Tak jsem si chtěl zejtra zajet do Prahy do CZUBprodejny pro CZ200,ale asi to odložím,takže tam případně zajedu příští sobotu.Mám totiž dilema,jestli do té koupě vůbec jít,nebo ne.Takhle už rozmýšlim několik týdnů a snad i měsíců.Je drahá a když jsem po všech načerpaných informacích dospěl k názoru,že budu muset koupit prostě drahý puškohled,aby to už mělo smysl(mluvím o 6-7000,-)+ ostatní nezbytnou výbavu,tak mi došlo,že je to pro můj fiannční stav velké sousto,ještě by mi pár tisíc chybělo na ten puškohled,takže bych čekal zase na jeho koupi až po výplatě a já chci všechno hned ted

No kruté rozhodování a nerad bych si pak vyčítal,že jsem špatně investoval.Nakonec je z radosti jen samá starost

Minulej rok jsem si takto koupil předovku za10tis a pak jsem ji pro nespokojenost po půl roce zase se ztrátou prodal,takže mám špatné zkušenosti.Nejvíc mě štve ta optika,kdyby na to stačila tak max do 3tis,tak bych do toho šel,ale takhle mám po čtení na forech o optikách dojem,že prostě takto levné puškohledy jsou krámy,které jen hyzdí konečný dojem z celé flinty a jsou nedostatečné pro přsnou střelbu.Asi ještě budu znovu všechno přehodnocovat a zkusim načerpat další informace,takže kdybyste měl někdo pro mě nějakou,která mi pomůže při rozhodování,tak budu jen rád.