HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
pexo: ".... Dobrý den, objednal bych si tedy jehlu i celou spoušť.
Byl by jste prosím ještě tak hodný a napsal mi, jaké další náhradní díly na AT44 máte k dispozici?"
odpověď: "Zdravím
napište mi objednavku a já Vám potvrdím co máme a co ne.Borovec"
.....Takže možná mají, nebo mohou si obstarat spoustu náhradních dílů, těžko říct. Je to dovozce, takže by k náhradním dílům mohli mít přístup.
Byl by jste prosím ještě tak hodný a napsal mi, jaké další náhradní díly na AT44 máte k dispozici?"
odpověď: "Zdravím
napište mi objednavku a já Vám potvrdím co máme a co ne.Borovec"
.....Takže možná mají, nebo mohou si obstarat spoustu náhradních dílů, těžko říct. Je to dovozce, takže by k náhradním dílům mohli mít přístup.
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Re: HATSAN AT44 PCP
Je to tu stale dokola.Regulatory,jehly,zasobniky,pruzinky,krouzky atd.
Mam take hatsana at44 a jsem s nim velmi spokolen.Obzvlaste co se tyce ceny a vybaveni.
Pravdou ale je,ze je to vzdusa jen pro sikovne ruce nebot chce vresit spoustu veci a pak teprve chodi jak das.Po vech upravach,co jsem udelal tak pri tlaku 190bar=320m/s,150bar=318,5m/s,100bar=317m/s, rozdil celem -3m/s,coz je zanedbatelne. Presnost je stejna jak u HW100 ato vse bez regulatoru a jinych zbytecnych doplnku.
pokud opomenu optiku 4*32AO za 1800kc,vyslo vse na osmicku a nejake drobne.Co jeste chtit vic za ty prachy.
Mam take hatsana at44 a jsem s nim velmi spokolen.Obzvlaste co se tyce ceny a vybaveni.
Pravdou ale je,ze je to vzdusa jen pro sikovne ruce nebot chce vresit spoustu veci a pak teprve chodi jak das.Po vech upravach,co jsem udelal tak pri tlaku 190bar=320m/s,150bar=318,5m/s,100bar=317m/s, rozdil celem -3m/s,coz je zanedbatelne. Presnost je stejna jak u HW100 ato vse bez regulatoru a jinych zbytecnych doplnku.
pokud opomenu optiku 4*32AO za 1800kc,vyslo vse na osmicku a nejake drobne.Co jeste chtit vic za ty prachy.
pepan012345, srandičky, ale nebudeš sa smiať, keď ti na tom niečo vážnejšie prdne a Ty budeš zbytočne čakať na prázdne sľuby predajcov, tak ako ja.
-
- Kontaktovat uživatele:
pexo: tak mi skutečně odpověděl prodejce... :-)to není srandička..
Ještě doplním, že pokud ještě někomu praskla pružinka spouště, dá se dobře nahradit pružinkou ze sešívačky.
Ještě doplním, že pokud ještě někomu praskla pružinka spouště, dá se dobře nahradit pružinkou ze sešívačky.
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
rozborka AT44 ? pardon,ale nenasiel som ju
Naposledy upravil(a) korto dne 09 srp 2010 19:28, celkem upraveno 1 x.
Pistol Umarex Berreta Elite 2 .177
QB 78 .177,Nikko Stirling Mountmaster 4x32, CO2
Hastan AT 44-10 .22,Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
http://photo.uloziste.com/?fotka=4902eb ... 794&size=3
2honzana40
Sice je to tu stále dokola, ale nemůžeš vše posusovat dle svého kusu. Já jsem měl v ruce skutečně velké množství Hatsanů a vyskytovaly se mezi nimi kusy, které byly v podstatě bez závad, u některých byly závady pouze drobné, některé však byly i nepoužitelné. V drtivé většině však závady byly způsobeny přímo při montáži odfláknutou prací konkrétních dělníků a hlavně asi neexistuje žádná výstupní kontrola. Stále jsou největším problémem zásobníky, které skutečně jsou kus od kusu jiné a další je nedoladěná spoušť. Velmi dobře rovněž ohodnotil jeho vlastnosti troj, jeden z průkopníků úprav větrovek. Takže ještě poněkolikáté shrnu - Hatsan je po úpravách skutečně výborná zbraň, ale kdo nemá dostatečné vybavení a zkušenosti, měl by si jej nechat upravit u odborníka.
Sice je to tu stále dokola, ale nemůžeš vše posusovat dle svého kusu. Já jsem měl v ruce skutečně velké množství Hatsanů a vyskytovaly se mezi nimi kusy, které byly v podstatě bez závad, u některých byly závady pouze drobné, některé však byly i nepoužitelné. V drtivé většině však závady byly způsobeny přímo při montáži odfláknutou prací konkrétních dělníků a hlavně asi neexistuje žádná výstupní kontrola. Stále jsou největším problémem zásobníky, které skutečně jsou kus od kusu jiné a další je nedoladěná spoušť. Velmi dobře rovněž ohodnotil jeho vlastnosti troj, jeden z průkopníků úprav větrovek. Takže ještě poněkolikáté shrnu - Hatsan je po úpravách skutečně výborná zbraň, ale kdo nemá dostatečné vybavení a zkušenosti, měl by si jej nechat upravit u odborníka.
