CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Díky za odpovědi,docela jste mě povzbudily,snad to s tou optikou nebude až tak horký,jen by mě zajímalo u toho Niko Stirlling 12x50,od jaké nejmenší vzdálenosti s ním lze střílet,chtěl bych od puškohledu,aby to bylo těch 10,max. 15m.
Re: CZ200S
Paralexou na 10m bez problému zaostříš. Pouze z ruky těch 12 zvětšení může být pro někoho nevyhovující.
- DrobasMirek
Byl by zájem o jednodílné pažby na CZ200 v provedení ve stylu Air Arms S400 atd?.. materiál Buk, Ořech, může být syntetika, kevlar... Provedení dřevěné verze zatím bez povrchové úpravy, včetně zádlabu, profesionální kvalita. Cena podle typu okolo 3000,-
Budu si jí nechávat dělat pro sebe, když by byl větší zájem tak by byla cena možná ještě zajímavější
Budu si jí nechávat dělat pro sebe, když by byl větší zájem tak by byla cena možná ještě zajímavější
Nebyl by k dispozici jiný tvar, např. z nákresu nebo fota?. Z AA mi naskakuje husí kůže

- DrobasMirek
Prakticky jakýkoliv, ale cenově to nevyjde tak pěkně jako když se jich udělá víc..
V jaké je to lokalitě????Bylo by možné vidět fotky nějakých prací????Díky
- DrobasMirek
Praha/Odolena Voda.. Zatim ne, zjištuju jestli by byl zájem o jednodílnou paždu ve výborný kvalitě, žádný samo-domo, pak se uvidí jestli se do toho pustíme, podle ohlasů bych řekl, že zanedlouho bude "vzorek" 
pokud by měl někdo nějaký požadavek podložený výkresem nebo fotkou tak se tomu nebránim

pokud by měl někdo nějaký požadavek podložený výkresem nebo fotkou tak se tomu nebránim
Ahoj větrovkáři, tak konečně jsem se rozhoupal a po cca ročním pročítání různých diskusí jsem se stal majitelem S200 Hunter.
Při rozhodování, jaký zvolit typ koupě (jestli přes e-shop, nebo zajet do CZUB) jsem zvolil osobní návštěvu CZUB, i když s obavami. Cca týden před plánovanou návštěvou jsem volal do CZUB, k mému překvapení jsem se nedovolal (jak také popisují ostatní, co tam též volali) telefon zvonil, ale nikdo ho nebral, tak to šlo celý týden a byl jsem z toho hodně n.....ý. Mám to cca 100km, tak jsem to musel risknout a zajet tam, buď bude, nebo nebude. Po příjezdu před prodejnu jsem vešel ke dveřím, kde bylo napsáno Vchod a zvonit. Tak jsem tedy zazvonil, po cca 1min. vyběhla nasupená slečna, která ani nepozdravila a hned vyhrkla, ,,co tady chcete?,, Slušně jsem ji požádal o radu, kde najdu obchod? S arogantním tónem mi to vysvětlila.
Po vchodu do obchodu začla story číslo dvě: paní v letech vystupovala stejným arogantním tónem, jako ta předešlá a na mé otázky pouze odsekávala a připadalo mi to jako kdyby mi prodávala rohlíky a ne věc za kterou hodlám dát 10 000Kč. O nějakých radách ani nemluvím.
Jelikož jsem od Holešova a zjišťoval jsem si možnosti (spíš nemožnosti) plnění tlakových lahví vzduchem, musel jsem si koupit k plnění pumpu za dalších 5600Kč.
Po ,,důkladném,, zkontrolování všech zakoupených věcí jsem po cca 10min. odjížděl domů se slovy ,,doufám, že se tady už nebudu muset nikdy vracet,,.
Nevím, nevím, ale jednáním s lidmi se asi Zbrojovka pyšnit nemůže!!!
A teď k pocitům z mé první větrovky:
Po dalším prohlížení a mazlení se s mojím novým přírůstkem doma mě hodně zklamalo vnitřní opracování pažby, kde je uloženo veškeré železo. Takové piliny, co tam byly, jsem si u takto drahé zbraně fakt nepředstavoval, jako by ani nepoužili smirkový papír!
Jinak se mi zpracování zdá obstojné, ale časem určitě zase něco najdu.
Po zkompletování pumpy jsem chtěl poprvé natlakovat zásobník a problém!!! Adaptér k plnění kartuše (který nechápu proč není součástí balení pumpy a musí se platit zvlášť) nešel zašroubovat do hadise k pumpě (netěsnil), problém je v tom, že závit vyřezaný v matici na hadičce je vyřezán zkřiva!!!
Toto jsem fakt nečekal a přitom pumpa se dováží přímo z Anglie, vypadá to, že kvalita výroby je srovnatelná s tou naší. Naštěstí jde adaptér zašroubovat přímo do těla pumpy, takže jsem mohl vesele pumpovat.
Nechce se mi ale řešit jako reklamace, najezdit 400Km, ztracená fůra času. Nevíte, jestli jde koupit hadice samostatně?
Další věc, co mě nějak nenadchla je nástřelný list, je to jak nějaké omalovánky a nic jsem z toho nevyčetl, hlavně nerozumím tomu, jak je označena přesnost zbraně?
Pak bych měl ještě jeden dotaz, jestli se dá věřit tomu ,,lístku ze samoobsluhy,, na kterém je vytištěna úsťová rychlost diabolky? Není tam ani uvedena váha střely.
Toť zatím mé první postřehy.
Při rozhodování, jaký zvolit typ koupě (jestli přes e-shop, nebo zajet do CZUB) jsem zvolil osobní návštěvu CZUB, i když s obavami. Cca týden před plánovanou návštěvou jsem volal do CZUB, k mému překvapení jsem se nedovolal (jak také popisují ostatní, co tam též volali) telefon zvonil, ale nikdo ho nebral, tak to šlo celý týden a byl jsem z toho hodně n.....ý. Mám to cca 100km, tak jsem to musel risknout a zajet tam, buď bude, nebo nebude. Po příjezdu před prodejnu jsem vešel ke dveřím, kde bylo napsáno Vchod a zvonit. Tak jsem tedy zazvonil, po cca 1min. vyběhla nasupená slečna, která ani nepozdravila a hned vyhrkla, ,,co tady chcete?,, Slušně jsem ji požádal o radu, kde najdu obchod? S arogantním tónem mi to vysvětlila.
Po vchodu do obchodu začla story číslo dvě: paní v letech vystupovala stejným arogantním tónem, jako ta předešlá a na mé otázky pouze odsekávala a připadalo mi to jako kdyby mi prodávala rohlíky a ne věc za kterou hodlám dát 10 000Kč. O nějakých radách ani nemluvím.
Jelikož jsem od Holešova a zjišťoval jsem si možnosti (spíš nemožnosti) plnění tlakových lahví vzduchem, musel jsem si koupit k plnění pumpu za dalších 5600Kč.
Po ,,důkladném,, zkontrolování všech zakoupených věcí jsem po cca 10min. odjížděl domů se slovy ,,doufám, že se tady už nebudu muset nikdy vracet,,.
Nevím, nevím, ale jednáním s lidmi se asi Zbrojovka pyšnit nemůže!!!
A teď k pocitům z mé první větrovky:
Po dalším prohlížení a mazlení se s mojím novým přírůstkem doma mě hodně zklamalo vnitřní opracování pažby, kde je uloženo veškeré železo. Takové piliny, co tam byly, jsem si u takto drahé zbraně fakt nepředstavoval, jako by ani nepoužili smirkový papír!

