Pokud tu kuš vemu do lesa nebo na louku a budu střílet do pytlů s hadrama tak by vše mělo být ok.
Podle prodejce je možné přesně zamířit až na 150m.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
cernunos píše:Jsou to stejně idiotské zákony,nesmíš použít laser ale v obchodech se dá koupit,to mi hlava nebere.Takový zákon já mám v jedné tělní dutině-můžete hádat kdeVýhledově si chi pořídit flobertku-revolver a na tu si pořídit zrovna laser.
IMHO ani to ne: (i soukromě vlastněný) les je ze zákona místo veřejně přístupné, nesmí se oplotit ani do něho bránit vstupu veřejnosti (ani jim vlastník nesmí bránit ve sběru klestí, hub a lesního ovoce - jinak na něho mohou učinit oznámení o přestupku => vlastník půjde před přestupkovou komisi), takže ani ve svém vlastním lese nesmím střílet z "D"-ček (kuší, vzduchovek - ale ani si tam udělat soukromou air-soft party) - leda uvnitř oplocené lesní školky nebo obory.MartinT píše:. . . . . Ještě k tomu "vezmu pytel hadru do lesa" ano to je možné, pokud je ten les Tvůj a nabo máš souhlas vlastníka. . . . . .
to je rozsah určený pro magory, co si staví Jihad-bomby na jiné účely nežli na kravení nebo s ilegální/nedovoleně upravenou zbraní něco provedou. I pokud někomu prodám několik ilegálních pistolí + semtexu množství větší nežli malé, lapnu leda podmínku: http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi ... ?id=675487. Pubescent, který si ke kuši přibastlí LED-ukazovátko, zaslouží leda pár pohlavků - a jelikož PČR pohlavkovat nesmí, viděl bych to na domluvu (přivolaným rodičům) + nejvýš při opakování na pořádkovou pokutu.sportovec píše:Nedovolené ozbrojování je jenom tři měsíce až tři roky, eventuelně podmínka. To se odvíjí od výkonu dotyčného soudruha