Souhlasim s tebou.Co kus to priginal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem trochu experimentoval s novou jehlou.... Při použití nový jehly se mi výkon zvýšil na cca 21J při exact heavy (250m/s), čili spokojenost. Moje setava je tedy cal 4,5mm, jednoranka, regulátor dle Altaros na výstupním tlaku 115bar, dýza 4mm, tuningová jehla, imbus pružiny úderníku zašroubována pro minimální výkon. Testoval jsem samozřejmě i ladění šroubováním imbusu pružiny úderníku,ale světe div se, 4 otočení a žádná změna na výkonu, jen větší spotřeba. Takže mám zašroubováno. Konzistence se mi trochu zhoršila z +-0,5m/s na +-1m/s, snížil se i počet konzistentních ran cca na 40, ale podařilo se mi z 205m/s s exact heavy dostat na 250m/s při stejné přesnosti (respektive bych řekl, že přesnost se zlepšila, i když se míně zhoršila konzistence- zvolený kompromis výkon X konzistence je na straně přesnosti) Na 80m jsem v rozptylu 6ti cm. Já jsem stále s hatsanem spokojenej a hlavně se mi díky Altarosově regulátoru podařilo i při zvýšení výkonu o 25% udržet velice slušnou konzistenci, takže se co nevidět můžu vrhnout na 100m
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
honda vdaka,kazde AT44 je trosku ine,ale nemenil by som,par uprav a mate pusku,ktora je uplne niekde inde,chcel by som sa spytat postrehol som,ze sa mi da trosku tocit hlavnou,ale s tou som nic nerobil,je to tak vporiadku,ci mam nieco dotiahnut a turci daco nedotiahli vo vyrobe?popr.je mozne na 5,5 nahodit hlaven z 4,5?
Hlaven drzia 2 imbus cerviky (diel 641) ,skontroluj ci ich tam mas obidva a dotiahni ich. Jedna skrutka je riadne hlboko tak si na to poriadne zasviet.
Takze nastreleny puskohlad zase dole
http://www.shans2003.ru/Article/vi_Hats ... e_2009.pdf
Takze nastreleny puskohlad zase dole

http://www.shans2003.ru/Article/vi_Hats ... e_2009.pdf
Pistol Umarex Berreta Elite 2 .177
Mám na ladění další 2 hatsany.
Tento co zde budu prezentovat, je dle majitele, bez úprav, tedy původní jehla, dyza atd.
Já jsem mu udělal seřizovatelný přítlak pružiny a vložil regulátor nastavený na tlak cca 95 bar.
Žádost majitele byla, aby byla rychlost o něco nižší pro střelbu v domácích podmínkách a zde jsou výsledky s JSB heavy tedy výkon cca 14.8J
http://altaros.rajce.idnes.cz/hatsan/#r ... ruzina.JPG
průměr 211,0
min. 209,9
max. 212,2
rozdíl 2,3
počet ran 120
Rozdíl 2,3 je i s extrémy, jinak se pohybují převážně pod +- 1ms.
Tento co zde budu prezentovat, je dle majitele, bez úprav, tedy původní jehla, dyza atd.
Já jsem mu udělal seřizovatelný přítlak pružiny a vložil regulátor nastavený na tlak cca 95 bar.
Žádost majitele byla, aby byla rychlost o něco nižší pro střelbu v domácích podmínkách a zde jsou výsledky s JSB heavy tedy výkon cca 14.8J
http://altaros.rajce.idnes.cz/hatsan/#r ... ruzina.JPG
průměr 211,0
min. 209,9
max. 212,2
rozdíl 2,3
počet ran 120
Rozdíl 2,3 je i s extrémy, jinak se pohybují převážně pod +- 1ms.
Zdarec Kluci Malovaní.Přináším vám novou zkušenost.Mám regulátor mám silnější pružinku na jehle,ale spotřeba vzduchu stále brutální.Napadá mě.V těle válce kde jezdí ůderník je šroubek sloužící jako doraz.Viz obrázek (červený puntík ze šipkou).Odšrouboval jsem ho pryč a při tom zjišťuji že je dřík šroubku do poloviny otlučený od ůderníku.Zkouším střílet bez něho a spotřeba stejná.Zašroubuji šroubek sloužící jako doraz ůderníku zpět,ale s tím že šroubek natočím k ůderníku neopotřebovanou částí.Světe div se.Spotřeba vzduchu mi klesla tak o 40% jak zamlada.Navíc síla střely perfektní.(30 metrů flaška od piva durch.Jen čistý průstřel bez toho aby se rozletěly střepy)Přesnost stále vynikající.Takže.Šroubek se zase časem otluče.Chce to pořádný doraz a nebo odstranit šroubek a odstranit(obrousit) bicí část ůderníku nebo jehlu o tu délku dorazu s tím,že ůderník bude narážet na tělo válce..A nebo udělat z kvalitního silonu kroužek a umístit ho mezi část kde je zašroubovaná kartuše a tam kde je šroubek jako doraz.Z toho vyplývá.Pardon pexo.Dnes mám svátek a jsem trošku přikouřený.Omlouvám se za ůpravy.Mám IQ jen 130.Měřeno před vojnou při předvojenském řidičáku.-20 let.ČÍm (silnější) kratší ůder na jehlu a kratší dráha jehly.Tím kvalitnější přísun vzduchu.Doufám,že mě neroznesete na kopytech,když se budu mýlit.Mějte se.
Naposledy upravil(a) RZ CZ dne 10 srp 2010 05:36, celkem upraveno 7 x.
to je zaujímavá teória, čím silnejšie udrieš, tým menšia je dráha ihly a lepšie vystrelí. Mám IQ 140, ale zmysel mi to nedáva.