Srandi?ky, vylomeniny, trapasy....se vzduchovkou
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- armyhunter
Hold mám super nápady no
.

Re: Srandičky, vylomeniny, trapasy....se vzduchovkou
Mam nějaký přebytky z 620tek, kdybys chtěl airsoftovou hlaveň určitě by nebyl problém
Nejde!Prostě NNe
Toto ani neni skor trapas, ako blbost niektorych ludi. Od pociatku mame (a nielen my) problem s jednym susedom. Problemov s nim bolo kopec, pokusim sa vam vysvetlit jeden z nich a prikladam obrazok pre lepsiu predstavivost.
Na konci svojej zahrady mam budu vysoku dva metre z ktorej smerom nadol pod asi 20° uhlom strielam na terc (podklad smrekova doska opreta o garaz, vyska max 1m). Ako takto strielam , sused zacal pindat, ze sa mu diabolky odrazaju do starej satelitnej paraboly opretej o zem, a vyslovil "obavy aby som niekoho nahodou odrazom diabolky nezabil na jeho pozemku, napriklad jeho". Odraz na jeho pozemok je vsak fyzicky nemozny, nakolko uhol dopadu = uhol odrazu, a diabolka ma v ceste sklenik, betonovu garaz, a kopu stresnej krytiny. Upozornujem ze som v dohladnej dobe nenakupil TOW riadene diabolky od americkej armady, ani ziadne ine zaludne navadzane strely.
Ked pindal asi 5 minut tak som odisiel. Asi o tyzden som zase vysiel na budu, na jeho pozemku nik. Takto som strielal asi 30 min (Slavia 630) ked vysiel von, a zacal sa vyhrazat ze zavola policiu, pojde za riaditelom skoly atd atd...
Je toto normalne? Podotykam ze s nim maju problemy vela ludi, pretoze nic netoleruje a vsetko mu vadi.
TU JE OBRAZOK:
TO CERVENE JE PLOT, A MODRE SU STANOVISTE A TERC.

Na konci svojej zahrady mam budu vysoku dva metre z ktorej smerom nadol pod asi 20° uhlom strielam na terc (podklad smrekova doska opreta o garaz, vyska max 1m). Ako takto strielam , sused zacal pindat, ze sa mu diabolky odrazaju do starej satelitnej paraboly opretej o zem, a vyslovil "obavy aby som niekoho nahodou odrazom diabolky nezabil na jeho pozemku, napriklad jeho". Odraz na jeho pozemok je vsak fyzicky nemozny, nakolko uhol dopadu = uhol odrazu, a diabolka ma v ceste sklenik, betonovu garaz, a kopu stresnej krytiny. Upozornujem ze som v dohladnej dobe nenakupil TOW riadene diabolky od americkej armady, ani ziadne ine zaludne navadzane strely.
Ked pindal asi 5 minut tak som odisiel. Asi o tyzden som zase vysiel na budu, na jeho pozemku nik. Takto som strielal asi 30 min (Slavia 630) ked vysiel von, a zacal sa vyhrazat ze zavola policiu, pojde za riaditelom skoly atd atd...
Je toto normalne? Podotykam ze s nim maju problemy vela ludi, pretoze nic netoleruje a vsetko mu vadi.
TU JE OBRAZOK:
TO CERVENE JE PLOT, A MODRE SU STANOVISTE A TERC.

Já bych si na souseda něco zjistil a zdvořile mu to oznámil. Téměř na každého se dá něco najít a u většiny lidí to nebývá ani moc těžké. (Melouchy nedělá? Nějakou načerno postavenou boudu na zahradě nemá? atd. atd.)
Podotýkám ale, že pokud by upozornění nezabralo, tak ke skutečnému udání a kolaboraci se státem bych se nesnížil.
Podotýkám ale, že pokud by upozornění nezabralo, tak ke skutečnému udání a kolaboraci se státem bych se nesnížil.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Easa:
Odporúčam si prečítať toto vlákno.
Odporúčam si prečítať toto vlákno.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Easa,
zmeši prosím malůvku
zmeši prosím malůvku
A to sa mi ten stary chujo este zacal vyhrazat ze mi zabije kocura ak ho tam este uvidi, lebo ze mu macky hrabu do zeme a stia na dvere. Vravim mu, kolo nas je 5 susedov co su tak relativne najblizsie a cca 10 maciek na 200 metrovej ulici, nik nema problem, nikde sa nesti ani nehrebie, a je velmi pozoruhodne ze vsetko zverstvo z ulice sa zgrupuje a koncetrovane moci na vase dvere a hrebie vasu zem. Asi mate na to vhodne podmienky.
Po tejto vete som myslel ze dostane infarkt
Btw chyba je v tom ze ma ON totalne hrdzavy a deravy plot nakolko je to jeho oplotenie.
Po tejto vete som myslel ze dostane infarkt

Btw chyba je v tom ze ma ON totalne hrdzavy a deravy plot nakolko je to jeho oplotenie.
To Easa.Radím ti dobře.Najdi si odlehlé místečko v přírodě a tam střílej.S takovým chujem nic nenaděláš.To zavání tím,že příště vytáhne sapík a vystřílí celou ulici.Viz Bratislava.A nebo?Jestli je to ochlasta a nebo opuštěný člověk.Vem flašku,ožer se s ním,dejte si pár hubanů,pobreč si na jeho rameni a snad se umoudří.
možno pôjdem proti prúdu ale ja sa mu nečudujem, podľa mňa hľadá spôsob aby nemusel počúvať otravnú strelbu z piestovky a dopady diabolky na drevenú dosku. Možno som až moc ohladuplný ale aj preto mám moderovanú zbraň a strielam do papierového terča za ktorým je zem a ak si chcem vystreliť na niečo tvrdšie ako papier idem mimo obydlenú oblasť. V živote by ma nenapadlo otravovať susedov piestovkou a strelbou do drevenej dosky...
FX T12 Whisper .22, Delta Titanium 4.5-30 x 50 SF
Za Zväzarmu sme v zime strieľali v telocvični. Keď tréner vytiahol päty na cigaretku, chcel som skúsiť, akú má ta Slávka prieraznosť. Otočil som to na drevené rebriny, vystrelil a obratom som diabolku dostal do zažmúreného oka na vrchnú časť viečka, ako bumerang. Bolesť ako sviňa a monokel bol na svete. O to horšie bolo vysvetľovať trénerovi, čo som zase vyvádzal. Keby mi toto niekto predtým rozprával, nikdy by som neveril, že sa diabolka dokáže vrátiť ako gumený projektil.
Weihrauch HW100S
ja byť tebou tak nestrieľam z búdy ale vedľa nej (zbytočne moc upútavaš pozornosť) a úplne ignoroval susedové reči. prípadne by som mu povedal ja si len strieľam na terč a nikoho a nič neohrozujem tak nech sa ventiluje inde.
a to že diabolky dopadajú na drevenú dosku, nech si zalezie domov keď mu to vadí, to predsa nie je nadmerný hluk a nestrieľavaš predsa každý deň hodinu v kuse aby si ho otravoval.
Okrem toho plechový lapač je predsa hlučnejší, ale aj tak by sa ti zišiel, strely sa neodrážajú a teda nemôže hubovať na nebezpečenstvo odrazených striel.
a to vyhrážanie že ti zabije kocúra a pod. vyhrážky by som si nahral isto na mobil. a povedz mu že mačke sa predsa nedá zakázať aby mu nesrala na dvor, ale že on si môže kúpiť naftalín aby mu tam mačky nesrali. a nech kocúra kľudne vyháňa z pozemku ale ak mu niečo urobí tak sám skončí ako ten kocúr.
a že ak sa bude znovu nejak vyhrážať že to budeš riešiť cez políciu.
ja mam tiež podobneho suseda alkoholika a s ním totalne nedá, vadí mu aj to že som v altánku a pijem pivčo
jemu vadia všetci a všetko a každému závidí.
aj kocúra mi zabil lebo mu prechádzal cez dvor za mačkou odvedľa, zdochlinu si nechal 2m rovno pred jeho bránkou a ešte mi kázal nech si ho zahrabem lebo zavolá na o. úrad, aj políciu a tak, som mu povedal že keď ho zabil nech si ho uprace a ráno som zdochlinu našiel na trávniku... a.... a neskôr som kocúra som zakopal a o suseda sa postarali kamaráti keď išiel z krčmy, lebo s ním sa vážne ináč nedá
len ľutujem jeho ženu, dostava toľko bitky, nie len nos, ale aj nohy už mala zlomene.. a minule dokonca od nervoch doma roztrhal novú pohovku čo kúpila jeho žena... jemu už drbe na vyššej úrovni.
a to že diabolky dopadajú na drevenú dosku, nech si zalezie domov keď mu to vadí, to predsa nie je nadmerný hluk a nestrieľavaš predsa každý deň hodinu v kuse aby si ho otravoval.
Okrem toho plechový lapač je predsa hlučnejší, ale aj tak by sa ti zišiel, strely sa neodrážajú a teda nemôže hubovať na nebezpečenstvo odrazených striel.
a to vyhrážanie že ti zabije kocúra a pod. vyhrážky by som si nahral isto na mobil. a povedz mu že mačke sa predsa nedá zakázať aby mu nesrala na dvor, ale že on si môže kúpiť naftalín aby mu tam mačky nesrali. a nech kocúra kľudne vyháňa z pozemku ale ak mu niečo urobí tak sám skončí ako ten kocúr.
a že ak sa bude znovu nejak vyhrážať že to budeš riešiť cez políciu.
ja mam tiež podobneho suseda alkoholika a s ním totalne nedá, vadí mu aj to že som v altánku a pijem pivčo

aj kocúra mi zabil lebo mu prechádzal cez dvor za mačkou odvedľa, zdochlinu si nechal 2m rovno pred jeho bránkou a ešte mi kázal nech si ho zahrabem lebo zavolá na o. úrad, aj políciu a tak, som mu povedal že keď ho zabil nech si ho uprace a ráno som zdochlinu našiel na trávniku... a.... a neskôr som kocúra som zakopal a o suseda sa postarali kamaráti keď išiel z krčmy, lebo s ním sa vážne ináč nedá

len ľutujem jeho ženu, dostava toľko bitky, nie len nos, ale aj nohy už mala zlomene.. a minule dokonca od nervoch doma roztrhal novú pohovku čo kúpila jeho žena... jemu už drbe na vyššej úrovni.
- David Jurič
- Kontaktovat uživatele:
........................
Naposledy upravil(a) David Jurič dne 13 zář 2010 15:00, celkem upraveno 1 x.
Teória je keď nič nefunguje ale každý vie prečo, prax je keď všetko funguje ale nikto nevie prečo. Ja som spojil teóriu s praxou, nič nefunguje a nikto nevie prečo.
To-David Jurič.A až se za rok vrátí co potom.Nemáš strach,že se za to pomstí?