Online sout?? pro vzduchovk??e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Navrhuji vyloučit vítr ze soutěže.
Nebo mu úplně zakázat vstup na střelnici...

Nebo mu úplně zakázat vstup na střelnici...

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Odborník na zbraně
- Kontaktovat uživatele:
Já se asi nejvíc nachechtám, až mi nepůjde tak vysoko nacvakat dioptr - puškohled nemám. Diaboly už jsem ale u Řeháka za hříšných 135 Kč koupil (Exakty), futrál od Kozapu jsem si objednal (abych to měl v čem přenášet po vsi-pardon, městě) - brejle vypucoval.... sice na tom A4 terči nejsou nástřely, ale starých vzduchovkových (s 1 mm desítkou) mám dost. Jen až se ten vítr utiší!
Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
---
Menší dotaz na Ondřeje Plachého z čeho máš udělanou tu dvojnožku na 631? a jakým způsobej je přichycená ke vzduchovce?
to HHawkins:
Je to vyrobeno z anteni tyce(tusim ze to byla naka meka slitina,jelikos sla pomerne dobre tvarovat a je to uchyceno,tak ze je obejmuta zezhora a zdola stazene stahovaci paskou(kovovou) a na te tycce jsou nasazeny tlustci plastove tycky.Ten tvar primo kopiruje tvar vzduchovky.
Drzi pomerne dobre,ale zacinam uvazovat o inovaci,ale momentalne nemam vubec cas,ani na nastreleni dalsiho tercu do souteze(mam tam zatim pouze prvni, co jsem strilel,tak snad dodam lepsi vysledek).
Je to vyrobeno z anteni tyce(tusim ze to byla naka meka slitina,jelikos sla pomerne dobre tvarovat a je to uchyceno,tak ze je obejmuta zezhora a zdola stazene stahovaci paskou(kovovou) a na te tycce jsou nasazeny tlustci plastove tycky.Ten tvar primo kopiruje tvar vzduchovky.
Drzi pomerne dobre,ale zacinam uvazovat o inovaci,ale momentalne nemam vubec cas,ani na nastreleni dalsiho tercu do souteze(mam tam zatim pouze prvni, co jsem strilel,tak snad dodam lepsi vysledek).
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
---
Dik, já právě uvažuju že si taky vyrobím dvojnožku a přichytím to na 631 pomocí těch dvou předních šroubů které drží pažbu ze železem...Altaros píše:to HHawkins:
pro Altaros: Mohl bys mě prosím poslat nějaký detaily fotek té dvojnožky?
Tohle se nesmí používat ani u BR soutěží.
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz