Tuning vzduchovek
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Tuning vzduchovek
Zadávejte své zkušenosti a odkazy na tuning vzduchovek. Jen tuning, úprava montáží, montáž puškohledů, rady. Odkazy pro tunig v ČR, zahraniční servery ze kterých je možné objednávat do ČR.
Naposledy upravil(a) Enfield dne 16 kvě 2006 15:37, celkem upraveno 1 x.
Tuning
Ja osobne som iba lahko tuningoval svoju Slavku 630. Zameral som sa hlavne na mechanický tuning, pretoze bola vyrobena uz dost davno (1978) a ten vyzor jej sedel. Az teraz ked ju chcem predat som sa pustil aj do zovnajsku, pretoze niekomu kto sa tomu nerozumie asi tazko vysvetlim ze sice vyzera ako ta s krorou strielaju na jarmoku, no po technickej stranke je natom omnoho lepsie ako nova 631. Zameral som sa na zmensenie spetneho razu a zvysenie vykonu. Celu som ju rozobral, piest som odlahcil tak, ze som donho navrtal sumerne 15 dier priemeru 10mm, co zmensilo jeho vahu asi o 30gramov. Tesnenie som upravil tak, ze som zo silonu z ktoreho sa vyrabaju remenice vysustruzil valcek o priemere 24.5mm a donho urobil 2 zapichy na gumene kruzky. Teraz to tesni omnoho lepsie a vymena gumiciek ma stoji asi 7sk. Pruzinu som inu nezohnal, tak som tu terajsiu, samozrejme novu podlozil kuskom dalsej z krorej som odrezal 5 zavitov, takze teraz je v nej pruzina o 5 zavitov dlhsia, co robi prirastok asi 3,5cm. Keby som ju nechcel predat a mal by som viac casu tak by som v nej pouzil pruzinu zo 634. Tolko moja decentna uprava.
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušeli jste někdo u 630-ky strčit do pružiny silikonové vodítko + navíc obalit pružinu rozřezanou PET flaškou?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Dělá se to kvůli tichu.Enfield píše:Já ne, ale ty nám určitě řekneš na co to bylo dobré.
Omezí se tak to známé řinčení pružiny při výstřelu a mělo by to taky snížit vibrace celé vzduchovky.
To silikonové vedení má být u 634-ky dokonce už v základu. Kdo ji máte, je tam? Pro 630 a 631 se běžně prodává, akorát ne u nás.
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Která z nich je Slávie?
-
- Kontaktovat uživatele:
jaky tlumic co tlumic na co tlumic, pochopil bych tlumic zpetneho razu ale nake cypoviny na hlaven ja uz fakt nevim enfielde. pominu zakazanost a vezmu to jen z funkcni stranky- na slavii je to uplna zbytecnost ktera umele zvysuje hmotnost a ba naopak je spis na skodu protoze nema sanci nic vylepsit. tlumice kompenzatory ustove nadstavce ... to nech na kulovnice a radsi montuj 2nozku nebo neco jineho poradneho.