CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Odkaz k puškohledu: http://www.nv-optics.cz/puskohled_na_malorazku
Re: CZ200S
Já si myslím, že by to sním šlo. Ale na 30-50m je 10x opravdu málo. Na 30 m už neuvidíš zásah. A na 50 vůbec nic.
- DrobasMirek
je pravda, že já si teď se svým zvětšením docela chrochtám:-) když jsem měl předtim 3-9x tak to bylo na CZ200 málo..
-
Tak jsem byl dneska v nejmenované prodejně a chtěl jsem si si koupit novou optiku na svou CZ 200S
moje požadavky zvětšení aspoň 12x a osnova mil-dot , něco jako NS platinium 12x50 nebo Delta titanium.
Když jsem řekl ,že to mám na CZ 200 tak mi to začal rozmlouvat a že je to úplně zbytečné a doporučoval mi Gamo 4x32 zvětšení má byt ideální a bohatě mi stačí na střelbu do vzdálenosti 50-60m.
Tak to je moje zkušenost a raději půjdu nakupovat někam jinam
moje požadavky zvětšení aspoň 12x a osnova mil-dot , něco jako NS platinium 12x50 nebo Delta titanium.
Když jsem řekl ,že to mám na CZ 200 tak mi to začal rozmlouvat a že je to úplně zbytečné a doporučoval mi Gamo 4x32 zvětšení má byt ideální a bohatě mi stačí na střelbu do vzdálenosti 50-60m.
Tak to je moje zkušenost a raději půjdu nakupovat někam jinam
CZ 200s 4,5 NS 12x50
AA S400 Valiant 10x44
AA S400 Valiant 10x44
- armyhunter
Jen tak poznáš dobrý obchod či prodavače
.

Hehehe, moje zkušenost je v podstatě identickájendapostulka píše: Když jsem řekl ,že to mám na CZ 200 tak mi to začal rozmlouvat a že je to úplně zbytečné a doporučoval mi Gamo 4x32 zvětšení má byt ideální a bohatě mi stačí na střelbu do vzdálenosti 50-60m.

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
On mal v podstate pravdu ze staci na 50m ale na ciel velkosti jelena nie pet stupla
To musel byt nejaky mamlas v tej predajni 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Mám stejnou zkušenost s prodejnami v Plzni. Chovají se tak že vzduchovkáři jsou povl a všechno co se píše na internetu je blbost. A nejlepší puškohled na vzduchovku je nějakej sh*t 4x15 z Čínské lidové. A kdo chce něco lepšího, tak je asi padlej na hlavu. Ale zas na druhou stranu jsem tam koupil NS mouthmaster (sice jsem si vyslech plno keců), ale dostal jsem k němu ocelovou montáž.
Dostal ? jako bonus ? nebo byly součástí puškohledu?
- DrobasMirek
..z jedný prodejny zbraní a střeliva v Plzni jsem si jako mladý neznalý odnes vzduchovku, optiku i diabolky GAMO.. o víkendu tam jedu na fesťák, asi se stavim na slovíčko s těma buzerantama co to tam prodávaj
Je to ta prodejna na Slovanech, zatáčí tam tram 2? naproti obchodu se zvířátkama a ve znaku prodejny maj takovýho toho jelena z Jaggermajstra 

- BlackAdder
omlouvám se za OT, ale ty popisované situace jsou asi velmi podobné i v ostatních prodejnách zbraně-střelivo, oni prostě vzduchovky moc neřeší a (konkrétně u nás) jim ani moc nerozumí, nechají si od nějakého obchoďáka nakecat, že gamo je etalonem kvality a pak tím šmejdem zase*ou celý vzduchovkový kout v prodejně. Když jsem se dotazoval na optiku pro svou S631, doporučila mi paní bezelstně čínu 4x32 (bláto montáž included), kterých prý prodává hafo měsíčně...
Podobně je to se střelivem atd...
Na druhou stranu se jim není co divit, vzduchovky je neživí (předpokládám) a stejně většinu vzduchovkových zákazníků (tedy alespoň u nás) tvoří lidi, co jednou za čas "odhánějí" škodnou ze zahrady a na to jim gamošmejd prostě stačí...
Podobně je to se střelivem atd...
Na druhou stranu se jim není co divit, vzduchovky je neživí (předpokládám) a stejně většinu vzduchovkových zákazníků (tedy alespoň u nás) tvoří lidi, co jednou za čas "odhánějí" škodnou ze zahrady a na to jim gamošmejd prostě stačí...
-
Tak jak to vidím, tak to je všude stejne, podle prodejce je ideal Gamo
CZ 200s 4,5 NS 12x50
AA S400 Valiant 10x44
AA S400 Valiant 10x44
Celkem logické. Obávám se, že na legráckách od Gamo má obchodník marži srovnatelnou třeba s tím, co mu dá CZUB a přitom je to levnější a bude se to snáz prodávat.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
-
mam menší problém a potřeboval bych poradit.
Na CZ 200 jsem vyměnil hlaveň 5,5 za 4,5 a taky nabíječ AA prvních 300 ran fungovalo vše bezvadně, ale pak se začal nabíječ zasekávat a někdy se neotočí. Zkoušel jsem všechny hranky pro jistotu přeleštit, ale dělá to pořád a nevím si s tím rady.
Na CZ 200 jsem vyměnil hlaveň 5,5 za 4,5 a taky nabíječ AA prvních 300 ran fungovalo vše bezvadně, ale pak se začal nabíječ zasekávat a někdy se neotočí. Zkoušel jsem všechny hranky pro jistotu přeleštit, ale dělá to pořád a nevím si s tím rady.
CZ 200s 4,5 NS 12x50
AA S400 Valiant 10x44
AA S400 Valiant 10x44
Ahoj,
napádá mě jen ladící šroubek,který zajišťuje souosost komory nabíječe a osy hlavně.
Zkus celý nabíječ vyndat a podívat se,jestli když se podíváš skrz,nevydíš komůrku nabíječe mírně pootočenou.Pokud ano,tak musíš doladit.
Měj se
napádá mě jen ladící šroubek,který zajišťuje souosost komory nabíječe a osy hlavně.
Zkus celý nabíječ vyndat a podívat se,jestli když se podíváš skrz,nevydíš komůrku nabíječe mírně pootočenou.Pokud ano,tak musíš doladit.
Měj se