Po zkompletování pumpy jsem chtěl poprvé natlakovat zásobník a problém!!! Adaptér k plnění kartuše (který nechápu proč není součástí balení pumpy a musí se platit zvlášť) nešel zašroubovat do hadise k pumpě (netěsnil), problém je v tom, že závit vyřezaný v matici na hadičce je vyřezán zkřiva!!!

Toto jsem fakt nečekal a přitom pumpa se dováží přímo z Anglie, vypadá to, že kvalita výroby je srovnatelná s tou naší. Naštěstí jde adaptér zašroubovat přímo do těla pumpy, takže jsem mohl vesele pumpovat.
Nechce se mi ale řešit jako reklamace, najezdit 400Km, ztracená fůra času. Nevíte, jestli jde koupit hadice samostatně?
Další věc, co mě nějak nenadchla je nástřelný list, je to jak nějaké omalovánky a nic jsem z toho nevyčetl, hlavně nerozumím tomu, jak je označena přesnost zbraně?
Pak bych měl ještě jeden dotaz, jestli se dá věřit tomu ,,lístku ze samoobsluhy,, na kterém je vytištěna úsťová rychlost diabolky? Není tam ani uvedena váha střely.
Toť zatím mé první postřehy.
- DrobasMirek
díky, jenom jsi mě utrvdil v tom, že pažba na hunteru je fakt mizerně zpracovaná a nejedná se v mým případě jenom o zapomenutý opracování..
- armyhunter
No a to jsem si myslel že czub je fajn.
Buď rád, že jsi tam vůbec něco měl ! Jestli jsi četl forum o této zbrani, tak tam měl každý něco. Ale nikdy nikdo všechno !!! A ty jejich nástřelné lístečky se samoobsluhy- to jsou jen keci vyrobené na PC. O chování a přístupu k zákazníkům, raději nemluvit.
Na reklamaci ucházející kartuše jsem čekal 45 dnů. A to jsem ji měl 2 dny a naplnil 2x.
Na reklamaci ucházející kartuše jsem čekal 45 dnů. A to jsem ji měl 2 dny a naplnil 2x.
No tak já jsem měl v krabici S200 Hunter, vypouštěcí ventil, napouštěcí ventil z lahve, imbusy a těsnění. Chyběl mi tam nějaký ten plochý klíč, nebo tak nějak jste to popisovali.
Co mě ale opravdu vytočilo, byla ta pumpa. Cena je přemrštěná a ještě ,,aušus,,.
Nedovedu si ale třeba představit, kdybych tam přišel nedej bože pár minut po pracovní době...
Co mě ale opravdu vytočilo, byla ta pumpa. Cena je přemrštěná a ještě ,,aušus,,.
Nedovedu si ale třeba představit, kdybych tam přišel nedej bože pár minut po pracovní době...
- DrobasMirek
ten "klíč" je zásadní k odmontování pažby, teda aspoň u "S"ka..

No to je fakt super
Už to začíná. Pokud se ale Hunter liší od S jen v pažbě a kartuši, tak o bude určitě stejné. Jak ten klíč vůbec vypadá?

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Buď rád že to střílí
a že jsi nedostal nástřelný terč která jedna paní vyrábí za pomocí hřebíku 
S tím jak se chovají v CZUB firemní pordejně pokud nemluvíš německy už jsem se naučil žít.

S tím jak se chovají v CZUB firemní pordejně pokud nemluvíš německy už jsem se naučil žít.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků