CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jestli si to správně pomatuju, tak pažba u huntera se rozdělá jen pomocí šroubu zespoda, tedy už není potřeba ona trubička s vyfrézovanými drážkami pro vyšroubování matky.
Ohledně CZUB se už vyjadřovat nebudu, byli by to stále dokola.
Chtěl jsem se ale zeptat, kam voláte ohledně náhradních dílů. Já jsem pře pár lety něco sháněl a v pohodě mi poslali ceník. Jenže pak jsem po delším čase zase něco potřeboval a je možné, že jsem volal do prahy místo jinám a totálně mě vyj.bali.
Ohledně CZUB se už vyjadřovat nebudu, byli by to stále dokola.
Chtěl jsem se ale zeptat, kam voláte ohledně náhradních dílů. Já jsem pře pár lety něco sháněl a v pohodě mi poslali ceník. Jenže pak jsem po delším čase zase něco potřeboval a je možné, že jsem volal do prahy místo jinám a totálně mě vyj.bali.
Re: CZ200S
A sakra, to se máme teprve na co těšit...
Jakékoliv díly seženete.Nejlepší je ale zavolat předem a říct přesně co chcete,ne něco ve stylu tam ten šroubek co drží to,ale přesné označení nebo jméno,co je uvedené v návodu (zkušenost z Uh.Brodu).
Klíč k Hunteru už není potřeba,uchycení pažby je jiné.
Zpracování pažby na Hunteru mám super.
K té pumpě:je to dovoz ,cz ji nedělá,ale určitě bych to reklamoval,ikdybych to měl 200 km..ta cena je fakt hustá.
K tomu "lístku ze samošky":Stříleno 5 ran po natlakování a hrubém naštelování,stříleno diabolky od jsb.Věřit tomu můžeš,ale není to ideální.Altaros by k tomu jistě řekl své.Ale rozhodně to není na houby.
Klíč k Hunteru už není potřeba,uchycení pažby je jiné.
Zpracování pažby na Hunteru mám super.
K té pumpě:je to dovoz ,cz ji nedělá,ale určitě bych to reklamoval,ikdybych to měl 200 km..ta cena je fakt hustá.
K tomu "lístku ze samošky":Stříleno 5 ran po natlakování a hrubém naštelování,stříleno diabolky od jsb.Věřit tomu můžeš,ale není to ideální.Altaros by k tomu jistě řekl své.Ale rozhodně to není na houby.
Teda,tak to jste mi vyhnali odvahu ke koupi CZ200 z duše.Především je mi líto vás všech,kdo jste měli s CZUB takové zkušenosti při koupi zbraně v jejich prodejně.Nemůžu tomu ani skoro uvěřit,co tu čtu.To je prostě mazec!Jak si takové jednání můžou k zákazníkovi vůbec dovolit?
Co je toto za marketingové myšlení?Já přemýšlím už několik měsíců,že si pojedu do Prahy do prodejny CZUB pro CZ200 S fS(byl jsem takřka rozhodnut tam jet tuto sobotu),že si udělám po dlouhé době radost a prostě si koupím takto drahou hračku,ale po přečtení předchozích příspěvků to odkládám na neurčito,protože jsem puntičkář,co se týče kvality a přístupu k zákazníkům.Člověk jim tam nechá přes 10táců a oni s ním takto jednají a ještě jsou problémy s reklamacemi?Tak to je doslova nechutné a mě osobně by asi složilo,kdybych zjistil velkou závadu na zbrani a čekal přes měsíc na její opravu.To bych si rval vlasy hodně dlouho a zuby skřípal ještě dýl.Takže si nechávám po tomto zjištění delší čas na rozmyšlenou,jak to vůbec s koupí této větrovky u mě bude.Možná si jí odpustím a nikdy větrovku mít nebudu,protože HW 100 je pro milionáře a o CZ200 jsem smýšlel jako o kvalitní větrovce za slušný peníz,ted mám ale silné pochyby.Jak říkám,vyhodit skoro 20táců za krám a příslušenství,bych si dlouho vyčítal,kdyby vše nefungovalo jako po másle.

cernunos: Nezúfaj medzi CZ200 a HW100 máš ešte niekoľko modelov od AA 

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- Vladimír.K
Občas se objeví v bazaru a to už většinou s vychytanýma mouchama.
- armyhunter
Jsem na tom stejně jako cernunos. Podle toho co tu píšete tak ve snu
budu přemýšlet o Air Arms S410.

Já vám do toho teda nechci kecat, ale nemyslíte, že třeba Praha je od Uheráku přes celou republiku, a že tam třeba bude prodávat někdo jinej? Někdo s dobrou náladou? Jako soudit podle prodavačky, no nevim nevim. Ženský mohly mít "svoje dny" nebo se porafali co vy víte.. Ke mě když se takhle ženská chovala v krámu tak sem se sbalil a to ste měli slyšet těch omluv.. Co se týče kvality výrobku tak o tom už je jíná..
EDIT: Bylo převážně myšleno na cernouse. Stejně než si ty Armyhuntere něco vybereš už zas bude 20 novejch na trhu
EDIT: Bylo převážně myšleno na cernouse. Stejně než si ty Armyhuntere něco vybereš už zas bude 20 novejch na trhu

Naposledy upravil(a) Sláva dne 18 srp 2010 21:32, celkem upraveno 1 x.
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
- armyhunter
Nesoudím to podle prodavaček, ale podle zkušeností s kvalitou a reklamací.
Hoj Chlapi.Jak to čtu,tak si říkám zlatý Kozap Uh Brod.Byl jsem tam několikrát osobně (cca 200 Km) kolikrát jsem jim psal a volal.A vždy O.K.Při osobní návštěvě jsem tak zahlédl i CZ vzduchovky.Skuste se zeptat.Nejsem si jist.Ale,touto cestou jestli si to vedení a prodavači přečtou,chci poděkovat za kladné jednání.Ještě jednou díky.RZ.
Řekl bych, že se to tady nakonec trošku přehnalo. Já koupil CZ 200 S sf na dobírku s gushopu, mám jí více jak rok a jsem spokojen. To samé a tím samím způsobem koupil CZ 200 colour můj syn, a taky spokojenost. Co na tom, že tam chyběl klíček jednomu, nic neříkající terčík atd. druhému.
Větrovka nám oboum střílí perfektně a to je podstatné !!!
Větrovka nám oboum střílí perfektně a to je podstatné !!!
Nemá někdo zkušenosti s tímto puškohledem?
Puškohled M4R 3,5-10x40 AO,R/G,mil-dot
Byl by vhodný na CZ200 Hunter? Mění nástřel při zvětšení? Cena je cca 2300Kč.
Puškohled M4R 3,5-10x40 AO,R/G,mil-dot
Byl by vhodný na CZ200 Hunter? Mění nástřel při zvětšení? Cena je cca 2300Kč.
Přijde to sice do optiky, a odkaz tam taky nemáš.
- DrobasMirek
tušim, že to je jeden z těch érsofťáckých na aukru..