vse o malorazkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj vsem, prosim, reknete mi nekdo, kolik ma prumer takovy ten cudlicek s dirkou , ktery je na pazbe a pridelavaji se na nej Harrysky.
Diky
Diky
Re: vse o malorazkach
Všechno už tu bylo probráno!!! Jinak je to standartní základna sundávacího poutka kterou koupíš v každém lepším obchodě se zbraněma. A nebo si ten "čudlíček" vyrobíš z provrtané hlavy imbusového šroubu. Potřebuješ průměr nějakých 8mm.
Ja vim, ze se to tu stale omyla, ale prumer jsem tu jeste nenasel. Nebude hlava imbusu moc nizka, ja to budu davat to drazky v aeron pazbe a to je cca 1-2,5mm do minusu (lista pod uroven pazby + tlouska materialu listy).
Mas nejaky odkaz na tu zakladnu.
Budu si delat z plochace a v nem bude onen cudlik (bud z kulatiny nebo z toho sroubu) a pojistny cervik.
Diky
Mas nejaky odkaz na tu zakladnu.
Budu si delat z plochace a v nem bude onen cudlik (bud z kulatiny nebo z toho sroubu) a pojistny cervik.
Diky
průměr je 8,4, sfrézováno je to na 7.Výška bez závitu je 11 a dírka je od základny 6, průměr dírky je 3,6. Akorát je to z kopie harisek, tak jen doufám, že to bude stejné jako u originálu
Dekuju moc. 

Ahoj střelci potřeboval bych poradit, jak prodloužit vypouštěč zásobníku u 456 přědělávám to na opakovačku.
V jaké pažbě je ta 456? Předpokládám Aeron...
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000102797286
jo Aeron, šachtu v pažbě a prodloužení na zásobník jsem už vyřešil. Teď ten vypouštěč.
Mozna blba otazka
, ale jak maji by Harrisky spravne, kdyz jsou sklopene? Maji trcet dopredu nebo dozadu? Videl jsem oboji
.
Diky

Diky

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si lehnout ke zbrani s harriskama a trochu se do nich oprit a bude Ti to jasne..
Taky si myslim, ze maji trcet dopredu, ale vypada to divne... 
Tuhe si myslim, ze jsou dost, ikdyz paka a vaha tela udela svy
Diky

Tuhe si myslim, ze jsou dost, ikdyz paka a vaha tela udela svy
Diky
Tiež som videl Harrisky namontované smerom dopredu aj dozadu. Vždy to bolo na kvalitných zbraniach, tak si nemyslím, že by to strelci nevedeli a montovali len tak. V jednom prípade možno kvôli spätnému rázu (asi sa to netýka malorážky) aby sa nezložili? Neviem.. V druhom prípade preto, aby sa mohol lepšie do pušky oprieť? Neviem.. Tiež ma to zaujíma. Má v tom niekto jasno? 

Fotka z oficiálních stránek harrisbipods.com mluví za vše.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tak to mám správne.. 

Obvykle se to dělá jednoduše, šachtu uděláš celkem přesnou, aby naváděla stranově a směrem dozadu zásobník a v přední ččásti uděláš prostor pro prst abys tam došáhl.Lukas h píše:jo Aeron, šachtu v pažbě a prodloužení na zásobník jsem už vyřešil. Teď ten vypouštěč.
Nebo celou prodlouženou udělat z duralu. (Musí být prohnutá podle zásobníku na 10 ran).
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000102797286