k tématu Ruger 10/22T, které je o několik stran zpět.
Rugera 10/22T mám a aby soustřely něco vypovídaly o flintě je potřeba zvolit kvalitní střelivo, rozhodně ne Lapua Magazíne. 10/22T je dobrá samonabíječka, v rámci jejích konstrukčních možností i přesná ale pro soutěže typu MaO víceméně nedostatečná. Bylo by zapotřebí jiného pouzdra závěru a nějak vyřešit uložení v pažbě. Jeden upínací šroubek je úsměvná karikatura, příkladného uložení železa ve dřevě. Více v tématu i k tématu Ruger 10/22T, které je o několik stran zpět.
Snad bych se mohl nechat poučit, v čem ve střelbě z malorážky mám tak mlhavou praxi?!