Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Fix spis prezije drbance ktery to dela pri vystrelu,zoomy jsou na to citlivy. Obzvlast tyhle obycejny. Zalezi jeste na tom jak dobre vidis, ja vidim blbe a to zvetseni 6x pro me bylo na 40 metru uz fakt jen na sisky, do terce jsem nic nenastrilel.
Re: Vzduchovky Hatsan
aha ja vidim docela dobre ale pochibujem ze by som trafil do terca ktory je dalej ako 50m tak teraz neviem mam v tom zmetok aku flintu kupit a s akym puskohladom 

Podle me si nejdriv ujasni jak a co s tim chces strilet.Jestli chces strilet opravdu do tercu tak na to se tahle vzduchovka moc nehodi. Jestli to chces na zabavu na strileni do vseho mozneho tak to je ok.
no chcem to hlavne na zabavu ale aj sem tam nejaky terc ale hlavne chcem aby mala dobry dostrel a k tomu mi treba nejaky dobry puskohlad len teraz aku flintu a aky puskohlad ?
No a taky kolik na to mas penez...?
na zábavu a dostrel (či skôr výkon) ti hatsan postačí celkom dobre, na terč vzdialený 50m aj tak nebudeš strieľať, alebo len minimálne, a aj s drahou a kvalitnou lamačkou by to bol problém pre priemerného strelca, na tých 50m už PCPčko.
Hatsan dosť kope (zas ma celkom výkon
)tak treba odolnú optiku a odolný zoom je mastný, tak ostáva pevné zväčšenie, delta či walter 6x celkom postačí i ked na 40m už bude cieľ dosť malý
, ale zas to "netrasie", väčšie zväčšenie(napr. 10x) sa nedrží dobre v streľbe stoji, obraz "trase". a na 25m zväčšenie 6x celkom postačí.
ak chceš presnosť, strieľať na 50m do terča, tak pcpčko s optikou cca 12-16X a dvojnožku, ale to bude drahšie,
ak chceš len tak na zábavu, na 5-30m strieľať plechovky, fľaše, jablka, potkany, straky.. a občas terč, tak to ti hatsan postačí s opt. 6x, ak chceš lepšiu lamačku tak nejake aa pp, hw57,77,97,diana,.... ale to je ina cenova relácia oproti h90. a keďže si premýšľal na h90, tak asi nebudeš brať drahú vzdušu..
Hatsan dosť kope (zas ma celkom výkon

ak chceš presnosť, strieľať na 50m do terča, tak pcpčko s optikou cca 12-16X a dvojnožku, ale to bude drahšie,
ak chceš len tak na zábavu, na 5-30m strieľať plechovky, fľaše, jablka, potkany, straky.. a občas terč, tak to ti hatsan postačí s opt. 6x, ak chceš lepšiu lamačku tak nejake aa pp, hw57,77,97,diana,.... ale to je ina cenova relácia oproti h90. a keďže si premýšľal na h90, tak asi nebudeš brať drahú vzdušu..
No mam nato asi tak 160€ aj s optikou co nieje vela ale na to co ja flintu budem vyuzivat to staci
a myslite ze ten HATSAN 90 je lepsi ako HUNTER FORCE 900 ? lebo tu ma bratranec a skusal som strielat a vysledok bol celkom dobry len ma trosku stve ze H 90 je lamacka
a myslite ze ten HATSAN 90 je lepsi ako HUNTER FORCE 900 ? lebo tu ma bratranec a skusal som strielat a vysledok bol celkom dobry len ma trosku stve ze H 90 je lamacka
Bol som pozriet v nasom malom polovnictve na flinty a mali tam S 634,GAMO SHADOW 1000,HATSAN 105X
najviac ma zaujal HATSAN 105X lebo ma pevnu hlaveň ale pani predavacka povedala ze najlepsia je GAMO tak teraz ktoru by ste brali vy ?
najviac ma zaujal HATSAN 105X lebo ma pevnu hlaveň ale pani predavacka povedala ze najlepsia je GAMO tak teraz ktoru by ste brali vy ?
-
Já bych bral určitě hatsan 105 neboť ji mám.Vystřílel jsem asi 1000 diabolek a zatím ok.Musel jsem ji ale rozebrat a vyčistit protože byla plná vazelíny.
Mě zas v obchodě říkali, že nejlepší jsou z Německa. Čert aby se v tom vyznal. Kéž by si tak člověk mohl všecky vzduchárny osobně odzkoušet.PeterSL píše:Bol som pozriet v nasom malom polovnictve na flinty a mali tam S 634,GAMO SHADOW 1000,HATSAN 105X
to hej to by bolo idealne ale co uz musime vyberat naslepo podla mna je HATSAN 105X lepsi ako GAMO
Gamo je minimalne o triedu lepšie ako hatsan aj kvalitou aj cenou,ale zazrak to rozhodne neni.
1.miesto nemecke HW ceny okolo 500€
2.miesto gamo a slavie ceny okolo 300€
3.miesto hatsany,hamerly ceny okolo 100€
vačšinou kvalitu určuje aj cena.
1.miesto nemecke HW ceny okolo 500€
2.miesto gamo a slavie ceny okolo 300€
3.miesto hatsany,hamerly ceny okolo 100€
vačšinou kvalitu určuje aj cena.
u gama som sa stretol s prevrtanym piestom aby to davalo menej Joulou aby sa zmestilo do zákona.
a JuroNR si sa sekol v prvom mieste.
1. miesto Air Arms Pro Sport.
a JuroNR si sa sekol v prvom mieste.
1. miesto Air Arms Pro Sport.

súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Nesekol. Air Arms Pro Sport na 1.miesto tiež určite patri aj TX 200,nechcel som to všetko vymenuvať,len som chcel ukazať cenovy rozdiel. ked kolega ma nejakych 160€ je mu uplne zbytočne poškulovať po AA pro sport za najakych 500€ + optika 300€.
ja mam gamo a nemam tam prevrtany piest,už som to pozeral,ale na zbrani je vyrazenych 16J.
V original papieroch je pisane Vo 305m/s energia 22J ale to určite nema,porovnaval som ju s hatsanom a su skoro rovnako silne,slabych 14J.
ja mam gamo a nemam tam prevrtany piest,už som to pozeral,ale na zbrani je vyrazenych 16J.
V original papieroch je pisane Vo 305m/s energia 22J ale to určite nema,porovnaval som ju s hatsanom a su skoro rovnako silne,slabych 14J.
no tak ja neviem ale na Hatsan 105X sa mi paci ze ma pevnu hlaveň