UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nevyrábí to i nekdo jiný?
Re: UMAREX - 850 AirMagnum
Jak jsem psal o pouhé čtyři příspěvky před tebou,začal je vyrábět jako první uživatel Dusno.
Zkus mu napsat.
Zkus mu napsat.
Tak jsem mu psal, uvidíme jestli odpoví. Ještě jsem se chtěl zeptat, nevíte někdo jak vyčistím ten ventil na U850? Můžu ho normálně vyšroubovat? Ptám se abych si tam neskurv... nějaký těsnění nebo tak něco... Jo a ještě zespoda zbraně jako u toho ventilu je taková kulička zapuštěná, možná budu teď vypadat jako debil, ale co to je? 

Kavy píše:Jak jsem psal o pouhé čtyři příspěvky před tebou,začal je vyrábět jako první uživatel Dusno.
Zkus mu napsat.
jo to jsem četl ale dusno tu 2měsíce nebyl tak nevím

Tak Dusno odepsal, už prý nic nemá, bohužel... Asi si počkám na ten Drulov a uvidím jak se s nimi dohodnu, zatím přetěsním zbraň
Jinak díky za ten ventil Kavy.

RedTomy,,,,tak to tě lituju,ja čekal na vsuvku z Drulovu asi 3 měsíce,,ale potěším tě,,mám ještě jednu nádradní doma,,poslaly mě tenkrát omylem dvě,tak jsem si ji nechal 

Weihrauch HW-97 Delta optikal 4x32
QB 78 Delta optikal 4x32
Air magnum 850 Walther 6x42
Hatsan 155 Torpédo Delta optikal 4x32
BSA Polaris Walther 6x42
SPA CP2 5.5 mm Delta optikal 4x32
SPA CP1 4.5 mm
Hatsan 25 SuperCHarger 4.5 mm
Slavia 620
QB 78 Delta optikal 4x32
BSA Polaris Walther 6x42
SPA CP1 4.5 mm
Slavia 620
Hej kecáš
To je štěstí najednou... Za kolik by jsi mi jí nechal? A ten plnící ventil a kyvety už mi snad z Drulovu pošlou v pohodě ne?

RedTommy,,sory omlouvam se za zbytečnej poplach,,do ted jsem ji hledal a nakonec se mě mladej přiznal že ji před třemy měsíci prodal nejakýmu kamošovi,,ještě jednou se omlouvam,moc mě to mrzí protože vím jak jsem byl já neštastnej když jsem na ni tak dlouho čekal
Weihrauch HW-97 Delta optikal 4x32
QB 78 Delta optikal 4x32
BSA Polaris Walther 6x42
SPA CP1 4.5 mm
Slavia 620
QB 78 Delta optikal 4x32
BSA Polaris Walther 6x42
SPA CP1 4.5 mm
Slavia 620
Sakra, říkal jsem si, že bych nemohl mít takovou kliku
Nic stejně díky, ta šance tu byla 

Nic se neboj já to tam mám objednané už přes měsíc a stale nic, nejdříve odpovídali na emaily a teď už ani to .-)
No jo ty mi dáváš dobrý vyhlídky na zbytek léta...
No stale přemýšlím jestli raději nekoupit tu redukci na paint flašky, bylo by to trochu dražší ale bylo by to asi dřív.
To je takové škaredé a asi bych tomu moc nevěřil,, z drulovu mě napsali že zasilku posílají ve středu tak snad to v pátek přijde, konečně
Redtommy ty vsuvky mám objednané dvě pokud bys jednu chtěl tak bych ti ji poslal at můžeš střílet. Cenu podle toho co mě naučtují .-)

Redtommy ty vsuvky mám objednané dvě pokud bys jednu chtěl tak bych ti ji poslal at můžeš střílet. Cenu podle toho co mě naučtují .-)