Bramborove delo / spud gun ....
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj, Tak jsem si našel na netu mnoho navodu jak takovouhle věcičku sestavit, mnoho jsem se o ni docetl, tipy i triky, vyzkoušel jsem jestli to dela jikru, pak sem do toho nastrikal ten nejlevnejsi osvezovac vzduchu z penny za 20 kč, zavřel jsem rychle viko, udelal jsem jiskru a jabko letelo, 2. pokus uz nevysel, skousim to opravovaj jak muzu, davam do toho jine spreje....., nic nepomaha, proste to neexploduje, ale jikru o hazi. Pomuzete mi nekdo jako nejaky tip nebo trik jak bych to mohl spravit? Nebo aspon co PRESNE koupit nebo neco, Dik za pomoc.
- armyhunter
Re: Bramborove delo / spud gun ....
Ono to haze jikry??
:D
Treba tam mas nejake spatne tesneni..

Treba tam mas nejake spatne tesneni..
SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
Na čom sa smeješ?
Pochopil som že sa jedná o zapaľovanie a tam by to bez iskry nejako nefungovalo...
Pochopil som že sa jedná o zapaľovanie a tam by to bez iskry nejako nefungovalo...
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
2 Sláva: Jestli neznáš vyznam slova "hodit" tak seš vážně ubohej
2 armyhunter: Tam už jsem se díval, ale díky
2 ALKAJ: JJ, mam tam automobilovou svicku
2 armyhunter: Tam už jsem se díval, ale díky
2 ALKAJ: JJ, mam tam automobilovou svicku

Hele neco o ubohostech si nech laskave od cesty..
smeju se tomu ze neumis psat a misto jiskra tam mas minimalne 2 x slovo JIKRA coz snad vis co je.. A pochybuju, ze bys potreboval k zazehnuti rybi vajicka
Je lepsi si to po sobe nekdy precist...

2 Sláva: Znás váznam slova SLANG?
Ano znam, ale ty jsi ho nepouzil
Jelikoz tam jednou mas jiskra a zbytek jikra.. Jinak bys musel byt z dobreho dementova aby si rikal jikra misto jiskra a tvrdil mi, ze je to slang..

Jelikoz tam jednou mas jiskra a zbytek jikra.. Jinak bys musel byt z dobreho dementova aby si rikal jikra misto jiskra a tvrdil mi, ze je to slang..
Páni - riešite tu kktiny.
Priznám sa že ja som si tú chybu (alebo slang
) nevšimol a rovno som to prečítal ako iskru usudzujúc podľa toho že nie sme na rybárskom fóre...
Priznám sa že ja som si tú chybu (alebo slang

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
- armyhunter
Přesně tak. Pište prostě normálně a je to.

Bla bla bla, uz men to nebavi, a ted zpatky k problemu
Problem jsem vyresil ze sem tam toho nastrikal vic, ale zase to strili jen jednou za 10 pokusu, takze sem sehnal nejakou starou vonavku a faka vyborne, ta mi dosla tak sem si koupil nejlevnejsi damskou vonavku z penace za 20 korun a ta nefaka, ale je F+? Co mam delat, kdyz nechci pouzit strelnej prasek ani propan-butan?
Problem jsem vyresil ze sem tam toho nastrikal vic, ale zase to strili jen jednou za 10 pokusu, takze sem sehnal nejakou starou vonavku a faka vyborne, ta mi dosla tak sem si koupil nejlevnejsi damskou vonavku z penace za 20 korun a ta nefaka, ale je F+? Co mam delat, kdyz nechci pouzit strelnej prasek ani propan-butan?
- armyhunter
Zkus lak na vlasy. A všechno to pořádně utěsni.
- armyhunter
Ještě nějaké video, ale už ho asi viděls.: , .
Sláva píše:Ano znam, ale ty jsi ho nepouzil![]()

Jinak co se týká děla - zkus si do toho expanzního prostoru spolu se sprejem utnout to pomůže