Srandi?ky, vylomeniny, trapasy....se vzduchovkou
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Někde jsem četl, že prý 20J je dolní hranice pro užitečné zranění, nebo tak něco.
Každopádné, 16J diabolka rozbíjí láhvě celkem spolehlivě, ale 8J už ne. A co udělá 28 anebo 40J, to fakt nevím, ale rozhodně bych nic víc než 8J nechtěl nikam schytat. A do oka absolutně nic.
Každopádné, 16J diabolka rozbíjí láhvě celkem spolehlivě, ale 8J už ne. A co udělá 28 anebo 40J, to fakt nevím, ale rozhodně bych nic víc než 8J nechtěl nikam schytat. A do oka absolutně nic.
- armyhunter
Re: Srandičky, vylomeniny, trapasy....se vzduchovkou
Já sem střílel se S. 620 a zavařovací sklenice na 10m zorbita.
Niekde som čítal, že na spoľahlivé usmrtenie človeka postačuje energia strely 40J. A čo sa týka mňa a vzduchovky, tak do terča mi úplne stačí aj 7,5J. Pri vzduchovke mi vôbec nejde o vysoký výkon.
Samozřejmě, že do terče stačí 7-8 J. Ale nesmí být dál jak 15-20m. My co střílíme na 50-80m tak to teda nestačí!!!
- DrobasMirek
docela by mě zajímalo proč si mraky lidí při focení vzduchovek položených na zemi vyfotí i špičky nohou
viz. inzerát v bazaru na prodej lehké tašky na pušku 

Ono to zas není taková pr..l si ty špičky nevyfotit. Ještě že to chlapík nefotil nahatej 

Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
- armyhunter
Taky jsem si fotil vzduchovku a (špičky nohou též)
. Jo člověk musí fotit z větší vzdálenosti s přiblížením. 

Já fotím tak,že si stoupnu na židli.
Ja dám radšej statív, maximálne privriem clonu, nastavím najlepšiu citlivosť (u mňa ISO 64). Tiež musím troška použiť zoom, aby neboli vidieť nožičky statívu. Pri bežnom fotení bez statívu sa musí človek poriadne nakláňať nad pušku, aby si nevyfotil nohy a keď chce mať pušku čo najviac z boku odfotenú. Alebo odfotiť aj nohy a "odrezať" v grafickom programe. Alebo odrezať nohy.. 

-
Takže odbočím od focení špiček nohou. Když mi bylo tak kolem 12 let tak jsme den co den pražili s bráchem na dvoře ze Slávky 631 na terč. Při drobné přestávce koukám jak na sousedovu anténu dosedl vrabčák. Podporřen větou od bratra: "sejmi ho", jsem naládoval diabolku, zamířil, odjistil a prásk...
Sousedovi se vysypala taková plastová krabička na anténě(myslím, že to je zesilovač nebo nějaká spojka na koax). Vše jsme zbalili a dělali jako že nic. Po pár hoďkách došel soused, že má rozladěno... S otcem to řešili dlouho do noci ale nepřišli na nás...
Prostě klukoviny...
Sousedovi se vysypala taková plastová krabička na anténě(myslím, že to je zesilovač nebo nějaká spojka na koax). Vše jsme zbalili a dělali jako že nic. Po pár hoďkách došel soused, že má rozladěno... S otcem to řešili dlouho do noci ale nepřišli na nás...

Prostě klukoviny...

Do budoucna S&W 357.Magnum, 6"hlaveň...:-)
- armyhunter
Tak sem zase jednou dostal super nápad
. Kluci ze třídy hrají airsoft a mě to taky táhne pošpinit les kuličkama, ale už mám vzduchovku tak se mi nechce sypat peníze do AK-47. Napadlo mě si zahrát se vzduchovkou, jenže olov. diabolkama to bolí a je to nebezpečné. Co takhle zkusit ty plastové? něco takového: http://www.gunshop.cz/cs/skenco-pointed ... -2943.html .

Jo, pán je l'gurmán, Má to ocelové jádro takže to prostřelí o něco víc než normální diabolka, to Ti prostřelí i ty ochranné brýle co se na airsoft nosí, začni přemýšlet mozkem, na airsoft jsou airsoftové zbraně.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
- armyhunter
To byl jen takový nápad! Ocelové jádro to má, ale jsou lehké. Dával bych to jen to slabé S. 620.
armyhunter píše:Napadlo mě si zahrát se vzduchovkou, jenže olov. diabolkama to bolí a je to nebezpečné.

FX T12 Whisper .22, Delta Titanium 4.5-30 x 50 SF
armyhunter píše:Tak sem zase jednou dostal super nápad. Kluci ze třídy hrají airsoft a mě to taky táhne pošpinit les kuličkama, ale už mám vzduchovku tak se mi nechce sypat peníze do AK-47. Napadlo mě si zahrát se vzduchovkou, jenže olov. diabolkama to bolí a je to nebezpečné. Co takhle zkusit ty plastové? něco takového: http://www.gunshop.cz/cs/skenco-pointed ... -2943.html .
ó bóže ó bóže